5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ca
Canım bildiğim kadarıyla olabiliyomuş korkma hemen panik yapma. Ense kalınlığını ölçemedimi peki?
Nim NT ense kalınlığı imiş nette baktım 1 mm normalolarak izlenmistir yazıyo ne demek acaba

Kızlar ben nefes almakta zorluk çekiyorum tıkanıyorum sürekli burnum tıkalı var mı bunu yaşayan aranızda?

Canım bende bakıyorum nete evet kötü şeyler yazıyo ama onlar 20. haftadan sonraki dönem için yazıyolar. Bence sen başka bi doktora daha git canım cumaya kadar bende duramam heralde. İçini ferah tut bu arada kanaman varmı canım nette öyle yazıyo ama? Crl bebişin oluyo boyu 4cm 46 mm çıkmış. Ense kalınlığı ölmçümünde ben gittiğimde ultrasondaki doktor bebeğimi ggösterdi bak nasıl hareketli dedi sonra kafasını ekrana getirdi çok küçük bişi ölçtü aletle. 1 mm ense kalınlığı sağlıklı bebeğe benziyo dedi. Kan tahlillerinle doktorun açıklama yapar dedi, gayette açıklayıcıydı. Sana nasıl bi açıklama yapmaz ultrasondaki anlamadım?

bende hiç uyuyamıyorum abartısız her saat bası lavaboya kalkıyorum uyku falan kalmıyor ertesi sabahta işe giidyoru birde allah sabır versin hepimize

iş o kadar gözümde büyüyor ki anlatamam ya işe gelmek ölüm hele ki o yatağı bırakmak akşam eve gittiğim gibi yatağa atıyorum kendimi kalkamıyorum hiç kafam kalkmıyor midem yanıyor zaten gün içinde de aşırı sürekli ayran salatalık öyle geçiriyorum

Kanama yok progesteron
Kullanıyorum cumaya kan tahlili cik sin yine doğru düzgün aciklama yapmasa başka Dr a giderim.büyük ultrasona veren saglikliya benziyor dedi.ama eşi önde net goremiyorum dedi adam baya uğraştı da

Kanama yok progesteron
Kullanıyorum cumaya kan tahlili cik sin yine doğru düzgün aciklama yapmasa başka Dr a giderim.büyük ultrasona veren saglikliya benziyor dedi.ama eşi önde net goremiyorum dedi adam baya uğraştı da

Kızlar ben nefes almakta zorluk çekiyorum tıkanıyorum sürekli burnum tıkalı var mı bunu yaşayan aranızda?
Ben bikaç gündür ama özellikle bugün hiç nefes alamıyorum. Burnum tıkalı. Hatta daralıyorum. Arada camı açıp nefes alıyorum. İçim sıkıldı böyle iyice

Hmm canım daha önceden kendi doktorun ultrasonda bakarken hiç bişi demedimiki? Nebiliyim söylemesi lazımdı heralde. Sen yinede cuma günü bi doktorunla konuşta sonrasına bakarsın ama ihmal etme bence.

Ben bikaç gündür ama özellikle bugün hiç nefes alamıyorum. Burnum tıkalı. Hatta daralıyorum. Arada camı açıp nefes alıyorum. İçim sıkıldı böyle iyice
Evet ya dün gece hiç uyuyamadım nefes darlığından 7 ye 20 kala uyudum 7 de saat çaldı kalktım işe gittim böyle devam ederse vay halime

Evet ya dün gece hiç uyuyamadım nefes darlığından 7 ye 20 kala uyudum 7 de saat çaldı kalktım işe gittim böyle devam ederse vay halime
Burnunun içi kuru mu, benim hem biraz şiş, hem de kuruyo, bazen yattığım odaya buhar yapıyorum, biraz rahatlatıyor.

Benim anladığım bebek plasenta nin arkasında duruyo konum olarak görüntüyü kapatıyordur yani aklıma ilk gelen bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…