- 19 Kasım 2014
- 500
- 257
- 53
- 41
canım bendede o hapşırma ve tıkanıklık oluyor nedenmiş peki ben konuyu kaçırdımda ?kulak, burun aklıma gelmeyecek şeylerdi, bakalım daha neler öğreneceğiz cnm. gercekten gebelik farklı birşeymiş,komple etkiliyormuş anneyi, başıma gelmeden inanmakta güçlük çekerdim bunlara, benim burun tamamen tıkalı mesela şuan, burnumdan ameliyat olmuş gibi genizden konuşuyorum, durmadan hapşırıyorum ki o da cabası
bende yaptım çin takfimi erkek diyor. rus takvimi kız diyor. bende erkek hissediyorum :)
Burun tıkanıklığını gece yatarken dik yastıkla başınız dik şekilde uyuyun ben öyle yapıyorum en azından gece boğazım kurumuyor ki su içince midesi bulanan birisi olarak yazıyorum :)
Ben hamile kaldığım günü bile biliyorum :) ilk heveslendim olsun diye şubatta esim zaten istiyordu neyse o ay olmadi sonra martta ben olsun diye düşünmedim hani esimde bende beklemiyorduk kasık ağrısı sebebine baktım ağrım ilginçti hamilelik belirtisi % 10 hamile olabilirim dedim test yaptım ve çıktı :) 2.ayimda hamile kaldımHamis arkadaslarim siz kacinci denemenizde hamile kaldiniz? Kacinci ayda yada yilda ? Ben 8. Denemede basardim
Hadi bakalım hayrlısıBendede kiz cikiyor ki ztn ole istiyorum hadi hayirlisi
Canım ilaç falan kullanmıyprsun değilmi ?herhangi bir ilaçAcillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu
Yok canimCanım ilaç falan kullanmıyprsun değilmi ?herhangi bir ilaç
O zaman hamiş olabilirsin 48 saat sonra testi tekrar et deger yükselmesin gerekiyorYok canim
ben oğlumda hissetmiştim 2.5 aylıkken çok bariz belliydi bebek olduğu,o yaşıma kadar bağırsak hareketini ezberlemiş oluyorsunHayatım boyunca hissetmediğim bağırsak hareketini iki gündür mü hissediyorumÇok ufak bebekler biliyoruz ama zaten tekme hissetmedik sadece bir kaç saniyelik seğirme,herkesin bebeği aynı harekette olmayabilir,çoğu anne bu seğirmeleri anlamıyor olabilir.
ben oğlumda hissetmiştim 2.5 aylıkken çok bariz belliydi bebek olduğu,o yaşıma kadar bağırsak hareketini ezberlemiş oluyorsun
çok teşşekürler cnm, ileri derecede alerji olan biri olarak iki yastık, okyanus suyu, okaliptüs yağından buhar denedim ama işime yaramadı. sadece biraz burun bandı (bright right) ile hafif rahat nefes alabildim dün gece. bana ilaç yolları görünüyor sanırımBurun tıkanıklığını gece yatarken dik yastıkla başınız dik şekilde uyuyun ben öyle yapıyorum en azından gece boğazım kurumuyor ki su içince midesi bulanan birisi olarak yazıyorum :)
gebelik hormonlarından damarlarda kanlanma artmasıyla ki alerjinde varsa bu artıyormuş canım. herşey bu hormonların yüzünden yanicanım bendede o hapşırma ve tıkanıklık oluyor nedenmiş peki ben konuyu kaçırdımda ?
kimse bana ben öyle değildim demesin, herkes farklı, azcık anlayış göstersinler bize yada sussun şu çevremizdekilerKizlar sinir bozucu olan ne biliymusunuz hepimizin boyle sikintilari oluyor. Benimde istahim gitti acliktan midem bulaniyo ve en uzucusude kendi annem bile bana melisa nazlaniyosun kizim ben hamileligimde hic bunlari yasamadim normalde nasilsam 9 ayda oyleydim diyor. Kendi anneniz bile sizi anlamadiginda cok kotu oluyo yaa eltimde aynisini yapiyo ben hic bunlari yasamadim diyo ay keske yasasaydin poofff
benim ilk öğrendiğim zaman çok düşüktü 1 ay falan baya kardeştikKizlar soylemeye cekinsem de soracagim. Sizde de hamilelikle birlikte asiri derecede libido dusuklugu oldu mu? Esim bu konuda mutsuz ve ne yapacagimi bilemiyorum...
Evliligimin onuncu ayinda ilk denemedeHamis arkadaslarim siz kacinci denemenizde hamile kaldiniz? Kacinci ayda yada yilda ? Ben 8. Denemede basardim
Ben saymadımHamis arkadaslarim siz kacinci denemenizde hamile kaldiniz? Kacinci ayda yada yilda ? Ben 8. Denemede basardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?