- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Bende de aynı ama yorgunluk çok.oluyor birde çalışınca ayaklarim çok fena oluyor akşamları midem kötü oluyor ve gece yemekleri var bendeBenim hamilelik inişli çıkışlı bir gūn iyi bir gūn kötūym bir gūn çok bulanti ve halsizlk olmuyor birgūn ise herşeyden tiksiniyorum.kusmuyorum ama haksizlikte ūstūne gelince çekilmiyor çok bunaliyor ağliyorum bazeb.allahim bu zor gūnlerimiz bi an önce bitsin.aminn
Ha bazı akşamlarda çok fena ūşūyorum
Bende aynıyım cmrtesileri de calısıyorum btn gün borclularla kavga gürültü stres mahvedyo bide bana akşam cıkarken diyorlar dalga gecer gibi kendine dikkt et skıntı stres yapma btn gün deli gibi geziyorum zatenAynen ben de çöktüm. yüksek performans bekliyorlar. Her şey acil. Ne ruh halinden, ne yorgunluğundan, ne üşümenden, ağrından anlıyorlar. En küçük şeyde laf ediyorlar. Bi de cumartesi de çalıştırıyorlar. İzin almak da çok zor. Bu hafta düğünümüz var, üç kere gittim, lütfedip hala cevap veremediler. Çok bunaldım. Ağrılarım da var.
Aynı durumdayız canım, benim de 2 seneden sonra oldu ve bu sefer de olmasaydı işten ayrılıp spora yazılmayı düşünüyordum. İnşallah tüm aşamaları hayırlısıyla atlatıp sağlıkla kucağımıza da alırız. tüm arkadaşlar için tabii ki.
Okyanus suyu kuruluğa ve şişiliğe pek iyi gelmiyor bence de. Ben de faydasını görmedim. Dediğim gibi odayı nemlendirmek beni en çok rahatlatan şey.benimde burnum aynı, hem içi şiş hemde kuru, uykum kalitem iyice düştü, uykm olsada uyuyamıyorum rahat, ağzım açık uyanıyorum geneldeokyanus suyuda işe yaramıyor bende
Bence sorun kabızlıkta olabilir. Şişkinlik ve rahatsızlık yapıyordur. Belki buna çözüm bulabilirsen birçok açıdan rahatlarsın..amin canım inşallah. malum haplardan ve pkodan dolayı kilolu hamile kalmış oldum ama doktorum fazla kilon yok diyor. şişkinliğim çok bazen +3 kilo çıkıyorum bi de bu aralar kabızlık problemimde başladı
Bendede olmuştu cnm doktor tek kullanimlik toz verdi geçti çok şükür bulantidan dolayi çok su icemiorum malesefKizlar idrar yollarimda enfeksiyon var galiba cıldirdim bugun o igrenc hisdenvar mi yasayan
ben içiyorum yine de oluyoBendede olmuştu cnm doktor tek kullanimlik toz verdi geçti çok şükür bulantidan dolayi çok su icemiorum malesef
İnşallah canım inşallah 12-13 de daha rahat emin ol.O yuzden sordum birazda. Benim cok cok kotu bulanti hic bitmiyo 3 kez bayginlik gecirdim istifra cok olmadi ama surekli ve fazlaca bi bulanti ve halsizlik var 7/24 yatsam yatarim yani.
İnsallah 12- 13 de benim de rahatlar hayirlisiyla bebis iyi olsun da
Yinede doktora git cnm enfeksiyon bebegide etkiliomus tedbirli ol bi tahlil falan yaotiben içiyorum yine de oluyodoktora gitmesem bol su içsem ayaklarımı sıcak tutsam falan olur mu ki ?
