aramızda karnı belli olmaya başlayanlar var canım bende merak ediyorum sen gibi acaba ne zaman belli olacak diye son 2 gündür pantolonlar daha bi sıkıyor, karnım hafif öne doğru çıktı şişlik mi var yavaş yavaş ortaya çıkıyo mu anlamıiş değilimAcaba karnımız ne zaman belli olmaya başlayacak :)
Benim de kıyafetlerim sıkmaya başladı ama karnım bariz çıkmadı daha o yüzden merak ediyom. Bi de bazı insanların iç karnı geniş olduğu için karınları çok çıkmıyomuş.aramızda karnı belli olmaya başlayanlar var canım bende merak ediyorum sen gibi acaba ne zaman belli olacak diye son 2 gündür pantolonlar daha bi sıkıyor, karnım hafif öne doğru çıktı şişlik mi var yavaş yavaş ortaya çıkıyo mu anlamıiş değilim
Canım ben 10.haftadan beri çatlak kremi ve mustelanın çatlak kremini kullanıyorum. Bence başla bi an önceee, çatlağın olmasın bide sakın kaşıma.Kızlar bu arada benim artık belim göbeğim kaşınmaya başladı galiba çatlıyorumvar mı önlem alan ben bebe yağı düşünüyorum
Canım benim 9. haftada çıkmıştı karnım şu an bariz şekilde hamil olduğum belliBenim de kıyafetlerim sıkmaya başladı ama karnım bariz çıkmadı daha o yüzden merak ediyom. Bi de bazı insanların iç karnı geniş olduğu için karınları çok çıkmıyomuş.
O zaman benim de bu aralar çıkacak gibi :)Canım benim 9. haftada çıkmıştı karnım şu an bariz şekilde hamil olduğum bellisanırım karnım çok çıkçak çünki iç karnım geniş değill.
Evet canım çıkabilir, arkadaşımın 12. Haftaya kadar hamile olduğu anlaşılmamıştı bile. Benim maşallahım var mübarekO zaman benim de bu aralar çıkacak gibi :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Sonuçlarını ne zaman alacaksın seni takip ediyorum inşallah müjdeli haber alırız
Ama benim yan yatmam yasak şimdilikCanım kendini sol tarafına yatmaya alıştır.ağrısa da dayanmaya çalış ben böyle yapa yapa alıştırdım kendimi çünkü sürekli sırt üstü yatmak bebeğe oksijenin az gitmesini sağlıyormuş Allah korusun biraz zorla kendiniapril1109 Can'ım sen de ,ben de geceleri 2-3 kere tuvalete çıkıyorum ki gebelikten önce ne kadar sıkışsam da asla kalkmazdım.hatta eşim sabah hadi tuvalete diye uyandırırdı beni geçende bir yazı okudum,doktorlar çayı ve onun gibi kafeinli içecekleri komple içmediğinde gece tuvalet sıklığını azalttığını yazmışlar ama Ben kahvaltıda en az 3 bardak çay içmeden duramam,akşamları da olursa 2 bardak.hiç azaltmadım yani ama eğer siz azaltabilirseniz farkı görürseniz yazarsınız artık
Nasıl tatlı kaşınıyor anlatamamCanım ben 10.haftadan beri çatlak kremi ve mustelanın çatlak kremini kullanıyorum. Bence başla bi an önceee, çatlağın olmasın bide sakın kaşıma.
