negatif canım sonuç :::::aaynaa sonucun nasıl bekliyorum
ne gatif canım 3. kez kullandığım klomen de işe yaramadıaaynaa naptin kuzum sonuc ne cikti ? Aklim sende kaldi valla
Sakın Üzülme canım herşeyin bir zamanı var,biliyorum sabırsızlanıyorsun ama herşeyi akışına bırak üzerine düşme strese girmeyin.secdede duanızı edin ilişki öncesi dua etmeyin,yani bebeğe odaklı bir ilişki yaşamayın.negatif canım sonuç :::::zaten hamilelik olsa çok şaşırırdım
şimdi baktım canım negatif..aaynaa sonuçlara bakabildin mi canım
hep bebeğe yönelik olunca işte olmuyor aslında aklımdan çıkarmam lazımSakın Üzülme canım herşeyin bir zamanı var,biliyorum sabırsızlanıyorsun ama herşeyi akışına bırak üzerine düşme strese girmeyin.secdede duanızı edin ilişki öncesi dua etmeyin,yani bebeğe odaklı bir ilişki yaşamayın.
olsun kıymetini bil valla bende 9 yıl calıştım 6 ay verdim tekrar calışmaya başladım 4. ayda hamile kaldım işte şimdi de destek amaçlı çalışmaya devam ama Allah biliyor ya ewde oturmak gibisi yokYıllarca çalıştım da ne olduvalla en güzeli bu bence hamilelikte.Rahatsın ama böylede Zaman geçmek bilmiyor sanki bende öyleyim sorma hep yatağa gidesim var ama gitmiyorum akşam erkenden uyanmak daha tatlı
Allah razi olsun canım seninkinide inşallah :)Hayrlı olsunAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Hayirlisi olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sen gönlünü ferah tut ve bolca Meryem suresi okunegatif canım sonuç :::::zaten hamilelik olsa çok şaşırırdım
haklısın canım oluruna bırakacağız aslında da aklımdan bir çıkarsamHayirlisi olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sen gönlünü ferah tut ve bolca Meryem suresi oku
Oluruna birak kuzum dua et ama surekli olmuyo iste die kendinide suclama hayirlisini iste mevlamdan hep dualarim seninle inankihaklısın canım oluruna bırakacağız aslında da aklımdan bir çıkarsam
ne gatif canım 3. kez kullandığım klomen de işe yaramadı
Çıkarman gerekiyor işte.bak ben 4.ayda hamile kaldım.2 yıllık evliyim,aslında Bebek için bir kaç sene daha beklemek istiyordum ama eşim çok istedi,bana da özendirdi sayesinde bende istedim.Her ilişkide sanki Bebek için birlikte oluyorduk,ve daha ilişkiden bir iki gün geçince kan testi yaptırdığımı biliyorum.Son ay eşimle konuştum,hani ikimizde üniversitesi mezunu yüksek tahsilli insanlarız,tabiki Allah ol diyince olacağını biliyorduk ama birbirimizin üzerinden öyle bir Bebek baskısı kurmuşuz ki,hani bugün olmazsa yarın yarın olmazsa bugün modundaydık.Böyle yapmayalım,akışına bırakalım,Rabbim isterse verir istemezse de dünyayı bizim çocuğumuz kurtarmayacak yada o olmazsa dünya devam etmeye devam etmeyeceğim demeyecek,ben herşeye razıyım yeter ki atalım kafamızdan dedim.Oda hak verdi tabi o ay hiç konusu geçmedi,ne ima ettik ne de düşündük.Dua ettik sadece kendimizce ayrı ayrı.Hatta öylesine aklımızdan çıkarmışız ki şiddetli kasık Ağrı'sı ile acile gittik,sol bacağımı atıp yürümekte o kadar zorlanıyordum ki,hani kist veya böbreklerden şüphelendik.Acildeki doktor gebelik kan testi yaptırdı 3,5 haftalık hamile olduğum çıktı,şaka gibihep bebeğe yönelik olunca işte olmuyor aslında aklımdan çıkarmam lazım
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Allah kolay hamilelik geçirtsin hepimize inşallh sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin
haklısın canım ben eşimi de strese sokar oldum o da benden etkileniyor artık ben de sıkıldım bebek için sürekli modda olmaktan oluruna bırakacağım her ay kan vermekten de sıkıldım zaten gebelik testinde çifti görmeyince kan vermeye ne gerekÇıkarman gerekiyor işte.bak ben 4.ayda hamile kaldım.2 yıllık evliyim,aslında Bebek için bir kaç sene daha beklemek istiyordum ama eşim çok istedi,bana da özendirdi sayesinde bende istedim.Her ilişkide sanki Bebek için birlikte oluyorduk,ve daha ilişkiden bir iki gün geçince kan testi yaptırdığımı biliyorum.Son ay eşimle konuştum,hani ikimizde üniversitesi mezunu yüksek tahsilli insanlarız,tabiki Allah ol diyince olacağını biliyorduk ama birbirimizin üzerinden öyle bir Bebek baskısı kurmuşuz ki,hani bugün olmazsa yarın yarın olmazsa bugün modundaydık.Böyle yapmayalım,akışına bırakalım,Rabbim isterse verir istemezse de dünyayı bizim çocuğumuz kurtarmayacak yada o olmazsa dünya devam etmeye devam etmeyeceğim demeyecek,ben herşeye razıyım yeter ki atalım kafamızdan dedim.Oda hak verdi tabi o ay hiç konusu geçmedi,ne ima ettik ne de düşündük.Dua ettik sadece kendimizce ayrı ayrı.Hatta öylesine aklımızdan çıkarmışız ki şiddetli kasık Ağrı'sı ile acile gittik,sol bacağımı atıp yürümekte o kadar zorlanıyordum ki,hani kist veya böbreklerden şüphelendik.Acildeki doktor gebelik kan testi yaptırdı 3,5 haftalık hamile olduğum çıktı,şaka gibiTabi ben şok,hamile olduğunu öğrenince eşime romantik duygusal bir şekilde bildireceğim o anı devlet hastanesinin acil kapsında söylemek de pek hoştu diyeceğim o ki herşeyin Zaman'ı var,eşinle konuş unutun bunu zamana bırakın,Rabbim Hayrlısını verir
İdrar testlerine pek güvenme çünkü hamilelik hormonu önce kana geçiyor 2 hafta sonra kadar da idrara geçiyor.sen dediklerimi yap testleri de bir kenara bırak,sitelerde de araştırma yapmak etkiliyor kapat hepsini ara ver işine odaklan veya ev hanımıysan başka şeylerle ilgilen.Güzel haberlerle gel inşallah Rabbim isteyen herkese versinhaklısın canım ben eşimi de strese sokar oldum o da benden etkileniyor artık ben de sıkıldım bebek için sürekli modda olmaktan oluruna bırakacağım her ay kan vermekten de sıkıldım zaten gebelik testinde çifti görmeyince kan vermeye ne gerek
ayy canım aynen bende şimdi onu yazacaktım seyirme oldu bugun hatta eşimi aradım dedim tekme degilde bir kıpırtı şeklinde güldü kapat kapat dedi hayal kurma :)Hamiş arkadaşlarım,benim iki gündür tam bebeğimin olduğu yerde ufak ufak seğirmeler başladı,çok tuhaf birşeyAcaba doğru mu hissediyorum ama bildiğin seğirme böyle birşey tık tık geziyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?