5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Okyanus suyu kuruluğa ve şişiliğe pek iyi gelmiyor bence de. Ben de faydasını görmedim. Dediğim gibi odayı nemlendirmek beni en çok rahatlatan şey.
ben nöbetli çalışıyorum canım, evde buharı yapsamda işyerinde öyle bir imkanım yok. olmadı bikaç güne antihistaminik ilaçlarıma geri döncem, doktor kullan zorlanıyorsan diyor, tanıdık eczacı arkadaşlar dayan diyorlar. 3 ayı atlatsaydım kullanırdım gönül rahatlığıyla ama suan ikilemde kaldım resmen.

kpss çalışıyordum canım ünv mezunuyum ama atanamadım şuan ev hanımıyım bakalım kafamı dağıtacağım bu ay evden çıkacağız taşınacağım o ara ev taşıma ev toğlama yerleştirme biraz kafamı dağıtırım inş

Canım sat a göre 8+4 ultrasona göre 8+5
Benim belirtiler aynı,rahimde büyüme sebebiyle oturup kalkerken hareket ederken hafif derecede ağrı oluyor ,ayakta durunca yine ağrı oluyor,erken yatıp geç uyanıyorum.bu hafta çok gazla gazım oluyor,kabızlık devam ediyor.yine yemeklerden sonra saatlerce süren Boğazıma gaz yapıyor,göğüslerim hala çok iri üzerindeki damarlarım görünüyor.çok yürüyünce kasık ağrım oluyor.

ayy canım aynen bende şimdi onu yazacaktım seyirme oldu bugun hatta eşimi aradım dedim tekme degilde bir kıpırtı şeklinde güldü kapat kapat dedi hayal kurma :)
Canlandı bebişlerimiz maşallah kuzularımıza Bu arada benim aşırı stresli gergin sinirli hallerimde de azalma oldu.Artık tamamen duygusalım.
Ben eşime söylesem o da daha çok küçük dur bakalım felan diyeceği için onunla paylaşmıyorum
Cumartesi günü gittiğimizde inşallah hareketlerini de görürüz de o Zaman söylerim böyle böyle diye
Bu arada erkekler böyle çabuk canlanırmış derler bilgilerine

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 8 haftalık hamileyim ve sizler gibi Aralık ayında bebeğime inşallah kavuşucam. Gebelik için uzun süre uğraştım en sonunda pes ettim.Hatta doktorum bile aşılama yapalım artık dedi.Bu ay (mart) böyle geçsin biraz ara verelim eylül gibi aşılama yaparız dedim.Derken günüm geçti ve hamile kaldığımı öğrendim.Asla pes etmeyin kızlar,bir de kafanızda şartlandırmayın.Rahat bırakın kendinizi biraz uzun oldu yazdıklarım ama :) Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebişlerimizi korusun..

Ben 5 haftayı gecti içmiyorum ilk günler içtim 2 üç tane sonra 3. Gün falandı bıraktım içmiyorum hiç ve emin ol için cok rahat suan

Aslında benim de özellikle işyerinde kötüleşiyor. Ben de alerjiğim ve işyerim tozlu ortam. Bazen hiç nefes alamıyorum, kalbim kötüleşiyor. Ama senin de dediğin gibi ilaç kullanamıyorum şuanda. Haftaya doktor randevum var, ona da sorcam konuyu. Çok zorlanıyorum.

canım aynen benim kocada öyle bende bir şey söyledim mi bu 9 ay nasıl geçecek diye çıldırıyor...
canım hayırlı olsun sendede belirti falan varmı ?

ben henüz bırakamadım ya günde 6 yada en fazla 8 tane içiyorum
off canım çok fazlaaa içme bence, benim bi arkadaşım hamileyken sigara içmiş çocuğun hem böbreğinde sıkıntı var hemde duyanıyor. belki sigarayla hiç alakası yok ama o hep kendini suçluyor. bi sıkıntısı olsa vicdan azabı çekilmez, ben vicdan azabı çekmiyim diye içmiyorum

aynen onun vicdan azabı yeter ama deniyorum mesala sabahtan beri 8 den beri bu 4 tane içmişim git gide azaltıyorum mnormalde 1 paket içerdim alkolde ona keza haftada 2 gece kesindi alkolü direk bıraktım hiç ağzıma sürmedim tiksindim hatta ama sıgarada zorlanıyorum her aksam dua ediyorum tiksinim diye

benim doktorum zorlanıyorsan kullan dedi hemen, ama eczacı tanıdıklar ki 2 farklı yere sordum, dayanmaya çalış diyorlar. ama uyuduğumdan birşey anlamıyorum ki, ağzım açık uyusam erkenden uyanıyorum, sağa sola dönüp nerde rahatım diye uygun pozisyon bulmaya çalışıyorum gece boyunca kendime

canım aynen benim kocada öyle bende bir şey söyledim mi bu 9 ay nasıl geçecek diye çıldırıyor...

canım hayırlı olsun sendede belirti falan varmı ?

Teşekkür ederim canım saol :) Sabah bulantılarım,halsizlik ve sürekli uykusuzluk var.Birde bugun regl günümdü.Sancım çok oldu korkmadım değil hani

Kizlar 20. Haftadan önce hissettiginiz hersey bagirsak hareketleri bebek daha 2 cm-3 cm hareketini o kadar derinden hissetmeniz tibben imkansiz maalesef insallah ilk tekmesini 20. Haftada duyarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…