5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

günaydın kızlar sizleri bişi soracam iki gündür vajinamda felaket bir ağrım var neden acaba 10+5 günlük hamileyim cumartesi günü kontrole gittim hiçbir sorun yok dedi doktor 2,5 hafta sonra ikili taramam olacak bilgisi olan varmı

göbek değilim acımıyorda.Kasıklarımda arada bir özellikle sabahları adet olacakmış gibi sancılar oluyor.Bu şekilde olan varmı içimizde..

merhaba kızlar.
bugün kontrolümüz vardı. doktor bebek sağlıklı fakat kese bebeğe göre küçük dedi. ve o an şoktan bişey soramadım sizlerin bu konu hakkında bilgisi varmı. kese bebeğe göre küçük ise ne olur?

Gunaydin
Ben doktor degilim bilemem tabi ama cevremden duydugun kadariyla takip gerektiren bi durum düşük yapma ihtimalleri yuksek oluyo kese kucukse sen yine baska bi doktora daha git iyice sor bence canim cunku ultrason cihazindan bile farkediyo alttanmi bakti usttenmi

üsten muayene etti. bol su iç ve cuma günü tekrar gel dedi.

Vucutta gobegin altinda bulunan her organin agrimasi bebegin yerlesme agrisidir demisti doktorum tabi mantar yara falan yoksa karnin agrir kasiklarin agrir sanki adet olucakmissin gibi bi agri olur vajinan kasilir bacaklarin agrir belin agrir ooooooo hamilelik boyunca cok agri cekicez daha

üsten muayene etti. bol su iç ve cuma günü tekrar gel dedi.
Beni doktorum hep alttan muayene ediyo ilk 3 ay bebegi net gorebilecegim kadar buyuk degil yanlis bilgi vermek istemiyorum 3. Ay doldurunca ustten muayene edicez dedi insallah bebegine biseey olmaz tabi ama cumaya kadar beklemek istemezsen ki beklemek zordur bi doktora daha git baska bi cihaza gir kafan rahat olur

offf içim çok huzursuz oldu. doktoruma çok güveniyorum. yıllardır tanıdığım bi ablam. ve altan muaneye ilk aylarda karşı düşük tehlikem olduğu için. sanırım cumaya kadar içim içimi yiyecek

Ben cok sukur hic cocuk dusurmedim istedugim ay hemen hamile kaldim hic kanamam vs olmadi bu yuzden esim hic kiymet bilmiyo ve hic anlayisli olmuyo diye düşünüyorum. Ugrasmadan elde edince sanki bi kiymeti yokmus gibi davraniyo buda beni cok uzuyor.

Allah yardimcin olsun insallah saglikla devam eder gebeligin

Kızlar günaydın mide yanmalarım için ben dayanamadığım zamanlarda bi tatlı kaşığı gaviscon içiyorum doktora danısmadım ama netten arastrdığım kadarıyla bi zararı yok içinzde kullanan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…