AY ne güzel ev hanımıGünaydın canımmm cümlemize güzel haftalar inşallah.Benim de dışarda işlerim var (ev hanımıyımda) ama o kadar üşeniyorum ki anlatamam.
Yıllarca çalıştım da ne olduAY ne güzel ev hanımıbende calışıyorum ama herşeye üşeniyorum bu ara hep gözüm bedenm yatak modunda
ALLAH RAZI OLSUN CANIM kan verdim ben de sağlık ocağında yarın çıkacak bizim de sorun yok ama işte canım doktor sabırlı ol diyor fakat klomen hapları içtim bu ay 3. kez hayırlı zamanda hayırlarla inş ALLAH OL DER benim için de sizlerin de evlatları hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarınız olur darısı da en kısa zamanda bizlere isteyenlere inş aminEderim canim bak umidini hic kesme bana kactane doktor senin cocugun normal yolla olmaz tup bebekte de olma ihtimali %45 filan dediler 1 kez tup bebek dedim ve rabbim bunu bana hediye etti bak umidini ve duani hic kesme rabbim seninle olsun gelmis gecmis tum salih emelli insanlar yuzu suyu hurmetine sana saglikli salih evlatlar nasip etsin
canım igneden sonra kaçıncı gün bugunALLAH RAZI OLSUN CANIM kan verdim ben de sağlık ocağında yarın çıkacak bizim de sorun yok ama işte canım doktor sabırlı ol diyor fakat klomen hapları içtim bu ay 3. kez hayırlı zamanda hayırlarla inş ALLAH OL DER benim için de sizlerin de evlatları hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarınız olur darısı da en kısa zamanda bizlere isteyenlere inş amin
iğne vurdurmadı canım gerek yok dedicanım igneden sonra kaçıncı gün bugun
bende hiç uyuyamıyorumGünaydın kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum galiba hep sırt üstü yatmaktan oluyo bitsin artık
Seninki daha zor canım ben çalışmıyorum bu sene artık evdeyim. Allah kolaylik versinbende hiç uyuyamıyorumabartısız her saat bası lavaboya kalkıyorum uyku falan kalmıyor ertesi sabahta işe giidyoru birde allah sabır versin hepimize
Canım kendini sol tarafına yatmaya alıştır.ağrısa da dayanmaya çalış ben böyle yapa yapa alıştırdım kendimi çünkü sürekli sırt üstü yatmak bebeğe oksijenin az gitmesini sağlıyormuş Allah korusun biraz zorla kendiniGünaydın kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum galiba hep sırt üstü yatmaktan oluyo bitsin artık
valla o dediklerinin hepsi var sanki adet olacakmış gibi canım çok yanıyo ya uyumak istiyorum çalışıyorum çalışan için hamilelik ii değil ya inan çok zor hafta sonunu iple çekiyorumVucutta gobegin altinda bulunan her organin agrimasi bebegin yerlesme agrisidir demisti doktorum tabi mantar yara falan yoksa karnin agrir kasiklarin agrir sanki adet olucakmissin gibi bi agri olur vajinan kasilir bacaklarin agrir belin agrir ooooooo hamilelik boyunca cok agri cekicez daha
Sonuçlarını ne zaman alacaksın seni takip ediyorum inşallah müjdeli haber alırıziğne vurdurmadı canım gerek yok dedi
2 gündür bende oluyor ağrılar sanki adet olacakmişim gibi akıntılarım oluyor ağrılarım felaket belim kasıklarım korkuyorum birşey olacak diye dua ediyorum devamlı birşey olmasın diye 10+5 günlük hamileyimgöbek değilim acımıyorda.Kasıklarımda arada bir özellikle sabahları adet olacakmış gibi sancılar oluyor.Bu şekilde olan varmı içimizde..
ben çay kahve içmiyorum canım gün içinde 3 litreye yakın bazende fazla su içmeme rağmen gece 1 kere kalkıyorum. bende sol yanıma yatıyorum genelde ağrım olmuyor bazende sırt üstü uyuyup sonra sola dönüyorum rahat uyuyorumCanım kendini sol tarafına yatmaya alıştır.ağrısa da dayanmaya çalış ben böyle yapa yapa alıştırdım kendimi çünkü sürekli sırt üstü yatmak bebeğe oksijenin az gitmesini sağlıyormuş Allah korusun biraz zorla kendiniapril1109 Can'ım sen de ,ben de geceleri 2-3 kere tuvalete çıkıyorum ki gebelikten önce ne kadar sıkışsam da asla kalkmazdım.hatta eşim sabah hadi tuvalete diye uyandırırdı beni geçende bir yazı okudum,doktorlar çayı ve onun gibi kafeinli içecekleri komple içmediğinde gece tuvalet sıklığını azalttığını yazmışlar ama Ben kahvaltıda en az 3 bardak çay içmeden duramam,akşamları da olursa 2 bardak.hiç azaltmadım yani ama eğer siz azaltabilirseniz farkı görürseniz yazarsınız artık
Ağrı bende de var bazen bi kasılıyo canlanamıorum resmen ama normalmiş olurmuş yani böyle ağrılar endişelenmeyin :)2 gündür bende oluyor ağrılar sanki adet olacakmişim gibi akıntılarım oluyor ağrılarım felaket belim kasıklarım korkuyorum birşey olacak diye dua ediyorum devamlı birşey olmasın diye 10+5 günlük hamileyim
Zaten hamilelikte en sağlıklı olanı sola doğru yatmakmış,sağ ve sırt üstü yatmak bebeğimiz için tehlikeliymiş,Rabbim korusun inşallah onları.Ben de çok su içiyorum ama çay gerçekten gece perişan ediyor.Bırakayım diyorum ama olmuyor biz karadenizliyiz de çaydan vazgeçemeyizben çay kahve içmiyorum canım gün içinde 3 litreye yakın bazende fazla su içmeme rağmen gece 1 kere kalkıyorum. bende sol yanıma yatıyorum genelde ağrım olmuyor bazende sırt üstü uyuyup sonra sola dönüyorum rahat uyuyorum
Bırakmaı düşünmüyo değilimSeninki daha zor canım ben çalışmıyorum bu sene artık evdeyim. Allah kolaylik versin
benim doktorum daha ne tarafa yattığın fark etmez dedi nasıl rahat uyursan öyle yat dedi ancak ağrısı olanlar için sola yatmak belki rahatlatır bilemiyorum.Zaten hamilelikte en sağlıklı olanı sola doğru yatmakmış,sağ ve sırt üstü yatmak bebeğimiz için tehlikeliymiş,Rabbim korusun inşallah onları.Ben de çok su içiyorum ama çay gerçekten gece perişan ediyor.Bırakayım diyorum ama olmuyor biz karadenizliyiz de çaydan vazgeçemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?