5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

yarın bi sağlık ocagında test yaptırıyım : gecmıs olsun canım

zeytinyağını kaldıramam ben. ahh nerde salmak ya benim bi de varya zorlasamda çıkmıyor dolanıyor dolanıyor tık yok sonra düşün yani

Merhaba Aralık anneleri bende kısmet olursa Ocak annesi olacağım inşallah kızlar sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim benim sat 9 nisan 6 mayıs Hcg 153 9Mayıs 430 12Mayıs 1393 geçen cuma muayene oldum her şey yolunda dedi fakat ailelerinize söylemeyin daha dedi o kelimesi kafamda soru işaretleri bıraktı ultasona göre 4+1 sat a göre de 4+6 dasın dedi

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 49
Canım hayırlı olsun inşallah. Kesen yeni yeni oluştuğu için onu söylemiştir, 1-2 hafta içinde bebiş görünsün ona göre söylersin ailenize. Bende senin gibi erken öğrendim hemen ailelerimize söyledik keşke söylemeseydim dedim sonra. Çünki bebek daha görünmedi ikidebir doktora gidiyorum benden çok merak içindeler ve sonra ya düşerse insanları heveslendirdim diye düşündüm. Onun için doktorun uyarmış seni. Bence de bekle derim ama tabi sizin tercihiniz bu heycanı herkesle paylaşmak çok güzel ama stresi çok büyük.

Sizin ilk ultrason görüntüleriniz nasıldı ilk gebeliğim 8 yıl sonra dua edin bizede lütfen Rabbim hepimizin evlatlarını kucağımızda görmeyi nasip etsin
Gözün aydın bende kalp atışı duyulana kadar sınırlı kisilere söyledim daha çok küçük kese var ama icinde bebegin olusmasi mesele kalp atışı önemli doktorun doğru demiş esinle yasa mutluluğunu kalp atışını 6.haftada duyarsin az sabret :) ben 6+6 ken duydum

Sizin ilk ultrason görüntüleriniz nasıldı ilk gebeliğim 8 yıl sonra dua edin bizede lütfen Rabbim hepimizin evlatlarını kucağımızda görmeyi nasip etsin
Söylemeyin canım daha çok erken allah korusun boş gebelik olur bi şey olur birilerine açıklama yaparken çok kötü oluyo insan biz ta 8. Haftadan sonra söyledik kırılanlar oldu ama sonra benim canım yanıyo. Bunu da kendine dert etme sakın

Benim 8 yıldır çocuk olmadı 3 tüp 5 aşılamadan sonra geçen ay yumurta takibi çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür testte çift çizgiyi görünce eşimde bende çok heyecanlandık ailelerimizi aradık hemen söyledik onlarda bu sevinci her önüne gelenle paylaştı anlayacağınız sağır sultan bile duydu benim için önemli olan duyulması değil doktorun söylemeyin demesi beni tedirgin etti o görünen nokta kese mi oluyor ben anlamıyorum görüntü nasıl sizce ?

Evet cNim o nokta senin bebisinin kesesi rabbim saglicakla gebeligini devamini eylesin gözün aydin

Hayirlisi olsun inşallah kalbide atar. Evet o minik kararti kese

Kızlar eşim bebeğim için hayırlı olsun diye is yerime çiçek göndermiş öyle şaşkın ve sevincliyim ki :) sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• 20160517_104622.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 178
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…