Ameliyattan dolayı sanırım demi Can'ım? Ne ameliyatı olmuştun bu arada?Ama benim yan yatmam yasak şimdilik
Gebelikte ilk aylarda yatış pozisyonu önemli değil diye biliyorum. İleriki aylarda dediğin gibi sırt üstü yatmak bebek için tehlikeli olabilir. Ama şimdiden alışmakta fayda var tabii :)Zaten hamilelikte en sağlıklı olanı sola doğru yatmakmış,sağ ve sırt üstü yatmak bebeğimiz için tehlikeliymiş,Rabbim korusun inşallah onları.Ben de çok su içiyorum ama çay gerçekten gece perişan ediyor.Bırakayım diyorum ama olmuyor biz karadenizliyiz de çaydan vazgeçemeyiz
Canım aktardan aldım krem yazmışım akzer diye markası var yağ kullanıyorum, izmirden de annem gelirken almış mustelayı, iyi diye duydum annemde hediyeyle birlikte almış getirmiş. Bu arada hoşgeldin bebeğim diye kitap şeklinde foto albümü almıştı. İlk doğumun 1. ayımda ben 2. ayımda ben diye her sayfada foto koyucam. Bebğime çok güzel anı olucak :))))Nasıl tatlı kaşınıyor anlatamamgöğüs çevrem de kaşınıyor eczaneden mi aldın kremi canım bi bakıyım ben de
Canım ben hiç çay içmiyorum en fazla su oda sık gittiğim için akşam içtiğim suyun saatine kadar dikkt ediyorum ama nafile ben her uyandığımda eşimde kalkıyor bişey mi oldu diye deli gbi bütün gece ayaktayız sabh öğle akşam midem tutar gece de tuvalet telaşım valla isyanlardayımCanım kendini sol tarafına yatmaya alıştır.ağrısa da dayanmaya çalış ben böyle yapa yapa alıştırdım kendimi çünkü sürekli sırt üstü yatmak bebeğe oksijenin az gitmesini sağlıyormuş Allah korusun biraz zorla kendiniapril1109 Can'ım sen de ,ben de geceleri 2-3 kere tuvalete çıkıyorum ki gebelikten önce ne kadar sıkışsam da asla kalkmazdım.hatta eşim sabah hadi tuvalete diye uyandırırdı beni geçende bir yazı okudum,doktorlar çayı ve onun gibi kafeinli içecekleri komple içmediğinde gece tuvalet sıklığını azalttığını yazmışlar ama Ben kahvaltıda en az 3 bardak çay içmeden duramam,akşamları da olursa 2 bardak.hiç azaltmadım yani ama eğer siz azaltabilirseniz farkı görürseniz yazarsınız artık
2 gundur banada yasadigim sehir dunya evren kainat dar geldi sigamadim kainataoyle bir ruh halim duygu durumum oldu yani evde yalniz kalamadim daraldim simdi daha iyiyim
geçmiş olsun...muz ve leblebiyi tavsiye ediyorlar ishal içinAh bende ishal yüzünden ölümlerden olum begendim resmen... Şuan biraz daha iyiyim ama tam olarak kendime geleceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum... selamlar
Canım bildiğim kadarıyla olabiliyomuş korkma hemen panik yapma. Ense kalınlığını ölçemedimi peki?Kızlar bana acil bir fikir verin yardım edin ya.2 li test icin büyük ultrasona girdim radyoloji uzmanı sanırım o işlemi yapan.bebeği tam olarak net goremiyorum bebeğin eşi önde dedi bu ne demek tehlikesi var mı acaba.kan sonucunu cumaya alicam
Bak cay isi dogru olabilir ben gunde 2 bardak ya icerim ya icmem 1 kez sabaha karsi kalkiom tuvalateCanım kendini sol tarafına yatmaya alıştır.ağrısa da dayanmaya çalış ben böyle yapa yapa alıştırdım kendimi çünkü sürekli sırt üstü yatmak bebeğe oksijenin az gitmesini sağlıyormuş Allah korusun biraz zorla kendiniapril1109 Can'ım sen de ,ben de geceleri 2-3 kere tuvalete çıkıyorum ki gebelikten önce ne kadar sıkışsam da asla kalkmazdım.hatta eşim sabah hadi tuvalete diye uyandırırdı beni geçende bir yazı okudum,doktorlar çayı ve onun gibi kafeinli içecekleri komple içmediğinde gece tuvalet sıklığını azalttığını yazmışlar ama Ben kahvaltıda en az 3 bardak çay içmeden duramam,akşamları da olursa 2 bardak.hiç azaltmadım yani ama eğer siz azaltabilirseniz farkı görürseniz yazarsınız artık
Nette çok kötü şeylere denk geldim ya hiç iyi değilim.ense kalınlığı yazmıyor CRL 4.46 cm yazıyor bu mu ense kalınlığı acaba.ya bu Dr beni kanser edecek hiç açıklama yapmıyor cumagünü tahlilde çıkınca artık ne diçek bilmiyorumCanım bildiğim kadarıyla olabiliyomuş korkma hemen panik yapma. Ense kalınlığını ölçemedimi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?