5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yok Canım öyle bir ağrım,kasık ağrılarına doktorlar genellikle rahim büyümesi diyorlar.kanaman olmadıkça korkma

Kanama yok çok şükür ama daha önce 1 dusugum oldu benim. Onda kalbinin atmadigini öğrendikten bi hafta sonra kanama basladi. O yüzden korkuyorum biraz da.

9+5 ve
Hızla kilo aliyorum
İlk aylarda bu kadar kilo alırsam sonum nasil olucak
Moralim fena bozuk

Benim de Çin takviminde erkek Rus takviminde kız çıkıyor Rabbim bilir onu sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum ama Allah kalbimi biliyor ya çok kızım olsun istiyorum ama ne olursa olsun sağlıklı olsun o benim Can'ım olsun

Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu

Hevesini kirmak istemem ama bende adetime 1 hafta kala b hcg yaptirmistim 16.81 cikmisti sonra normal adet gunumde adet olmustum kimyasal gebelikmis meger. Sonraki ay normal hamile kaldim

Eğer yasam kaliteni çok düşüren tarz bir agrin varsa doktora gitmelisin ama kesik kesik ,düzensiz gelen bir agri varsa genellikle rahim büyümesi ve büyüyen rahmin bağırsaklara ve böbreklere basi yapmasi sonucudur çok endiselenme çünkü çoğu şey psikolojik

Su ihtiyacını karşılamamaktan oluyor canım öyle ağrılar bende ,bol su içmeye özen göster veya idrar yolu enfeksiyon olmuş olabilir

Ara oluyor canım doktora kaşık ağrısının sordum normal bebek büyüyor dedi ama böbrekler iğne gibi batınca korktum bu ikinci oldu çünkü birde tam çalışırken oldu

Doktor idrar testi yaptı iltihap falan yok desi su olabilir canım çünkü bende sadece 0.05 litrelik su iciyorm
Çook yalnış,çok içmelisin Canım benimde midemi bulandırıyor ama içine limon dilimliyorum anca öyle içiyorum,günde en az 3 litre içmek gerekiyor hem düşük riskini bile düşürüyor.

Merhaba :) ben de 5 gün önce öğrendim ve tahminimce 5 haftalık benimki de :) perşembe günü ultrasonla bakılması için doktora gidicem. Aynı zamanlarda doğum yapıcaz Allah nasip ederse

Ben de cumartesi gidecektim ama eşim yurtiçi seyahati dolayısıyla pazartesiye kaldı bakalım kim önce öğrenecek
Ben de çok merak ediyorum yaa pazt kontrol var 12+1 ama ultrasonda hala önde gidersek belki bi ihtimal haa ben erkek hissediyorum hep. Eğer öyleyse görürüz belki. Hayırlısı artık

Ben de çok merak ediyorum yaa pazt kontrol var 12+1 ama ultrasonda hala önde gidersek belki bi ihtimal haa ben erkek hissediyorum hep. Eğer öyleyse görürüz belki. Hayırlısı artık
Hadi bakalım aynı gün gidiyoruz Bende ilk öğrendiğimden beri erkek hissediyorum.Benim pazartesi günü inşallah 9+4 olacak ama doktorlar erken görüp söyleyebiliyorlarmış bakalım benim doktorum da emin olursa söyler inşallah Aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah

Ara oluyor canım doktora kaşık ağrısının sordum normal bebek büyüyor dedi ama böbrekler iğne gibi batınca korktum bu ikinci oldu çünkü birde tam çalışırken oldu
Normal bir insanda günlük su tüketimi 2-2,5 lt olmali hele hamile isen bu miktarı kesin tuketmen gerekiyor günlük 0,5 lt demek sadece bagirsaklardan geçiş için aldigin su demek büyük ihtimal kabizlik sorunu ve koyu idrar şikayetlerin de oluyordur kendine günlük hedef belirleyip su miktarini artirmalisin dikkat et kendine

Ben de cumartesi gidecektim ama eşim yurtiçi seyahati dolayısıyla pazartesiye kaldı bakalım kim önce öğrenecek
Şimdi öğrenemeyiz bence Can'ım 1 ay sonra anca bende perşembe gidecektim benim doktorum bu hafta izinliymiş pazartesi ye kaldı aç gel dediler sanırım ikili test yapacaklar

Günaydın ya kanaması olan olmadi mi hiç aramızda özellikle adet günü yaklaşıp kanama yaşayan offf benim düşük tehlikem var 200mg günde 3 kere progestan içiyorum full yatıyorum hala geliyor lekeler bilen daha önce yaşayan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…