5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Devlete mi gidiyorsun canım? Ben özele gidiyoeum ilacı verdikten 20 gün sonra felan gel Dedi.ben de kullanıyorum canım euthyrox 25 mcg,inşallah senin ki de iyi olur sağlıklı olur bebişlerimiz Allah'ın izniyle
Bende aynı ilacı kullanıyorum canım korktum bende böyle sorun yokdu nerden çıktı diye. Bende özele gidiyorum. Demek herkezde olabiliyo. İnşalla canım rabbim şu kritik dönemleri sağ salim atlatırız inşallah

Tiroid gibi önemli bir mevzuyu para konusu yapmazlar emin ol devlette herhangi bir dahiliye doktoruna gidip tsh baktirmak için geldim dersen aç bir şekilde gidip kan verip kolayca öğrenebilirsin hatta sekreteri doktor gelmeden kanı ister gidip verirsin doktor gelincede ona durumunu anlatabilirsin yada endokrinolojiye gidersin yine aynı prosedür ile yapabilirsin

Benimde triodim olmasi gerekenden yuksek cikti ben devlette yaptirdim sonuclari aldim ozelde kadin dogumcuma gosterdim. Bakti evet biraz yuksek bi dahiliyeye gorun muhtemelen ilac verir dedi. Para tuzagi olsa devlet hastanesinin sonucunu kabul etmez ille burda bi yaptir fln diye tuttururdu bence .

Normalde 4 -4,30 bir insan için sorun değil ama hamilelikte 2,30 un üstüne çıkmasın isteniyor bende 3,22 olmasına rağmen ilaç kullanıyorum 50 mcg

İnşallah Canım.bende de yoktu önceden gebelik troidi diyorlar buna,zaten çok düşük değil benim 3,8 gibi birşeydi

24 mayista saat 1 de dahiliyede 2.15 de kadin dogumda randevum var pespese aldim ki dahiliyenin yazdığı ilaci dr ma sorabileyim diye
Tekrar kan baktirdiniz mi ogun mu bakılacak zaten ilaç sabit ya hep ayni ilacın mcg farklı seklini yazıyorlar Rabbim yavrucaklarimizi korusun...

kızlar hamılelıkler nasıl gıdıyor
Benim hamilelik inişli çıkışlı bir gūn iyi bir gūn kötūym bir gūn çok bulanti ve halsizlk olmuyor birgūn ise herşeyden tiksiniyorum.kusmuyorum ama haksizlikte ūstūne gelince çekilmiyor çok bunaliyor ağliyorum bazeb.allahim bu zor gūnlerimiz bi an önce bitsin.aminn
Ha bazı akşamlarda çok fena ūşūyorum

Canim merak wttim nasil oldun?
Allah korusun bebegine bisey olsa bile belirtiler bıçak gibi kesilmiyor yavaşca azalir.ben bir dūşūk yaptigim için biliyorum
Canim benimde bi dusugum biliom acisini malesef iyiyim cok sukur ama tesekkur ederim sordugun icin cok korkmustum bugun gittim kontrole bise yok saglikli gunuyle uyumlu cok sukur kalbide kut kut atio sıpanım endol fitil verdi iltihap filanda olabilir dedo iste bakalim carsamba bidaha cagirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…