5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Pardon canım kan tahlili felan içinmi çağırdı seni

İhmal edermiyim hiç canım şimdi özel Dr a gittim kesenin dışında rahim de kanama varmış.kendi Dr um söylemedi hiçbişey
Aaa doktorun niye seni bilgilendirmemişkii bence değiştir canım sonuçta önemsenecek konular. O senin canını önemsemiyosa ona devam etmenin ne anlamı nede güveni kalır.

Aaa doktorun niye seni bilgilendirmemişkii bence değiştir canım sonuçta önemsenecek konular. O senin canını önemsemiyosa ona devam etmenin ne anlamı nede güveni kalır.
Devlette ya gülüm Dr um adam sallamiyor pek daha dogrusu açıklama yapma gereği duymuyor tedavi şeklini söyleyip yolluyor

Olmaz bence banada 11 haftalıkken gel dedi ben 12 haftalığı bekleyeceğim. belki cinsiyeti belli olur.
Haklısın Can'ım zaten sonra da 2 veya 3 hafta sonra felan çağırır.sen de inşallah hayrlısıyla cinsiyetini öğrenirsin
D Dualarla evet canım kan tahlilini yenilemek için çağırdı,benim troidlerim tahlile göre bebeğe yetersiz geldiği için ilaç verdi,onu kontrol edecek sanırım umarım düzelmiştir

Kızlar ultrasona göre bebekleriniz kaç haftalık size göre kaç haftalık
Canım benim ultrasonda 12+3 bugün, ama son adet tarihime göre de 13+4 günlük olmam lazımdı. 2 hafta gerideydim ama geçen hafta ultrasonla baktığında bebek güzel büyümüş dedi ve ara 1 haftaya indi. İnşallah daha iyi büyür ve tam haftasına gelir.

En ilerde olan sensin sanirim. Bulantilarin azaldi mi? Bide hareketleri seyirme seklinde de olsa hissetmeye basladin mi cok merak ediyorum

Kızlar ultrasona göre bebekleriniz kaç haftalık size göre kaç haftalık
Suan 8+4 benimde sat a gore. Ultrasonda sat a gore tam 8 iken 7+2 cikmisti. Yaklasik bi hafta farkediyo yani benimde.

Saglik ocagindaki hemsire 2 haftaya kadar normal dedi. Bebisler kucuk oldugu icin olcumde hata payi cok yuksekmis 1 mm kaysa 3-4 gun oynuyo dedi

En ilerde olan sensin sanirim. Bulantilarin azaldi mi? Bide hareketleri seyirme seklinde de olsa hissetmeye basladin mi cok merak ediyorum
Canım bulantılarım Allaha şükür azaldı hatta yok denecek kadar az, ama mide yanması ekşimesi çok bu seferde bulanıyomu- yanıyomu anlamadım gitti. Onun dışında 3-4 gündür eski enerjimi hissediyorum ve çok özlemişim gezip tozmayı Sağ tarafımda bazen seyirme hissediyorum ama bebişimin hareketleri değildir diye düşünüyorum ama olabilirde :)) işte böyle canım

Ben tam 10+1 de gördüm tam bi bebek gibi ama ultrasonda 10+4 olarak görünüyordu sanki biraz daha geç gitmen gerekecek gibi sonra bi daha gitsen?

Burnunun içi kuru mu, benim hem biraz şiş, hem de kuruyo, bazen yattığım odaya buhar yapıyorum, biraz rahatlatıyor.
benimde burnum aynı, hem içi şiş hemde kuru, uykum kalitem iyice düştü, uykm olsada uyuyamıyorum rahat, ağzım açık uyanıyorum genelde okyanus suyuda işe yaramıyor bende

Senin nasıl geçiyo hamişliğin canım?? Ben 8 ve 9. haftamda berbattım.
O yuzden sordum birazda. Benim cok cok kotu bulanti hic bitmiyo 3 kez bayginlik gecirdim istifra cok olmadi ama surekli ve fazlaca bi bulanti ve halsizlik var 7/24 yatsam yatarim yani.
İnsallah 12- 13 de benim de rahatlar hayirlisiyla bebis iyi olsun da

Ben tam 10+1 de gördüm tam bi bebek gibi ama ultrasonda 10+4 olarak görünüyordu sanki biraz daha geç gitmen gerekecek gibi sonra bi daha gitsen?
Aslında ben tek başıma gidebilirim canım ama amacım eşimin bebeğimizi tam bir Bebek gibi görmesini çok istiyorum,hem daha kalp atışlarını da duyamadı işinden dolayı.malum o da çok yoğun çalışıyor,haftaiçleri gelmesi büyük sıkıntı yaratıyor,bende ne yapacağımı şaşırdım şimdi ne Zaman gitsem

Troıd gibi özel bi durumun varmış bilemedim şimdi belki tahlil sonucuna göre ilacını kesecek ya da dozunu değiştirecek. Şimdi gitmezsen belki boşuna ilaç alacaksın mesela. Eşinin gelmesi için taa haftaya Cmt gideceksin süre uzun geldi bana doktoruna soyle özele gidiyorsan problem olmaz herhalde haftaya eşinle tekrar gidebilirsin

Benimde tiroidlerim az çalışıyormuş dahiliyeye gönderdi oda ilaç yazdı bir ay sonra kontrol var. Şuan kullanıyorum canım inşallah iyi olmuştur seninki.

Şuan bebeğim 8 haftalık özele gidiyorum. Tiroid sorunu çıktı. Komşularım özele güvenme onlar sırf para için tahlil yapıyorlar teşhisleri doğru olmuyor. Şaşırdım kaldım. Devlete gidenleriniz varmı sistem nasıl sırada çok bekletiyorlarmı.

Haklısın Canım en iyisi cumartesi günü gitmek,boşuna ilaç yüklemeyeyim miniğime de.Şu Zaman'larımızı hayrlısıyla bi atlatsak da minnoşlarımızı kucağımıza alsak hep hayal ediyorum onu kucağımda

Benimde tiroidlerim az çalışıyormuş dahiliyeye gönderdi oda ilaç yazdı bir ay sonra kontrol var. Şuan kullanıyorum canım inşallah iyi olmuştur seninki.
Devlete mi gidiyorsun canım? Ben özele gidiyoeum ilacı verdikten 20 gün sonra felan gel Dedi.ben de kullanıyorum canım euthyrox 25 mcg,inşallah senin ki de iyi olur sağlıklı olur bebişlerimiz Allah'ın izniyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…