Ben yaptırmayı düşünmüyorum, çünkü ilk hamileliğimde yaptırdım ve pişman oldum Yok yere zehir oldu kalan aylarim, sadece bir olasılık veriyor, ama doktor yüzüne karşı pat diye down diyo ve moral alt üst, hiç gerek Yok bence, eğer ne olursa olsun Allahtan gelene razıyım diyorsanız hiç kafa karıştırmaya gerek Yok, sadece ayrıntılıya girip herşeyine baktırcam cinsiyet de net görünür hem o bana yeter :)
Ben yaptırmayı düşünmüyorum, çünkü ilk hamileliğimde yaptırdım ve pişman oldum Yok yere zehir oldu kalan aylarim, sadece bir olasılık veriyor, ama doktor yüzüne karşı pat diye down diyo ve moral alt üst, hiç gerek Yok bence, eğer ne olursa olsun Allahtan gelene razıyım diyorsanız hiç kafa karıştırmaya gerek Yok, sadece ayrıntılıya girip herşeyine baktırcam cinsiyet de net görünür hem o bana yeter :)
Bence kesinlikle yapilmali.ben ufakta olsa engeli olan bir insanim.9 ay hamileligin endiseli gecmesini bir omur endise sikintili gecmesine tercih ederim.evet ne gelirse allahtan ama yasayan icinde hayatcok zor yaninda olan icinde.boyle durumlarda mantiginiz kalbinizin onune gecsinnacizane fikrimdir.yasayan birti olarak soyluyorum.gerisi yinede tabiki sizlere kalmis arkadaslar
doktordan geldim şükürler olsun bebegim cok saglikliymis hatta gelisimi bi hafta önde 10+5 hesapliyorduk bu seferki kontrolde 11+2 oldugumuzu ogrendik..
kipir kipirdi agzi burnu gorunuyodu minigimim..kendimi tutamadim agladim zaten ya mucizeyi yasiyorum resmen..
veeee doktor tabiki kesin olamaz henuz ama kiza benzettim dedi
ilk bebegimiz saglikli olsun bi onemi yok ama tahmin duymak bile cok mutlu etti bizi..
booooll boooll su meyve sebze yemelisin dedi doktorum..kansizlik baslamis kan ilaci verdi..Allahim hayirlisiyla dogdugu gunleri gormeyide nasip eder insallah hepimize..amin..
Tabi herkesin kendi tercihi, dediğim gibi yaşadığım şey beni çok etkilemişti o yüzden gerek görmüyorum ben yaptırmaya ,hepimiz sağ salim kavuşuruz inşallah, rabbim sağlıklı evlatlar versin
kızlar bu belirsizlik beni öldürüyor ya ne agrı ne bulantı ne halsizlik hiç bir şey yok ya bu seferde içime kuşku düşüyor acaba bir sıkıntımı var diye lütfen aynı durumda olanlar yazsınki rahatlayım biraz
Kizlar ben vajinusmusu yenerek hamile kaldim. Dolayisiyla cok daha tedirginim. Ne yapmam gerekir nasil beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim. Tecrubeli bayanlar yardimci olablirlermi
bende yaptırmıcam galiba. sonucta ne olursa olsun aldırmıcam. bi tamıdığımla konustum dün hamıleliği boyunca tüm doktorlar %90 down sendromlu demıs kızı 6 aylık maşşallah hıcbıseyı yok. hamılelığim mahvoldu dıyo kadın
Kizlar ben vajinusmusu yenerek hamile kaldim. Dolayisiyla cok daha tedirginim. Ne yapmam gerekir nasil beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim. Tecrubeli bayanlar yardimci olablirlermi