5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Erkekse eğer erken öğrenme
İhtimalimiz var evet hayırlısı artık canım ilk çocuk ne olsa olur yeterki sağlıklı hayırlı olsun

kızlar bu belirsizlik beni öldürüyor ya ne agrı ne bulantı ne halsizlik hiç bir şey yok ya bu seferde içime kuşku düşüyor acaba bir sıkıntımı var diye lütfen aynı durumda olanlar yazsınki rahatlayım biraz

ben seninle aynı durumdayım doktoruma söylediğimde güldü. hamilelikten önceki halimden tek farkım sadece regli olmuyorum başka birşey yok. sigaradan bile tiksinmedim. ve doktorum bu normal herkeste farklıdır. şükret dedi. ama ben kendimi nazar ettim başka şeyler oldu

Coktu ve peynir kesigi gibiydi kokusuzdu ama
aynen benimde öyle geliyor,salgılanan hormonlarla alakalı sanırım.ilk dr randevumda söylemiştim.bi tedavi uygulamadım,gerek duysa ilaç yazardı heralde diye düşünüyorum

Ben cin takvimide yaptim rus takvimide ikisindede kiz cikti☺bakalim bekleyip gorecegiz

Bugun kontrole gidicem bende kizlar bakalim hersey yolundadir umarim☺epilepsi hastasi oldugum icin riskli gebelikte kontrollerim yapiliyo.2 haftada bir gidiyorum.sagliklla kucagimiza alalim bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…