sağlık ocagına gtsemYinede doktora git cnm enfeksiyon bebegide etkiliomus tedbirli ol bi tahlil falan yaoti
Tabi git cnm sonuçta oda idrar tahlili yapacak 5tl ye aldik cnm doktora ozellikle sordum bebeğe zarari olmayan bi tozmussağlık ocagına gtsembide o tek kullanımlık dediğin ilaç ne kadar
Canım günaydın kan ilacı kullanıyomusun? Kan ilacı daha fena yapıyo ama bol su sabah 2-3 adet kuru incir ve kuru kayısı çok rahatlatıyo. Ben 10.haftadan beri kan ilacı kullanıyorum telasemi taşıyıcıyım onun için erken başladım o kabızlığı gel bana sor. Yarım saat lavoboda kaldığımı biliyorum. Allah yardımcımız olsun.amin canım inşallah. malum haplardan ve pkodan dolayı kilolu hamile kalmış oldum ama doktorum fazla kilon yok diyor. şişkinliğim çok bazen +3 kilo çıkıyorum bi de bu aralar kabızlık problemimde başladı
hadi ya yeni mi kullandın sen bunu canım ? adı neydi ? yarın bi sağlık ocagına gıdıyım ama o doktor buyuk ıhtımal bısey ıcme dıcek bende senın dedğin bu ılacı söylerım biTabi git cnm sonuçta oda idrar tahlili yapacak 5tl ye aldik cnm doktora ozellikle sordum bebeğe zarari olmayan bi tozmus
Bence sorun kabızlıkta olabilir. Şişkinlik ve rahatsızlık yapıyordur. Belki buna çözüm bulabilirsen birçok açıdan rahatlarsın..
Canım günaydın kan ilacı kullanıyomusun? Kan ilacı daha fena yapıyo ama bol su sabah 2-3 adet kuru incir ve kuru kayısı çok rahatlatıyo. Ben 10.haftadan beri kan ilacı kullanıyorum telasemi taşıyıcıyım onun için erken başladım o kabızlığı gel bana sor. Yarım saat lavoboda kaldığımı biliyorum. Allah yardımcımız olsun.
Canım bencede bi sor bakalım doktoruna neden bukadar oluyo diye, gaz sancısı kasığada vuruyo ben o yüzden çok korkmuştum, kabızlıktan dolayı bi gün çok ıkındım ve bişey olcak diye ödüm koptu ama okadar rahatladımki anlatamam. Doktora sordum çok zorlamadığın sürece ıkınmakta bi zarar yok dedi bana. Zeytin yağıda içebilirsin miden kaldırırsa bende çok çektim önceden sabah aç karnına 1 kaşık içiyodum, ama hamile kaldıktan sonra anca incir felan, midem almıyo yağı. Ilık suya oturabilirsin az da olsa ordaki kasların gevşemesine yardımcı olur. Bence en önemliside gazı tutmamak geldiği anda salmakcanım bende kabızlık problemi öncedende vardı hamile kalınca 7. haftaya kadar süperdi her şey şimdi tekrar başladı kayısı incir falan fayda etmiyor. kabızlık ve gaz çok kötü gaz yüzünden acillik olduğum zamanları kabızlık yüzünden doktor kapılarını aşındırdığımı biliyorum, RAbbim şifa versin inşallah hepimize çok zor ya bugünde doktorumu arıcam sorucam karnım 6 aylık gibi çekeyim olmadı akşama koyayım bakın acayip fena
Bi hafta önce kullandim cnm monurol DİE bi toz aninda etki edio zaten gece yatarken icion sabaha kadar temizlio icinihadi ya yeni mi kullandın sen bunu canım ? adı neydi ? yarın bi sağlık ocagına gıdıyım ama o doktor buyuk ıhtımal bısey ıcme dıcek bende senın dedğin bu ılacı söylerım bi
sağol canım. dün çok kötütdüm mesela bgun hıcbıseym yok napcagımı sasırdımBi hafta önce kullandim cnm monurol DİE bi toz aninda etki edio zaten gece yatarken icion sabaha kadar temizlio icini
Canım bende de enfeksiyon çıktı. Ama benim ne kaşınma ne koku nede akıntıda renk değişikliği vardı. Kasık ağrısı çok oldu. Doktorum ağrı için parol ve tek kullanımlık ürocare diye bi ilaç verdi. Allah şükür kasık ağrım geçti ama enfeksiyon devam ediyodu ilacı kullandım diye başka ilaç da vermedi doz aşımı olur diye. Bende bol bol su içmeye çalıyorum. İnşallah tez zaman da geçer ama doktora gitmeyi ihmal etme.sağol canım. dün çok kötütdüm mesela bgun hıcbıseym yok napcagımı sasırdım
Bende genelde sabahlari oluodu cnm allahtan az cikti enfeksiyon onuda dozla hallettik inş sende faydasini gorursunsağol canım. dün çok kötütdüm mesela bgun hıcbıseym yok napcagımı sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?