bende şimdiden cok heycanlıyım içim içime sığmıyor gece yine uyku yok bana :)ayyy çok güzeldi o an. ben her gittiğimde duyalım istiyorum yani orada yaşayan bi canlı kalbi atıyo bıd bıd pek şeker
AY MAŞALLAAHHHH :) tam bi minyatür bebek herseyi belli bende yarın gidicem dktora canım senin sat ne zamandı :)Az önce doktordan geldim :) maşallah bebeğim turp gibi haftasıyla uyumlu büyümüş yavrum :) yine kalp atışlarını dinledim ama hareketlerini göremedim pazartesi veya salı günü eşimle tekrar gideceğim o Zaman dikkatle bakıcam.eli ayağı oluşmuş ya çok tatlı :) doktorum ikili testi 13 haziranda yapacak,sabah aç tok farketmez dedi.troid ilacına devam Dedi kan testini de ikili test ile birlikte yapacakmış.migren için içtiğim vermidon zararlı değilmiş ama parol verdi ağrı yaklaşınca iç Dedi.Çok iyi hissediyorum darısı sizlerin başına :)
Bir maşallahınızı alırız :)
İnşallah canım benim sen de bu güzel duyguyu yaşarsın :)) uyuyordu kuzum o yüzden hareketini göremedim ama haftaiçinde eşimle gittiğimde görürüz inşallah çikolata yiyince hareket ediyormuşAY MAŞALLAAHHHH :) tam bi minyatür bebek herseyi belli bende yarın gidicem dktora canım senin sat ne zamandı :)
maşallah canım darısı bizlere benim randevuya daha çok var 6 haziran nasıl geçecek bilmiyorumAz önce doktordan geldim :) maşallah bebeğim turp gibi haftasıyla uyumlu büyümüş yavrum :) yine kalp atışlarını dinledim ama hareketlerini göremedim pazartesi veya salı günü eşimle tekrar gideceğim o Zaman dikkatle bakıcam.eli ayağı oluşmuş ya çok tatlı :) doktorum ikili testi 13 haziranda yapacak,sabah aç tok farketmez dedi.troid ilacına devam Dedi kan testini de ikili test ile birlikte yapacakmış.migren için içtiğim vermidon zararlı değilmiş ama parol verdi ağrı yaklaşınca iç Dedi.Çok iyi hissediyorum darısı sizlerin başına :)
Zaman su gibi geçiyor inan ki hemen geçer :) bende pazartesi veya salı günü eşim için gideceğim,o henüz kalp atışlarını bile duymadı nasip olmadı o yüzden gideceğiz.Bir de bana taaa 13 hazirana gün verdi 1 ay Zaman var,ya ben ne yapayım bu kadar Zaman :-||maşallah canım darısı bizlere benim randevuya daha çok var 6 haziran nasıl geçecek bilmiyorum
Can'ım seni niye 6 haziranda çağırmıştı? İkili test için mi?maşallah canım darısı bizlere benim randevuya daha çok var 6 haziran nasıl geçecek bilmiyorum
Benmde 19 mart :) aramızda 2 gün var inş bnde aynı sekilde görebilirm yarın senin bebişini görünce daha da heycanlandım ne kdr güzel bi duygu ya :)İnşallah canım benim sen de bu güzel duyguyu yaşarsın :)) uyuyordu kuzum o yüzden hareketini göremedim ama haftaiçinde eşimle gittiğimde görürüz inşallah çikolata yiyince hareket ediyormuş)) Benim sat 17 marttı canım senin ne zamandı
canım gözün aydınKizlar bhcg ilk 4,8 di simdi yaptirdim sonucu aldim 3 gunde 59,9 yukselmis daha reglimede 2 gun var normalmi
İnşallah canım görürsünüz :)) harika ötesi duygu ya,bu Arada geğirme olayını sordum az az sık sık yiyen dedi,patates haşlaması gibi yiyecekler yememi önerdi.Çok tatlı doktorum ya çok seviyorum onu :))Benmde 19 mart :) aramızda 2 gün var inş bnde aynı sekilde görebilirm yarın senin bebişini görünce daha da heycanlandım ne kdr güzel bi duygu ya :)
uzak olmasa gözüm kapalı giderim o hastaneye herkes cok övüyor ama uzakİnşallah canım görürsünüz :)) harika ötesi duygu ya,bu Arada geğirme olayını sordum az az sık sık yiyen dedi,patates haşlaması gibi yiyecekler yememi önerdi.Çok tatlı doktorum ya çok seviyorum onu :))
