5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

canım bendede o hapşırma ve tıkanıklık oluyor nedenmiş peki ben konuyu kaçırdımda ?

Burun tıkanıklığını gece yatarken dik yastıkla başınız dik şekilde uyuyun ben öyle yapıyorum en azından gece boğazım kurumuyor ki su içince midesi bulanan birisi olarak yazıyorum :)

Kizlar sinir bozucu olan ne biliymusunuz hepimizin boyle sikintilari oluyor. Benimde istahim gitti acliktan midem bulaniyo ve en uzucusude kendi annem bile bana melisa nazlaniyosun kizim ben hamileligimde hic bunlari yasamadim normalde nasilsam 9 ayda oyleydim diyor. Kendi anneniz bile sizi anlamadiginda cok kotu oluyo yaa eltimde aynisini yapiyo ben hic bunlari yasamadim diyo ay keske yasasaydin poofff

Hamis arkadaslarim siz kacinci denemenizde hamile kaldiniz? Kacinci ayda yada yilda ? Ben 8. Denemede basardim
Ben hamile kaldığım günü bile biliyorum :) ilk heveslendim olsun diye şubatta esim zaten istiyordu neyse o ay olmadi sonra martta ben olsun diye düşünmedim hani esimde bende beklemiyorduk kasık ağrısı sebebine baktım ağrım ilginçti hamilelik belirtisi % 10 hamile olabilirim dedim test yaptım ve çıktı :) 2.ayimda hamile kaldım

Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu

Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu
Canım ilaç falan kullanmıyprsun değilmi ?herhangi bir ilaç

Tesekuredrim canim daha once dusuk yasadigim icin hep erken test yapiyorum tedbirini almak icin ins. Hamileyimdir dua edin lutfen

ben oğlumda hissetmiştim 2.5 aylıkken çok bariz belliydi bebek olduğu,o yaşıma kadar bağırsak hareketini ezberlemiş oluyorsun

ben oğlumda hissetmiştim 2.5 aylıkken çok bariz belliydi bebek olduğu,o yaşıma kadar bağırsak hareketini ezberlemiş oluyorsun

Yanii bağırsak hareketi çok daha farklı,bu yaşıma kadar her türlü bağırsak hareketi gördüm geçirdim,kaldı ki kronik bağırsak tembelliği var bende,insanların arada bir içtiği magnasie calsine ilacı ben her gün düzenli olarak kullandım,bu bağırsaklar neler gördü neler
Benim de şuan 2,5 aylık sayılır, inşallah tekmelerini de hissedeceğimiz Zaman'lar gelir

Burun tıkanıklığını gece yatarken dik yastıkla başınız dik şekilde uyuyun ben öyle yapıyorum en azından gece boğazım kurumuyor ki su içince midesi bulanan birisi olarak yazıyorum :)
çok teşşekürler cnm, ileri derecede alerji olan biri olarak iki yastık, okyanus suyu, okaliptüs yağından buhar denedim ama işime yaramadı. sadece biraz burun bandı (bright right) ile hafif rahat nefes alabildim dün gece. bana ilaç yolları görünüyor sanırım

Reactions: Rup
canım bendede o hapşırma ve tıkanıklık oluyor nedenmiş peki ben konuyu kaçırdımda ?
gebelik hormonlarından damarlarda kanlanma artmasıyla ki alerjinde varsa bu artıyormuş canım. herşey bu hormonların yüzünden yani benim normalde de alerjim vardı, bide bahar dönemine denk gelip ilaçlarımıda bırakınca burun iptal oldu benim

kimse bana ben öyle değildim demesin, herkes farklı, azcık anlayış göstersinler bize yada sussun şu çevremizdekiler biz ister miydik yemek yiyememek, bulantı yaşamak, halsiz olup yatağı özlemek, elimizden gelse herşeyden yicez, dışarı çıkıp havada alcaz, işlerimizi de kendimiz hemen yapıvercez, rapor almadan işlerimize devam etcez ama olmuyo, kolumm kalkmıyo

Kizlar soylemeye cekinsem de soracagim. Sizde de hamilelikle birlikte asiri derecede libido dusuklugu oldu mu? Esim bu konuda mutsuz ve ne yapacagimi bilemiyorum...
benim ilk öğrendiğim zaman çok düşüktü 1 ay falan baya kardeştik doktor bize herseyde serbestsiniz dedi ondan sonra bende bi yükselme bi yükselme ee yasak da değil

Kizlar merhaba acaba Ankara'da doktor tavsiyesi verecek olanınız var mı?

Hamis arkadaslarim siz kacinci denemenizde hamile kaldiniz? Kacinci ayda yada yilda ? Ben 8. Denemede basardim
Ben saymadım ama 2.yıllı evliyim,4.ayımda kaldım şükür Yumurtlama gününe hiç denk getiremedim bir de diğer aylarda.denk geldi son ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…