Evet canım aynen oturur pozisyonda ayaklarımı uzatiyorum biraz iyi gelıyoKızlar ben nefes almakta zorluk çekiyorum tıkanıyorum sürekli burnum tıkalı var mı bunu yaşayan aranızda?
benimde oyle özel sektör bide kimse halden anlamıyor daha cok üstüne üstünegeliyolar insanın hem fiziken hem ruhen çökmüş durumdayımiş o kadar gözümde büyüyor ki anlatamam ya işe gelmek ölüm hele ki o yatağı bırakmak akşam eve gittiğim gibi yatağa atıyorum kendimi kalkamıyorum hiç kafam kalkmıyor midem yanıyor zaten gün içinde de aşırı sürekli ayran salatalık öyle geçiriyorum
amin hayırlısıyla inş canımhayırlı sonuçlar olur inşallah canım
benimde oyle özel sektör bide kimse halden anlamıyor daha cok üstüne üstünegeliyolar insanın hem fiziken hem ruhen çökmüş durumdayım
amin hayırlısıyla inş canım
sağlık ocağında verdim canımcanım sen kanı nerede verdin de yarın sabah çıkacak ya bu tahlil hemen çıkıyor çünkü
sağlık ocağında verdim canım
Evet rahatlattığını düşünüyorum. İçerisine okaliptüs yağı damlatıyorum, odaya yayılıyor koku. Öyle uyuyorum. Okaliptüs nefes için iyi.Kuru ve tıkalı bende yapıyım işe yarıyorsa
evet aldım çıkmamıştır diye bakmadım ama dur bakayım belki de çıkmıştırbarkodu aldın mı aldıysan bulunduğun ilin halk sağlığı laboratuarına gir oradan e laboratuardan bak yarını bekleme
Aynen ben de çöktüm. yüksek performans bekliyorlar. Her şey acil. Ne ruh halinden, ne yorgunluğundan, ne üşümenden, ağrından anlıyorlar. En küçük şeyde laf ediyorlar. Bi de cumartesi de çalıştırıyorlar. İzin almak da çok zor. Bu hafta düğünümüz var, üç kere gittim, lütfedip hala cevap veremediler. Çok bunaldım. Ağrılarım da var.benimde oyle özel sektör bide kimse halden anlamıyor daha cok üstüne üstünegeliyolar insanın hem fiziken hem ruhen çökmüş durumdayım
daha çıkmamış anca yarına çıkar yine de
öyle canım 2 senedir bekliyorum bir gün daha beklerim hayırlısıyla sevinir miyim eskiden çok umutla beklerdim şimdi ise o heyecan yokgüzel olsun da sonuç yarın çıksın
Rabbim gönlüne göre versin hayırlısı buymuş geç olsun güç olmasın. İnşallah hayırlı haberi yakında alırsın canım. Sen umudunu yitirmeöyle canım 2 senedir bekliyorum bir gün daha beklerim hayırlısıyla sevinir miyim eskiden çok umutla beklerdim şimdi ise o heyecan yok
umudumu yitirmiyorum canımcım ya ama ne bilryim üzülmekten yoruldum hayırlısı ALLAH BİLİRRabbim gönlüne göre versin hayırlısı buymuş geç olsun güç olmasın. İnşallah hayırlı haberi yakında alırsın canım. Sen umudunu yitirme
Canim merak wttim nasil oldun?Y dun benden kahverengi boyle sumuksu leke geldi ve hala gelmeye devam edio cok kotkuyom kendimi hamile gibi hissetmiom psikolojik olarak
Üzülme demek nafile. Bir akrabamızın 7 yıl çocuğu olmadı her çözüm sunuldu yok. Sonra tüp bebek yaptılar hep düştü. En son sadece enfeksiyon tedavizi gördü. Rabbim bir kız ihsan etti. Bir kaç yıl sonra bir kız daha verdi rabbim. Kısacası rabbim ol derse olur canım. Rabbim üzüntünü baki eylemesin. sevinçle müjdelesin inşallah.umudumu yitirmiyorum canımcım ya ama ne bilryim üzülmekten yoruldum hayırlısı ALLAH BİLİR
amin tüm isteyenleri hayırlarla müjdelesin Rabbim canım inş amin..Üzülme demek nafile. Bir akrabamızın 7 yıl çocuğu olmadı her çözüm sunuldu yok. Sonra tüp bebek yaptılar hep düştü. En son sadece enfeksiyon tedavizi gördü. Rabbim bir kız ihsan etti. Bir kaç yıl sonra bir kız daha verdi rabbim. Kısacası rabbim ol derse olur canım. Rabbim üzüntünü baki eylemesin. sevinçle müjdelesin inşallah.
öyle canım 2 senedir bekliyorum bir gün daha beklerim hayırlısıyla sevinir miyim eskiden çok umutla beklerdim şimdi ise o heyecan yok
ay inş canım bu ay tam 2 sene oldu bizim de acaba bizim de sabrımızın meyvesi bu ay benimle midir bilemiyorum dua et canımcanım benimde 2 seneden sonra oldu hala inanamıyorum çok şükür oldu inşallah seninde olur inşallah en sonunda dedim bu ayda olmazsa tedaviyi bırakıp spora yazılcam kafayı ona koymuştum öğrendim ki miniğim benimle Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?