kızlar merhaba hamilelikte guatrı cıkan var mı bnm 2 hafta önceki sonucmda yüksek cıktı yarın randevum varr tekrar test yapılıcak biraz geriliyorum ilaç vd kullanmam gerekirse diye
aminnn canım inşallahhİnşAllah Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçekten anne olmak birde bunun dogum sonrası varama herşey gelip geçiyor :) yeterki evlatlarımız saglıklı hayırlı olsunlar.
Beni de senin gibi ıkı hafta bekletti sanırım bu hafta tekrar test yapıp ona göre bi yol izlicem dedi yarın kontrolum var merak ediyorum hem sonuc nasıl cıkar hemde bebk ne durumdadır diye hr gittiğimde hafta ve günlerimiz değişiyo bir türlü kac haftalığım hesaplayamıyorum kalp atıslarını ultrasndan görmüştüm 2 hafta once bu gittiğimde duyarmıyım acaba :)benimde troidim düşük c.tesi dr. gidicem ilk hamileliğimdede aynı durumdaydım dr söyledim ama 2 hafta bekletti belki hamilelik nedeiyle düzelir diye tahlillerimi yaptırdım durum aynı. yarın inşAllah biran önce ilaçlarımı verirde kendime gelirim. ilaç kullanmakta hiçbir sakınca yok içinizde şüphe olmasın benim 6 yasında bir kızım var .çok şükür Rabbime sağlıklı hiçbir yan etkisi olmadı eger ilaç kullanmazsanız zararı olabilir. çok geçmiş olsun...
evet evet kızlar her gittiğimizde kalbini dinletecek mi doktor yoksa o bir seferlik miydi inşallah dinletiyordurBeni de senin gibi ıkı hafta bekletti sanırım bu hafta tekrar test yapıp ona göre bi yol izlicem dedi yarın kontrolum var merak ediyorum hem sonuc nasıl cıkar hemde bebk ne durumdadır diye hr gittiğimde hafta ve günlerimiz değişiyo bir türlü kac haftalığım hesaplayamıyorum kalp atıslarını ultrasndan görmüştüm 2 hafta once bu gittiğimde duyarmıyım acaba :)
Beni de senin gibi ıkı hafta bekletti sanırım bu hafta tekrar test yapıp ona göre bi yol izlicem dedi yarın kontrolum var merak ediyorum hem sonuc nasıl cıkar hemde bebk ne durumdadır diye hr gittiğimde hafta ve günlerimiz değişiyo bir türlü kac haftalığım hesaplayamıyorum kalp atıslarını ultrasndan görmüştüm 2 hafta once bu gittiğimde duyarmıyım acaba :)
Çarşamba günü gittim tekrardan dinletti.çünkü kalp atisina bakıyor bi sorun var mi yok mu diye.böylece bende duymuş oluyorum yine :)evet evet kızlar her gittiğimizde kalbini dinletecek mi doktor yoksa o bir seferlik miydi inşallah dinletiyordur
Vallahii cok cetrefelli bir iş hesap kitap yapıyorum her gün iş yerimde su hafta mı bu hafta mı öyle mi böyle mi :) Mide bulantısı uykusu gazı halsizliği derken harap oluyoruz :)duyarsınız Allahın izniyle. geç döllenmemi oldu acaba ondan mı hafta degişiyor? anne olmak böyle bişey doğmadan endişenin haddi hesabı yok insan ne duysa etkileniyorhayırlısıyla sağlıkla kucağınızza alırsınız inşAllah...
ben ilk defa duyacağım gecen gittiğimde 6 haftalıktı sadece ultrasondan görüntü olrak gördüm böyle pıt pıt atyrdu :)evet evet kızlar her gittiğimizde kalbini dinletecek mi doktor yoksa o bir seferlik miydi inşallah dinletiyordur
ayyy çok güzeldi o an. ben her gittiğimde duyalım istiyorum yani orada yaşayan bi canlı kalbi atıyo bıd bıd pek şekerben ilk defa duyacağım gecen gittiğimde 6 haftalıktı sadece ultrasondan görüntü olrak gördüm böyle pıt pıt atyrdu :)
Hamılesın tebriklerKizlar bhcg ilk 4,8 di simdi yaptirdim sonucu aldim 3 gunde 59,9 yukselmis daha reglimede 2 gun var normalmi
Kizlar bhcg ilk 4,8 di simdi yaptirdim sonucu aldim 3 gunde 59,9 yukselmis daha reglimede 2 gun var normalmi[/QUOTE
tebrikler :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah.
mevsim geçişlerinden çoğumuz hasta olduk sanırım. bende gribim, burun tıkanıklığımdan çok çektim, şimdide deli gibi akıyor, okadar çok hapşırıyorum ki arka arkaya 6-7defa ve iç organlarım dışarı fırlayacak şekilde hemdeArkadaşlar çarşamba sabahından beri boğaz ağrısı vardı ama gribe çevirdi öksürük bas ağrısı hepsi ilerledi doktora gitmemek içinde sabrediyirum ama geçeceğine daha çok ilerliyor ne yapsam bilmiyorum bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Bu arada mide bulantısı oluyor ama ögurme şeklinde sizinde böyle mi bude ne zaman geleceği belli olmuyor çıkan biside yokkafam karışık yaa
tam soracağım konuydu benimdeeKızlar hamileyken saç kestirme hakkında ne düşünüyorsunuz?
İyi de bi cevap yazsalar bu başlık var başka bi başlık seçin diye hiç bi ses yokcanım ben dün araştırdım, 2016 aralık anneleri diye konu başlığı mevcut bu yüzden değiştirmiyorlar bence.Farklı bir konu başlığı olunca kabul ederler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?