ben nöbetli çalışıyorum canım, evde buharı yapsamda işyerinde öyle bir imkanım yok. olmadı bikaç güne antihistaminik ilaçlarıma geri döncem, doktor kullan zorlanıyorsan diyor, tanıdık eczacı arkadaşlar dayan diyorlar. 3 ayı atlatsaydım kullanırdım gönül rahatlığıyla ama suan ikilemde kaldım resmen.Okyanus suyu kuruluğa ve şişiliğe pek iyi gelmiyor bence de. Ben de faydasını görmedim. Dediğim gibi odayı nemlendirmek beni en çok rahatlatan şey.
kpss çalışıyordum canım ünv mezunuyum ama atanamadım şuan ev hanımıyım bakalım kafamı dağıtacağım bu ay evden çıkacağız taşınacağım o ara ev taşıma ev toğlama yerleştirme biraz kafamı dağıtırım inşİdrar testlerine pek güvenme çünkü hamilelik hormonu önce kana geçiyor 2 hafta sonra kadar da idrara geçiyor.sen dediklerimi yap testleri de bir kenara bırak,sitelerde de araştırma yapmak etkiliyor kapat hepsini ara ver işine odaklan veya ev hanımıysan başka şeylerle ilgilen.Güzel haberlerle gel inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Canım sat a göre 8+4 ultrasona göre 8+5canchu canım senle günlerimiz aynı ultrasaonda ne kadarlık gözüküyor bebek birde belrti falan varmı bende bugun sadece sol tarafta kasıgımda agrı oldu ama hafif başkada halsizlik dışında belirti yok normal mi acaba
Canlandı bebişlerimiz maşallah kuzularımızaayy canım aynen bende şimdi onu yazacaktım seyirme oldu bugun hatta eşimi aradım dedim tekme degilde bir kıpırtı şeklinde güldü kapat kapat dedi hayal kurma :)
kızlarrr sıgara içenler naptınız son durumlar neler
yarın gidim o zman sağol canımGit cnm bende de öyle olmuştu ertesi sabah yine perişan etti beni ihmal etme
Aslında benim de özellikle işyerinde kötüleşiyor. Ben de alerjiğim ve işyerim tozlu ortam. Bazen hiç nefes alamıyorum, kalbim kötüleşiyor. Ama senin de dediğin gibi ilaç kullanamıyorum şuanda. Haftaya doktor randevum var, ona da sorcam konuyu. Çok zorlanıyorum.ben nöbetli çalışıyorum canım, evde buharı yapsamda işyerinde öyle bir imkanım yok. olmadı bikaç güne antihistaminik ilaçlarıma geri döncem, doktor kullan zorlanıyorsan diyor, tanıdık eczacı arkadaşlar dayan diyorlar. 3 ayı atlatsaydım kullanırdım gönül rahatlığıyla ama suan ikilemde kaldım resmen.
benimkide aynı seninki gibiydi canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahSizin ilk ultrason görüntüleriniz nasıldı ilk gebeliğim 8 yıl sonra dua edin bizede lütfen Rabbim hepimizin evlatlarını kucağımızda görmeyi nasip etsin
Amin canım hepimize inşallah hayırlısıylabenimkide aynı seninki gibiydi canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
bıraktım bennnkızlarrr sıgara içenler naptınız son durumlar neler
ben henüz bırakamadım ya günde 6 yada en fazla 8 tane içiyorumbıraktım bennn
canım aynen benim kocada öyle bende bir şey söyledim mi bu 9 ay nasıl geçecek diye çıldırıyor...Canlandı bebişlerimiz maşallah kuzularımızaBu arada benim aşırı stresli gergin sinirli hallerimde de azalma oldu.Artık tamamen duygusalım.
