5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kizlar mrb Sizden allah rizasi.icin birsey istiycem Forever07 ( aysegul ) ark bebegini 6 aylik dunyaya getirdi ve bebek masal elif suan 19 gundur kuvezde hayata tutunmaya calisiyor ne olur allah rizasi icin ne okursaniz kactane okursaniz okuyun dua zinciri yapalim hayata tutunmasi icin rabbimize yalvaralim annesinede bu asamada sabir dileyelim lutfen.sizde tanidiklariniza soyleyin. hep beraber dua edelimsimdiden hepinizden allah razi olsun

kızlar biraz önce lavaboda peçeteye size diyebilirimki çay kaşığı dolduracak kadar koyu beyaz renkte akıntı geldi hem şok oldum hem korktum neden olabilir acaba ya

burdada bi aralık topiği varmış ya ne kadar çok konu var

Kızlar moralim çok bozuk dünden beri kahve akıntım var bi ara kırmızı oldu Dr gittim rahim ağzına yakın küçük bi kanamam olduğunu soledi progestan verdi yat dinlen dedi bole bişey olan varmi ya 9h Ya giriyorum yarın adet günümde başladı ama bana üstüne görme gibi gelmiyor

Merhaba arkadaslar. Ben araniza yeni katildim. Tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ancak dusuk riskim var. Suan 6+4 gunluk bebegim. Kalp atislari var saglikli cok sukur ancak kanama alani var ultrasonda cikti, o yuzden yatiyorum surekli. Tup bebekte gebelik haftasi nasil hesaplaniyo bilmiyorum ama son adet tarihime gore 27 aralik dogum tarihim. Allah hepimize bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Can'ım o kanama alanı bende de vardı. Sanırım geçti ama doktorum kanamayla ilgili en son biri söylemedi bende sormayı unuttum. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yapma. Çoğunlukla vücut emiyomuş o kanı, bazende kahve koyu akıntı şeklinde vücut atıyomuş. Kırmızı kan görmediğin sürece korkma canım. Allahım sağ salim Bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Hamiş arkadaşlarım,benim iki gündür tam bebeğimin olduğu yerde ufak ufak seğirmeler başladı,çok tuhaf birşey Acaba doğru mu hissediyorum ama bildiğin seğirme böyle birşey tık tık geziyor sanki

Benimde sizlerle ayni tahmini doğum tarihi :):)
Hayirlisiyla sağlıkla o zamana kadar geliriz inşallah..

B birde bugün çok fazlaca kaşık agrim var acaba regl günü olduğu için mi sizdede varmı öyle bisey

Benimde sizlerle ayni tahmini doğum tarihi :):)
Hayirlisiyla sağlıkla o zamana kadar geliriz inşallah..

B birde bugün çok fazlaca kaşık agrim var acaba regl günü olduğu için mi sizdede varmı öyle bisey
Yok Canım öyle bir ağrım,kasık ağrılarına doktorlar genellikle rahim büyümesi diyorlar.kanaman olmadıkça korkma

Ben daha bugun ogrendim progwstan basladim bugun haftaya kontrole gidecegim. Kanamam falan yok cik sukur agrim falanda yok. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Kızlar ne 11 haftalık hamileyim.ama bugün benim kasiklarim da böyle hep batma ağrılar oldu birde önce sol böbreğim sonra sağ bobregim tarafları AĞRIDI iğne gibi battı neden olabilir ki yardımcı olur musunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…