5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar merhaba hamilelikte guatrı cıkan var mı bnm 2 hafta önceki sonucmda yüksek cıktı yarın randevum varr tekrar test yapılıcak biraz geriliyorum ilaç vd kullanmam gerekirse diye

benimde troidim düşük c.tesi dr. gidicem ilk hamileliğimdede aynı durumdaydım dr söyledim ama 2 hafta bekletti belki hamilelik nedeiyle düzelir diye tahlillerimi yaptırdım durum aynı. yarın inşAllah biran önce ilaçlarımı verirde kendime gelirim. ilaç kullanmakta hiçbir sakınca yok içinizde şüphe olmasın benim 6 yasında bir kızım var .çok şükür Rabbime sağlıklı hiçbir yan etkisi olmadı eger ilaç kullanmazsanız zararı olabilir. çok geçmiş olsun...

Beni de senin gibi ıkı hafta bekletti sanırım bu hafta tekrar test yapıp ona göre bi yol izlicem dedi yarın kontrolum var merak ediyorum hem sonuc nasıl cıkar hemde bebk ne durumdadır diye hr gittiğimde hafta ve günlerimiz değişiyo bir türlü kac haftalığım hesaplayamıyorum kalp atıslarını ultrasndan görmüştüm 2 hafta once bu gittiğimde duyarmıyım acaba :)

evet evet kızlar her gittiğimizde kalbini dinletecek mi doktor yoksa o bir seferlik miydi inşallah dinletiyordur

duyarsınız Allahın izniyle. geç döllenmemi oldu acaba ondan mı hafta degişiyor? anne olmak böyle bişey doğmadan endişenin haddi hesabı yok insan ne duysa etkileniyor hayırlısıyla sağlıkla kucağınızza alırsınız inşAllah...

evet evet kızlar her gittiğimizde kalbini dinletecek mi doktor yoksa o bir seferlik miydi inşallah dinletiyordur
Çarşamba günü gittim tekrardan dinletti.çünkü kalp atisina bakıyor bi sorun var mi yok mu diye.böylece bende duymuş oluyorum yine :)

Vallahii cok cetrefelli bir iş hesap kitap yapıyorum her gün iş yerimde su hafta mı bu hafta mı öyle mi böyle mi :) Mide bulantısı uykusu gazı halsizliği derken harap oluyoruz :)

ben ilk defa duyacağım gecen gittiğimde 6 haftalıktı sadece ultrasondan görüntü olrak gördüm böyle pıt pıt atyrdu :)
ayyy çok güzeldi o an. ben her gittiğimde duyalım istiyorum yani orada yaşayan bi canlı kalbi atıyo bıd bıd pek şeker

Kızlar yaaa önceden biz hasta olunca annem ayaklarımızı sıcak suya sokardı ve bi ilaç verirdi turp gibi olurduk. Az önce annem yine öyle yap dedi ama sıcak suyun bebişe bi zararı olurmuki acaba??? Bilen varmııı?? 1 tane parol içmek zorunda kaldım. Şimdi sıcak suya koydum ama internettede pek biley bulamadım. Bileniniz varmıı acaba??

mevsim geçişlerinden çoğumuz hasta olduk sanırım. bende gribim, burun tıkanıklığımdan çok çektim, şimdide deli gibi akıyor, okadar çok hapşırıyorum ki arka arkaya 6-7defa ve iç organlarım dışarı fırlayacak şekilde hemde hepimize geçmiş olsun ozaman. limonlu sudan başka bişey içmedim 2 gündür iyileşmek için

canım ben dün araştırdım, 2016 aralık anneleri diye konu başlığı mevcut bu yüzden değiştirmiyorlar bence.Farklı bir konu başlığı olunca kabul ederler belki
İyi de bi cevap yazsalar bu başlık var başka bi başlık seçin diye hiç bi ses yok

Kızlar yaaaa ben 13.haftamdayım eften püften şeylere ağlıyorum hemde hıçkıra hıçkıraa, depresyondamıyımki acaba?? Böyle olan varmı yoksa tekmiyim??

Az önce doktordan geldim :) maşallah bebeğim turp gibi haftasıyla uyumlu büyümüş yavrum :) yine kalp atışlarını dinledim ama hareketlerini göremedim pazartesi veya salı günü eşimle tekrar gideceğim o Zaman dikkatle bakıcam.eli ayağı oluşmuş ya çok tatlı :) doktorum ikili testi 13 haziranda yapacak,sabah aç tok farketmez dedi.troid ilacına devam Dedi kan testini de ikili test ile birlikte yapacakmış.migren için içtiğim vermidon zararlı değilmiş ama parol verdi ağrı yaklaşınca iç Dedi.Çok iyi hissediyorum darısı sizlerin başına :)
Bir maşallahınızı alırız :)

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 219
  • image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 221
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…