5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

benimde oyle özel sektör bide kimse halden anlamıyor daha cok üstüne üstünegeliyolar insanın hem fiziken hem ruhen çökmüş durumdayım

benimde oyle özel sektör bide kimse halden anlamıyor daha cok üstüne üstünegeliyolar insanın hem fiziken hem ruhen çökmüş durumdayım

canım ben memurum fark yok yeter ki karşındakiler senin arkanı gözetmesin rapora ayrıldım ekürim gitti döndüğüm gün bana haber vermeden doktora oradan da rapor almış ne ki bu yani her iznimde bunu yapıyor şimdi rapor almaya sıkılıyorum kasığım ağrıyo zaten mide yanmam hiç geçmiyor ayran cacık içe içe içimde onlar çıkacak yaptığı gazda cabası velhasıl kelam önemli olan insan olabilmek de ...

Aynen ben de çöktüm. yüksek performans bekliyorlar. Her şey acil. Ne ruh halinden, ne yorgunluğundan, ne üşümenden, ağrından anlıyorlar. En küçük şeyde laf ediyorlar. Bi de cumartesi de çalıştırıyorlar. İzin almak da çok zor. Bu hafta düğünümüz var, üç kere gittim, lütfedip hala cevap veremediler. Çok bunaldım. Ağrılarım da var.

daha çıkmamış anca yarına çıkar yine de

öyle canım 2 senedir bekliyorum bir gün daha beklerim hayırlısıyla sevinir miyim eskiden çok umutla beklerdim şimdi ise o heyecan yok
Rabbim gönlüne göre versin hayırlısı buymuş geç olsun güç olmasın. İnşallah hayırlı haberi yakında alırsın canım. Sen umudunu yitirme

Rabbim gönlüne göre versin hayırlısı buymuş geç olsun güç olmasın. İnşallah hayırlı haberi yakında alırsın canım. Sen umudunu yitirme
umudumu yitirmiyorum canımcım ya ama ne bilryim üzülmekten yoruldum hayırlısı ALLAH BİLİR

Y dun benden kahverengi boyle sumuksu leke geldi ve hala gelmeye devam edio cok kotkuyom kendimi hamile gibi hissetmiom psikolojik olarak
Canim merak wttim nasil oldun?
Allah korusun bebegine bisey olsa bile belirtiler bıçak gibi kesilmiyor yavaşca azalir.ben bir dūşūk yaptigim için biliyorum

umudumu yitirmiyorum canımcım ya ama ne bilryim üzülmekten yoruldum hayırlısı ALLAH BİLİR
Üzülme demek nafile. Bir akrabamızın 7 yıl çocuğu olmadı her çözüm sunuldu yok. Sonra tüp bebek yaptılar hep düştü. En son sadece enfeksiyon tedavizi gördü. Rabbim bir kız ihsan etti. Bir kaç yıl sonra bir kız daha verdi rabbim. Kısacası rabbim ol derse olur canım. Rabbim üzüntünü baki eylemesin. sevinçle müjdelesin inşallah.

amin tüm isteyenleri hayırlarla müjdelesin Rabbim canım inş amin..
ben de 2 senedir görüyorum hep rüyalarımda erkek evlat doğurdum kucağıma aldım emzirdim sütümün geldiğini falan gördüm hep o zaamanda hep umutla bekledim o aylarda bizim de bir sorun yok eşimde gitti sorun yok rahim filmi çekindim bir şey çıkmadı hayırlısı canım bakalım pat diye Rabbim bize de ol der belki hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar için inş amin

öyle canım 2 senedir bekliyorum bir gün daha beklerim hayırlısıyla sevinir miyim eskiden çok umutla beklerdim şimdi ise o heyecan yok

canım benimde 2 seneden sonra oldu hala inanamıyorum çok şükür oldu inşallah seninde olur inşallah en sonunda dedim bu ayda olmazsa tedaviyi bırakıp spora yazılcam kafayı ona koymuştum öğrendim ki miniğim benimle Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallah

ay inş canım bu ay tam 2 sene oldu bizim de acaba bizim de sabrımızın meyvesi bu ay benimle midir bilemiyorum dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…