5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Çok zor bir durum, hamilelikte olabiliyormuş ve uzun süre de devam edebilir. Umarım geçicidir. Bu arada benim kulaklarım da tıkandı. O yüzden başım dönüyor ve tam duyamıyorum. Burundan sonra kulak da tıkanabiliyormuş. Bebeğe ilacın yan etkisi mi fazla, yoksa oksijeni az alıyor olmamın mı bi onu sormak lazım belki. Ben de bir gideyim bakalım ne diyecek doktor.

Kızlar yaa canım sıkıldı çok, yarın izmire yeğenimin doğum gününe gidicektik, yeğenim daha 1 yaşına giricek ve annem bakıyo, malesef su çiçeği olmuş, abimde benim için gelmesin sakıncalı demiş, abim ameliyatta olduğu için konuşamadım. Sağlık ocağında ebeye gittim ebe yoktu doktorla görüştüm, hamileliğin boyunca tıp fakültelerinde yatmak istemiyosan gitme dedi. Napıcamı şaşırdım. Annemide görücektim. Annemlerle birlikte çeşmede kalıcaz yer ayırttık, annemin aşısı varmış ama yeğenime o baktığı için bana geçme gibi bi durumu olurmuki acaba?? Yeğenimi geçtim annemin yanında kalabilsem şükretcem. Şimdi kendi doktoruma gidicem bakalım o nedicek? Çok üzüldüm yaaaa

tiksinmeyi beklersen işin zor canım bana şuan versen püfür püfür içerim hiç tiksinmedim içim gidiyo yanımda biri içerse 2 fırt alıyorum oda haftada bir ancadır 3. yü çek dese kıyamıyorum bebeme yok diyorum. bazıları aferin doğumdan sonrada içmezsin dio ama doğumdan sonra başlıcam canım çok istemesine rağmen bebeğim için içmiyorum çünkü

Kizlar 20. Haftadan önce hissettiginiz hersey bagirsak hareketleri bebek daha 2 cm-3 cm hareketini o kadar derinden hissetmeniz tibben imkansiz maalesef insallah ilk tekmesini 20. Haftada duyarsiniz
Hayatım boyunca hissetmediğim bağırsak hareketini iki gündür mü hissediyorum Çok ufak bebekler biliyoruz ama zaten tekme hissetmedik sadece bir kaç saniyelik seğirme,herkesin bebeği aynı harekette olmayabilir,çoğu anne bu seğirmeleri anlamıyor olabilir.

Bende o yuzden bilgi veriyorum zaten hayatin boyunca belki ilk hamileligin oldugun icin bagirsak hareketlerin o kadar degismistirki simdi hissediyosundur o hareketleri daha once hamile kaldiysa bilemem tabi

Kizlar soylemeye cekinsem de soracagim. Sizde de hamilelikle birlikte asiri derecede libido dusuklugu oldu mu? Esim bu konuda mutsuz ve ne yapacagimi bilemiyorum...

canım bendede segirme var ve bebegin oldugu tarafta kasıklarda hissettim tabiki bebek hareketi degilde belkide kese büyüyordur rahimde onun segirmesidir ama hissettim bende hemde bugun

Haziran 10 da ikili tarama için çağırdı doktorum sizce temmuz 1 de cinsiyeti belli olurmu

kulak, burun aklıma gelmeyecek şeylerdi, bakalım daha neler öğreneceğiz cnm. gercekten gebelik farklı birşeymiş,komple etkiliyormuş anneyi, başıma gelmeden inanmakta güçlük çekerdim bunlara, benim burun tamamen tıkalı mesela şuan, burnumdan ameliyat olmuş gibi genizden konuşuyorum, durmadan hapşırıyorum ki o da cabası

Can sıkıntısından test yaptım
Benim başından beri hissettiğim gibi erkek çıktı ama tabi eğlence amaçlı bu testler,herşeyin en iyisini Allah bilir.İsterseniz siz de yapın bakalım kimlere neler çıkacak

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 66
Oluruna birak kuzum dua et ama surekli olmuyo iste die kendinide suclama hayirlisini iste mevlamdan hep dualarim seninle inanki
evet canım aklımdan çıkarmam lazım her zaman eşimle hayırlısı hayırlı zamanda diyoruz

Canim Rabbim hayirlisini versin. Unutma sen sadece klomen kullandin yumurta takibi yapmadi doktorun. Doktoruu degisir cok istigfar cek spora yazil yuruyus yap. Kolay degil ama Rabbim insallah sanada nasip edecek.
evet canım bu doktoru mecbur değiştireceğim yarın ya da ertesi güne gideceğim adet olmazsam adet olduktan sonra zaten kis oluşmuş olmaz heralde

Burun tıkanıklığını gece yatarken dik yastıkla başınız dik şekilde uyuyun ben öyle yapıyorum en azından gece boğazım kurumuyor ki su içince midesi bulanan birisi olarak yazıyorum :)

bende yaptım çin takfimi erkek diyor. rus takvimi kız diyor. bende erkek hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…