5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Acaba karnımız ne zaman belli olmaya başlayacak :)
aramızda karnı belli olmaya başlayanlar var canım bende merak ediyorum sen gibi acaba ne zaman belli olacak diye son 2 gündür pantolonlar daha bi sıkıyor, karnım hafif öne doğru çıktı şişlik mi var yavaş yavaş ortaya çıkıyo mu anlamıiş değilim

Benim de kıyafetlerim sıkmaya başladı ama karnım bariz çıkmadı daha o yüzden merak ediyom. Bi de bazı insanların iç karnı geniş olduğu için karınları çok çıkmıyomuş.

Kızlar bu arada benim artık belim göbeğim kaşınmaya başladı galiba çatlıyorum var mı önlem alan ben bebe yağı düşünüyorum
Canım ben 10.haftadan beri çatlak kremi ve mustelanın çatlak kremini kullanıyorum. Bence başla bi an önceee, çatlağın olmasın bide sakın kaşıma.

Benim de kıyafetlerim sıkmaya başladı ama karnım bariz çıkmadı daha o yüzden merak ediyom. Bi de bazı insanların iç karnı geniş olduğu için karınları çok çıkmıyomuş.
Canım benim 9. haftada çıkmıştı karnım şu an bariz şekilde hamil olduğum belli sanırım karnım çok çıkçak çünki iç karnım geniş değill.

bu arada bende bebe yağı ile badem yağını karıştırdım her banyodan sonra sürüyorum. sizler ne kullanıyorsunuz ve hangi sıklıkla kullanıyorsunuz. 2-3 güne bir sürmüş oluyorumyani ben yağı

Ama benim yan yatmam yasak şimdilik

Canım ben 10.haftadan beri çatlak kremi ve mustelanın çatlak kremini kullanıyorum. Bence başla bi an önceee, çatlağın olmasın bide sakın kaşıma.
Nasıl tatlı kaşınıyor anlatamam göğüs çevrem de kaşınıyor eczaneden mi aldın kremi canım bi bakıyım ben de

Gebelikte ilk aylarda yatış pozisyonu önemli değil diye biliyorum. İleriki aylarda dediğin gibi sırt üstü yatmak bebek için tehlikeli olabilir. Ama şimdiden alışmakta fayda var tabii :)

Nasıl tatlı kaşınıyor anlatamam göğüs çevrem de kaşınıyor eczaneden mi aldın kremi canım bi bakıyım ben de
Canım aktardan aldım krem yazmışım akzer diye markası var yağ kullanıyorum, izmirden de annem gelirken almış mustelayı, iyi diye duydum annemde hediyeyle birlikte almış getirmiş. Bu arada hoşgeldin bebeğim diye kitap şeklinde foto albümü almıştı. İlk doğumun 1. ayımda ben 2. ayımda ben diye her sayfada foto koyucam. Bebğime çok güzel anı olucak :))))

Canım ben hiç çay içmiyorum en fazla su oda sık gittiğim için akşam içtiğim suyun saatine kadar dikkt ediyorum ama nafile ben her uyandığımda eşimde kalkıyor bişey mi oldu diye deli gbi bütün gece ayaktayız sabh öğle akşam midem tutar gece de tuvalet telaşım valla isyanlardayım

2 gundur banada yasadigim sehir dunya evren kainat dar geldi sigamadim kainata oyle bir ruh halim duygu durumum oldu yani evde yalniz kalamadim daraldim simdi daha iyiyim

Ah bende ishal yüzünden ölümlerden olum begendim resmen... Şuan biraz daha iyiyim ama tam olarak kendime geleceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum... selamlar

Kızlar bana acil bir fikir verin yardım edin ya.2 li test icin büyük ultrasona girdim radyoloji uzmanı sanırım o işlemi yapan.bebeği tam olarak net goremiyorum bebeğin eşi önde dedi bu ne demek tehlikesi var mı acaba.kan sonucunu cumaya alicam

Canım bildiğim kadarıyla olabiliyomuş korkma hemen panik yapma. Ense kalınlığını ölçemedimi peki?

Bak cay isi dogru olabilir ben gunde 2 bardak ya icerim ya icmem 1 kez sabaha karsi kalkiom tuvalate

Canım bildiğim kadarıyla olabiliyomuş korkma hemen panik yapma. Ense kalınlığını ölçemedimi peki?
Nette çok kötü şeylere denk geldim ya hiç iyi değilim.ense kalınlığı yazmıyor CRL 4.46 cm yazıyor bu mu ense kalınlığı acaba.ya bu Dr beni kanser edecek hiç açıklama yapmıyor cumagünü tahlilde çıkınca artık ne diçek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…