Ben eşime söylesem o da daha çok küçük dur bakalım felan diyeceği için onunla paylaşmıyorum
Cumartesi günü gittiğimizde inşallah hareketlerini de görürüz de o Zaman söylerim böyle böyle diye
Bu arada erkekler böyle çabuk canlanırmış derler bilgilerine
canım hayırlı olsun sendede belirti falan varmı ?Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 8 haftalık hamileyim ve sizler gibi Aralık ayında bebeğime inşallah kavuşucam. Gebelik için uzun süre uğraştım en sonunda pes ettim.Hatta doktorum bile aşılama yapalım artık dedi.Bu ay (mart) böyle geçsin biraz ara verelim eylül gibi aşılama yaparız dedim.Derken günüm geçti ve hamile kaldığımı öğrendim.Asla pes etmeyin kızlar,bir de kafanızda şartlandırmayın.Rahat bırakın kendinizi biraz uzun oldu yazdıklarım ama :) Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebişlerimizi korusun..
off canım çok fazlaaa içme bence, benim bi arkadaşım hamileyken sigara içmiş çocuğun hem böbreğinde sıkıntı var hemde duyanıyor. belki sigarayla hiç alakası yok ama o hep kendini suçluyor. bi sıkıntısı olsa vicdan azabı çekilmez, ben vicdan azabı çekmiyim diye içmiyorumben henüz bırakamadım ya günde 6 yada en fazla 8 tane içiyorum
aynen onun vicdan azabı yeter ama deniyorum mesala sabahtan beri 8 den beri bu 4 tane içmişim git gide azaltıyorum mnormalde 1 paket içerdim alkolde ona keza haftada 2 gece kesindi alkolü direk bıraktım hiç ağzıma sürmedim tiksindim hatta ama sıgarada zorlanıyorum her aksam dua ediyorum tiksinim diyeoff canım çok fazlaaa içme bence, benim bi arkadaşım hamileyken sigara içmiş çocuğun hem böbreğinde sıkıntı var hemde duyanıyor. belki sigarayla hiç alakası yok ama o hep kendini suçluyor. bi sıkıntısı olsa vicdan azabı çekilmez, ben vicdan azabı çekmiyim diye içmiyorum
benim doktorum zorlanıyorsan kullan dedi hemen, ama eczacı tanıdıklar ki 2 farklı yere sordum, dayanmaya çalış diyorlar. ama uyuduğumdan birşey anlamıyorum ki, ağzım açık uyusam erkenden uyanıyorum, sağa sola dönüp nerde rahatım diye uygun pozisyon bulmaya çalışıyorum gece boyunca kendimeAslında benim de özellikle işyerinde kötüleşiyor. Ben de alerjiğim ve işyerim tozlu ortam. Bazen hiç nefes alamıyorum, kalbim kötüleşiyor. Ama senin de dediğin gibi ilaç kullanamıyorum şuanda. Haftaya doktor randevum var, ona da sorcam konuyu. Çok zorlanıyorum.
canım aynen benim kocada öyle bende bir şey söyledim mi bu 9 ay nasıl geçecek diye çıldırıyor...
canım hayırlı olsun sendede belirti falan varmı ?
Ben bırakmayı hala başaramadım elektronik sigara aldığın azından 4000 zehir değil de sadece nikotin alıyorum onunla sigara içmiyorum o olmazsa içiyorum maalesefkızlarrr sıgara içenler naptınız son durumlar neler
Kizlar 20. Haftadan önce hissettiginiz hersey bagirsak hareketleri bebek daha 2 cm-3 cm hareketini o kadar derinden hissetmeniz tibben imkansiz maalesef insallah ilk tekmesini 20. Haftada duyarsinizCanlandı bebişlerimiz maşallah kuzularımızaBu arada benim aşırı stresli gergin sinirli hallerimde de azalma oldu.Artık tamamen duygusalım.
Ben eşime söylesem o da daha çok küçük dur bakalım felan diyeceği için onunla paylaşmıyorum
Cumartesi günü gittiğimizde inşallah hareketlerini de görürüz de o Zaman söylerim böyle böyle diye
Bu arada erkekler böyle çabuk canlanırmış derler bilgilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?