5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ay inş canım bu ay tam 2 sene oldu bizim de acaba bizim de sabrımızın meyvesi bu ay benimle midir bilemiyorum dua et canım

inşallah canım . ediyorum herkese Rabbim yaşatsın diye ve ben hala şoktayım yani düşün şükürler olsun

Amin canım amin bak şükür bir sorun yokmuş. Umudun en büyüğü. O gelir gelir naz yapardır. Kıymetli olacak ya.
Dini bir sitede bunu okumuştum. Yergök dua üzerine dene istersen canım.

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa"Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.

ay canım bunu ben de gördüm hatta konusunu bile yazdım bu ay yapacaktım güya ama bir nasip olmadı bu ay da hamilelik olmazsa diğer aya yapayım artık canım hem ramazan girmiş olacak

Hmm canım daha önceden kendi doktorun ultrasonda bakarken hiç bişi demedimiki? Nebiliyim söylemesi lazımdı heralde. Sen yinede cuma günü bi doktorunla konuşta sonrasına bakarsın ama ihmal etme bence.
İhmal edermiyim hiç canım şimdi özel Dr a gittim kesenin dışında rahim de kanama varmış.kendi Dr um söylemedi hiçbişey

duydum canm bu ay içtim meryem ana otunu canım
tamam o zaman canım bide ben adet günüm yaklaşınca her gün meryem suresini dinledim daha adet olmadıysan sende dinle bence. kuranı güzel okuyorsan okuyadabilirsin ben kelimeleri yanlış çıkarmaktan korktuğum için arapçasını dinleyip türkçesini okumuştum

Hmm canım daha önceden kendi doktorun ultrasonda bakarken hiç bişi demedimiki? Nebiliyim söylemesi lazımdı heralde. Sen yinede cuma günü bi doktorunla konuşta sonrasına bakarsın ama ihmal etme bence.
İhmal edermiyim hiç canım şimdi özel Dr a gittim kesenin dışında rahim de kanama varmış.kendi Dr um söylemedi hiçbişey

ay bu gece dinleyeyim o zaman canım dua edin canım ya

aslında şimdi de yusuf suresi okumalıyız bebek güzel olsun ahlakı da güzel olsun diye eli yüzü belirmeye başlayınca oku demişlerdi

ay bu gece dinleyeyim o zaman canım dua edin canım ya
tabiki ederiz canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir. sağlıklı sıhhatli bebeğini de kucağına alırsın inşallah. en yakın zamanda müjdeli haberi alırız senden inşallah

Aynı durumdayız canım, benim de 2 seneden sonra oldu ve bu sefer de olmasaydı işten ayrılıp spora yazılmayı düşünüyordum. İnşallah tüm aşamaları hayırlısıyla atlatıp sağlıkla kucağımıza da alırız. tüm arkadaşlar için tabii ki.

Arkadaşlar doktor beni bu cumartesi günü için tahliller için çağırdı 9+2 oluyoruz Rabbim nasip ederse, ama ben bebeğimizi tam bir Bebek olarak görmek istediğim için 9+6 iken gitmek istiyorum.Aslında çok heyecanlı ve sabırsızım gün sayma konusunda ama biraz daha ertelesem problem olmaz herhalde demi?

Olmaz bence banada 11 haftalıkken gel dedi ben 12 haftalığı bekleyeceğim. belki cinsiyeti belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…