- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
ay inş canım bu ay tam 2 sene oldu bizim de acaba bizim de sabrımızın meyvesi bu ay benimle midir bilemiyorum dua et canım
canım onun için kıllanma yapıyor dediler dogrumu acaba?bu arada bende bebe yağı ile badem yağını karıştırdım her banyodan sonra sürüyorum. sizler ne kullanıyorsunuz ve hangi sıklıkla kullanıyorsunuz. 2-3 güne bir sürmüş oluyorumyani ben yağı
amin tüm isteyenleri hayırlarla müjdelesin Rabbim canım inş amin..
ben de 2 senedir görüyorum hep rüyalarımda erkek evlat doğurdum kucağıma aldım emzirdim sütümün geldiğini falan gördüm hep o zaamanda hep umutla bekledim o aylarda bizim de bir sorun yok eşimde gitti sorun yok rahim filmi çekindim bir şey çıkmadı hayırlısı canım bakalım pat diye Rabbim bize de ol der belki hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar için inş amin
İlk hamileliğimde Bende 6 veya 7ci aylarda badem yağı kullanıyordum. Çok faydasını gördüm. Göbeğimde kıllanma yaptı korkmuştum ama doktorum dökülür dedi. Hakikatende döküldü.canım onun için kıllanma yapıyor dediler dogrumu acaba?
canım inşallah hamilesindir. meryem otunu duydun mu hiçay inş canım bu ay tam 2 sene oldu bizim de acaba bizim de sabrımızın meyvesi bu ay benimle midir bilemiyorum dua et canım
banda daha yapmadı canım ama bende duydum.ne zaman yapar ki acabacanım onun için kıllanma yapıyor dediler dogrumu acaba?
duydum canm bu ay içtim meryem ana otunu canımcanım inşallah hamilesindir. meryem otunu duydun mu hiç
ay canım bunu ben de gördüm hatta konusunu bile yazdım bu ay yapacaktım güya ama bir nasip olmadı bu ay da hamilelik olmazsa diğer aya yapayım artık canım hem ramazan girmiş olacakAmin canım amin bak şükür bir sorun yokmuş. Umudun en büyüğü. O gelir gelir naz yapardır. Kıymetli olacak ya.
Dini bir sitede bunu okumuştum. Yergök dua üzerine dene istersen canım.
4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa"Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.
İhmal edermiyim hiç canım şimdi özel Dr a gittim kesenin dışında rahim de kanama varmış.kendi Dr um söylemedi hiçbişeyHmm canım daha önceden kendi doktorun ultrasonda bakarken hiç bişi demedimiki? Nebiliyim söylemesi lazımdı heralde. Sen yinede cuma günü bi doktorunla konuşta sonrasına bakarsın ama ihmal etme bence.
tamam o zaman canım bide ben adet günüm yaklaşınca her gün meryem suresini dinledim daha adet olmadıysan sende dinle bence. kuranı güzel okuyorsan okuyadabilirsin ben kelimeleri yanlış çıkarmaktan korktuğum için arapçasını dinleyip türkçesini okumuştumduydum canm bu ay içtim meryem ana otunu canım
İhmal edermiyim hiç canım şimdi özel Dr a gittim kesenin dışında rahim de kanama varmış.kendi Dr um söylemedi hiçbişeyHmm canım daha önceden kendi doktorun ultrasonda bakarken hiç bişi demedimiki? Nebiliyim söylemesi lazımdı heralde. Sen yinede cuma günü bi doktorunla konuşta sonrasına bakarsın ama ihmal etme bence.
Su oluyor mus çocuğun esiymis o canımEşi önde ne demek ben anlayamadım..
ay bu gece dinleyeyim o zaman canım dua edin canım yatamam o zaman canım bide ben adet günüm yaklaşınca her gün meryem suresini dinledim daha adet olmadıysan sende dinle bence. kuranı güzel okuyorsan okuyadabilirsin ben kelimeleri yanlış çıkarmaktan korktuğum için arapçasını dinleyip türkçesini okumuştum
Aynen söylediğin şey canımBenim anladığım bebek plasenta nin arkasında duruyo konum olarak görüntüyü kapatıyordur yani aklıma ilk gelen bu :)
tabiki ederiz canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir. sağlıklı sıhhatli bebeğini de kucağına alırsın inşallah. en yakın zamanda müjdeli haberi alırız senden inşallahay bu gece dinleyeyim o zaman canım dua edin canım ya
Aynı durumdayız canım, benim de 2 seneden sonra oldu ve bu sefer de olmasaydı işten ayrılıp spora yazılmayı düşünüyordum. İnşallah tüm aşamaları hayırlısıyla atlatıp sağlıkla kucağımıza da alırız. tüm arkadaşlar için tabii ki.canım benimde 2 seneden sonra oldu hala inanamıyorum çok şükür oldu inşallah seninde olur inşallah en sonunda dedim bu ayda olmazsa tedaviyi bırakıp spora yazılcam kafayı ona koymuştum öğrendim ki miniğim benimle Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallah
ben cnm neden oluyor anlamıyorumKızlar ben nefes almakta zorluk çekiyorum tıkanıyorum sürekli burnum tıkalı var mı bunu yaşayan aranızda?
Olmaz bence banada 11 haftalıkken gel dedi ben 12 haftalığı bekleyeceğim. belki cinsiyeti belli olur.Arkadaşlar doktor beni bu cumartesi günü için tahliller için çağırdı 9+2 oluyoruz Rabbim nasip ederse, ama ben bebeğimizi tam bir Bebek olarak görmek istediğim için 9+6 iken gitmek istiyorum.Aslında çok heyecanlı ve sabırsızım gün sayma konusunda ama biraz daha ertelesem problem olmaz herhalde demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?