Az önce doktordan geldim :) maşallah bebeğim turp gibi haftasıyla uyumlu büyümüş yavrum :) yine kalp atışlarını dinledim ama hareketlerini göremedim pazartesi veya salı günü eşimle tekrar gideceğim o Zaman dikkatle bakıcam.eli ayağı oluşmuş ya çok tatlı :) doktorum ikili testi 13 haziranda yapacak,sabah aç tok farketmez dedi.troid ilacına devam Dedi kan testini de ikili test ile birlikte yapacakmış.migren için içtiğim vermidon zararlı değilmiş ama parol verdi ağrı yaklaşınca iç Dedi.Çok iyi hissediyorum darısı sizlerin başına :)
Maşallah canımAz önce doktordan geldim :) maşallah bebeğim turp gibi haftasıyla uyumlu büyümüş yavrum :) yine kalp atışlarını dinledim ama hareketlerini göremedim pazartesi veya salı günü eşimle tekrar gideceğim o Zaman dikkatle bakıcam.eli ayağı oluşmuş ya çok tatlı :) doktorum ikili testi 13 haziranda yapacak,sabah aç tok farketmez dedi.troid ilacına devam Dedi kan testini de ikili test ile birlikte yapacakmış.migren için içtiğim vermidon zararlı değilmiş ama parol verdi ağrı yaklaşınca iç Dedi.Çok iyi hissediyorum darısı sizlerin başına :)
Benimde 7 haziran 2li test günüm bende nasıl gececekmaşallah canım darısı bizlere benim randevuya daha çok var 6 haziran nasıl geçecek bilmiyorum
Kızz daha şimdiden belli olmaz oo zaten 6 cm lik bebişşmaşallah ya bu belli olmaya başlamış galiba erkek
Canım İnan ki hastaneden hoşlanmıyorum ama doktorum çok tatlı olmasa gitmem oraya.Sen doktorundan memnunsan devam et başka yerlerle kafanı karıştırma ama eğer gelecek olursan da ben Nurdan hanıma gidiyorum,aslında Gökhan beyin kapısında kuyruk var duyan gelmiş gibi yani ne farkediyor anlamıyorum,bende erkek doktorda rahat edemiyorum hem Nurdan hanım güleryüzle herşeyi açıklıyor,anneyle birlikte Mutlu oluyor,çünkü o da bir anne sanırım yoksa bu kadar güzel anlayamaz :)uzak olmasa gözüm kapalı giderim o hastaneye herkes cok övüyor ama uzak
bana da öyle geliyor canım,sağlıklı olsun da :)maşallah ya bu belli olmaya başlamış galiba erkek
Âmin inşallah canım benim cümlemizin:)Maşallah canımAllah nazarlardan korusun bebişlerimizi :)))
Canım tabiki daha cinsel organı yeni oluşmaya başladı belli olmaz ultrasonda ama erkek bebeklerin elleri kolları daha net görünür derler ultrasonda,herhaldeKızz daha şimdiden belli olmaz oo zaten 6 cm lik bebişş
Ayy canımm annelerin hissettikleri oluyomuş genelde Allah gönlündekini verir inşallah :)) internette yazdığı kadarıyla vajinal ultrasonla 12. haftada görülebiliyomuş, üsttende 16.haftadan itibaren görünüyomuş. Onun için dedim ama kolları bacakları belirgin olanlara erkek diye yeni duydum benimkininde baya baya belli ve benim içime doğanda hep erkekti, ama kız olsun istiyorumm. Rabbim hepimizin gönlündekini verir inşallahCanım tabiki daha cinsel organı yeni oluşmaya başladı belli olmaz ultrasonda ama erkek bebeklerin elleri kolları daha net görünür derler ultrasonda,herhaldeg_mutlu arkadaşımda bu yüzden erkek demiş zaten benimde başımdan beri hissettiğim bu ama ya nasip
Kızz daha şimdiden belli olmaz oo zaten 6 cm lik bebişş
Nub nedir canım?bu tahminler yapmışlar ya o yüzden dedim ya bi de Cansu hep erkek diyor inşallah öyledir hayırlısı olsun nub diye bişey var bak oradan durumuna göre anlıyorlar bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?