5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

negatif canım sonuç ::::: zaten hamilelik olsa çok şaşırırdım
Sakın Üzülme canım herşeyin bir zamanı var,biliyorum sabırsızlanıyorsun ama herşeyi akışına bırak üzerine düşme strese girmeyin.secdede duanızı edin ilişki öncesi dua etmeyin,yani bebeğe odaklı bir ilişki yaşamayın.

hep bebeğe yönelik olunca işte olmuyor aslında aklımdan çıkarmam lazım

Yıllarca çalıştım da ne oldu valla en güzeli bu bence hamilelikte.Rahatsın ama böylede Zaman geçmek bilmiyor sanki bende öyleyim sorma hep yatağa gidesim var ama gitmiyorum akşam erkenden uyanmak daha tatlı
olsun kıymetini bil valla bende 9 yıl calıştım 6 ay verdim tekrar calışmaya başladım 4. ayda hamile kaldım işte şimdi de destek amaçlı çalışmaya devam ama Allah biliyor ya ewde oturmak gibisi yok

ne gatif canım 3. kez kullandığım klomen de işe yaramadı

Canim Rabbim hayirlisini versin. Unutma sen sadece klomen kullandin yumurta takibi yapmadi doktorun. Doktoruu degisir cok istigfar cek spora yazil yuruyus yap. Kolay degil ama Rabbim insallah sanada nasip edecek.

Kızlar oğluma aldığım bright starts otomatik sallanan ana kucağını satıyorum. 2 ay kullandık tertemiz durumda İstanbul Pendik'te oturuyorum 135 tl ilgilenen olursa özelden msj atabilir hem pille hem adaptörle prizde çalışıyor. Bilginize..

hep bebeğe yönelik olunca işte olmuyor aslında aklımdan çıkarmam lazım
Çıkarman gerekiyor işte.bak ben 4.ayda hamile kaldım.2 yıllık evliyim,aslında Bebek için bir kaç sene daha beklemek istiyordum ama eşim çok istedi,bana da özendirdi sayesinde bende istedim.Her ilişkide sanki Bebek için birlikte oluyorduk,ve daha ilişkiden bir iki gün geçince kan testi yaptırdığımı biliyorum.Son ay eşimle konuştum,hani ikimizde üniversitesi mezunu yüksek tahsilli insanlarız,tabiki Allah ol diyince olacağını biliyorduk ama birbirimizin üzerinden öyle bir Bebek baskısı kurmuşuz ki,hani bugün olmazsa yarın yarın olmazsa bugün modundaydık.Böyle yapmayalım,akışına bırakalım,Rabbim isterse verir istemezse de dünyayı bizim çocuğumuz kurtarmayacak yada o olmazsa dünya devam etmeye devam etmeyeceğim demeyecek,ben herşeye razıyım yeter ki atalım kafamızdan dedim.Oda hak verdi tabi o ay hiç konusu geçmedi,ne ima ettik ne de düşündük.Dua ettik sadece kendimizce ayrı ayrı.Hatta öylesine aklımızdan çıkarmışız ki şiddetli kasık Ağrı'sı ile acile gittik,sol bacağımı atıp yürümekte o kadar zorlanıyordum ki,hani kist veya böbreklerden şüphelendik.Acildeki doktor gebelik kan testi yaptırdı 3,5 haftalık hamile olduğum çıktı,şaka gibi Tabi ben şok,hamile olduğunu öğrenince eşime romantik duygusal bir şekilde bildireceğim o anı devlet hastanesinin acil kapsında söylemek de pek hoştu diyeceğim o ki herşeyin Zaman'ı var,eşinle konuş unutun bunu zamana bırakın,Rabbim Hayrlısını verir

haklısın canım ben eşimi de strese sokar oldum o da benden etkileniyor artık ben de sıkıldım bebek için sürekli modda olmaktan oluruna bırakacağım her ay kan vermekten de sıkıldım zaten gebelik testinde çifti görmeyince kan vermeye ne gerek

İdrar testlerine pek güvenme çünkü hamilelik hormonu önce kana geçiyor 2 hafta sonra kadar da idrara geçiyor.sen dediklerimi yap testleri de bir kenara bırak,sitelerde de araştırma yapmak etkiliyor kapat hepsini ara ver işine odaklan veya ev hanımıysan başka şeylerle ilgilen.Güzel haberlerle gel inşallah Rabbim isteyen herkese versin

Hamiş arkadaşlarım,benim iki gündür tam bebeğimin olduğu yerde ufak ufak seğirmeler başladı,çok tuhaf birşey Acaba doğru mu hissediyorum ama bildiğin seğirme böyle birşey tık tık geziyor sanki

canchu canım senle günlerimiz aynı ultrasaonda ne kadarlık gözüküyor bebek birde belrti falan varmı bende bugun sadece sol tarafta kasıgımda agrı oldu ama hafif başkada halsizlik dışında belirti yok normal mi acaba

Hamiş arkadaşlarım,benim iki gündür tam bebeğimin olduğu yerde ufak ufak seğirmeler başladı,çok tuhaf birşey Acaba doğru mu hissediyorum ama bildiğin seğirme böyle birşey tık tık geziyor sanki
ayy canım aynen bende şimdi onu yazacaktım seyirme oldu bugun hatta eşimi aradım dedim tekme degilde bir kıpırtı şeklinde güldü kapat kapat dedi hayal kurma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…