Hadi bakalım aynı gün gidiyoruz Bende ilk öğrendiğimden beri erkek hissediyorum.Benim pazartesi günü inşallah 9+4 olacak ama doktorlar erken görüp söyleyebiliyorlarmış bakalım benim doktorum da emin olursa söyler inşallah Aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah
kızlar bu belirsizlik beni öldürüyor ya ne agrı ne bulantı ne halsizlik hiç bir şey yok ya bu seferde içime kuşku düşüyor acaba bir sıkıntımı var diye lütfen aynı durumda olanlar yazsınki rahatlayım biraz
kızlar bu belirsizlik beni öldürüyor ya ne agrı ne bulantı ne halsizlik hiç bir şey yok ya bu seferde içime kuşku düşüyor acaba bir sıkıntımı var diye lütfen aynı durumda olanlar yazsınki rahatlayım biraz
ben seninle aynı durumdayım doktoruma söylediğimde güldü. hamilelikten önceki halimden tek farkım sadece regli olmuyorum başka birşey yok. sigaradan bile tiksinmedim. ve doktorum bu normal herkeste farklıdır. şükret dedi. ama ben kendimi nazar ettim başka şeyler oldu
aynen benimde öyle geliyor,salgılanan hormonlarla alakalı sanırım.ilk dr randevumda söylemiştim.bi tedavi uygulamadım,gerek duysa ilaç yazardı heralde diye düşünüyorum
Can sıkıntısından test yaptım
Benim başından beri hissettiğim gibi erkek çıktı ama tabi eğlence amaçlı bu testler,herşeyin en iyisini Allah bilir.İsterseniz siz de yapın bakalım kimlere neler çıkacak