Maşallah kuzuya Can'ım uzun ömür versin güzel kaderler versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bende pazartesi gidicem çok tedirginim korkuyorum inşallah bende senin gibi güzel haberlerle dönerim canım tekrardan kocamaaaaaannnnnn maşaallah :)Az önce doktordan geldim :) maşallah bebeğim turp gibi haftasıyla uyumlu büyümüş yavrum :) yine kalp atışlarını dinledim ama hareketlerini göremedim pazartesi veya salı günü eşimle tekrar gideceğim o Zaman dikkatle bakıcam.eli ayağı oluşmuş ya çok tatlı :) doktorum ikili testi 13 haziranda yapacak,sabah aç tok farketmez dedi.troid ilacına devam Dedi kan testini de ikili test ile birlikte yapacakmış.migren için içtiğim vermidon zararlı değilmiş ama parol verdi ağrı yaklaşınca iç Dedi.Çok iyi hissediyorum darısı sizlerin başına :)
Bir maşallahınızı alırız :)
:)) bende hep kız istedim ama hamile olduğumu duyar duymaz içime erkek doğru oysaki erkek çocuklarına bir antipatiğim vardır,hep büyük konuştum ondan oldu böyle :-\ bakalım 2 li test ir gidince 12.haftam dolmuş oluyor,doktorum rahim kanamasından sonra vajinal ultrason yapmadı yapmıyor artık,bende taraftar değilim zaten büyüdü Allah korusun zarar verebilir.En güzeli en heyecanlısı beklemek :))Ayy canımm annelerin hissettikleri oluyomuş genelde Allah gönlündekini verir inşallah :)) internette yazdığı kadarıyla vajinal ultrasonla 12. haftada görülebiliyomuş, üsttende 16.haftadan itibaren görünüyomuş. Onun için dedim ama kolları bacakları belirgin olanlara erkek diye yeni duydum benimkininde baya baya belli ve benim içime doğanda hep erkekti, ama kız olsun istiyorumm. Rabbim hepimizin gönlündekini verir inşallah
Teşekkür ederiz tatlı teyzesi :) amiin inşallah yarın da mübarek kandil,günümüzü belki oruçla geçiremeyecğiz ama dualarımızı edelim inşallah.Rabbim kendine yapılan duadan öte başkasına ettiğin duayı kabul edermiş.Birbirimize bol bol dua edelim inşallah :)) inşallah sende güzel Hayrlı haberlerle gelirsin :)Maşallah kuzuya Can'ım uzun ömür versin güzel kaderler versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bende pazartesi gidicem çok tedirginim korkuyorum inşallah bende senin gibi güzel haberlerle dönerim canım tekrardan kocamaaaaaannnnnn maşaallah :)
Arka arkaya gireceğiz ikili testlere :) valla sabretcez,ben çalışmıyorum ev hanımıyım bütün gün evde film izliyorum öyle Zaman geçiriyorum tavsiye ederim :-DBenimde 7 haziran 2li test günüm bende nasıl gececek
hayırlı olsun bebeğin gözün aydın:)Kizlar bhcg ilk 4,8 di simdi yaptirdim sonucu aldim 3 gunde 59,9 yukselmis daha reglimede 2 gun var normalmi
Benim izinlerim vardı bitti malesef haftaya çalışmaya başlıyorum nasıl gevirecrgim günleri bilmiuorum hayırlısıArka arkaya gireceğiz ikili testlere :) valla sabretcez,ben çalışmıyorum ev hanımıyım bütün gün evde film izliyorum öyle Zaman geçiriyorum tavsiye ederim :-D
Daha güzel işte çalışırken hoop akşam oluyor Zaman daha hızlı geçiyor inan kiBenim izinlerim vardı bitti malesef haftaya çalışmaya başlıyorum nasıl gevirecrgim günleri bilmiuorum hayırlısı
Benim bir arkadaşım kullanıyordu 12.haftadan sonra bukmak kolay olıyor demişti haftaya doğum yapacak vihazı bana verecek inşallah denerim o zaman haber veririm sizedeMerhaba hanımlar, 10. haftadan sonra evde bebeğin kap atışlarını dinleyebileceğiniz bir cihaz var. Bu cihazla ilgili bilgisi olan, bir tanıdığı veya kendisi daha önce kullanmış olan var mı?
Ya öle ama midem falan bazen vok tuttumu sürekli lavaboda oluyorum işlerim yetişmiyor o zamandaDaha güzel işte çalışırken hoop akşam oluyor Zaman daha hızlı geçiyor inan ki
Haklısın Can'ım inşallah tez geçer bulantıların,benim hiç olmadı olmaz herhalde artık.Sen de sabret biraz bakalımYa öle ama midem falan bazen vok tuttumu sürekli lavaboda oluyorum işlerim yetişmiyor o zamanda
Nane düşük mu yaptiriyormusnanesini çok atmaama nane çayının fazla içince düşüğe sebep olduğunu tv de dinlemiştim dikkatli ol az at bence
Bende de var Can'ım mide kazınması ama inatla fazlasını yemiyorum valla su içiyorum.en son İki saat önce 4 tane küçük patates haşlayıp yedim sonra da birşey yemedim.1 kilo almışım zaten,sende dikkat et fazla yeme birde bulantın varsa fazla meyve yemek de bulantı gaz yapıyor Dedi doktorum Bilgin olsun.Devamlı midem kaziniyo aaaa yeter :)
Canım çok şükür bulantim yok :)Bende de var Can'ım mide kazınması ama inatla fazlasını yemiyorum valla su içiyorum.en son İki saat önce 4 tane küçük patates haşlayıp yedim sonra da birşey yemedim.1 kilo almışım zaten,sende dikkat et fazla yeme birde bulantın varsa fazla meyve yemek de bulantı gaz yapıyor Dedi doktorum Bilgin olsun.
Ben damla markanın cam su şişelerinden aldım nereye gitsem yanımda taşıyorum,dolduruyorum hemen valla bol su içmen gerekiyor doğru yapmıyorsun.Zorla kendini limon kabuğu koy iç mecburuz bunaCanım çok şükür bulantim yok :)
Yemeyince içim bayılıyor mecbur atıyorum ağzıma birşeyler :)
Allahtan bende sadece 800gr almışım dedim formülü az az sık yemek herhalde :)))
Teşekkürler canim bilgiler için
Bir tek su işini halledemedim günde sadece 2 bardak oda ilaç ictigimden
Ben ben benKızlar yaaaa ben 13.haftamdayım eften püften şeylere ağlıyorumhemde hıçkıra hıçkıraa, depresyondamıyımki acaba?? Böyle olan varmı yoksa tekmiyim??
HaklısınBen damla markanın cam su şişelerinden aldım nereye gitsem yanımda taşıyorum,dolduruyorum hemen valla bol su içmen gerekiyor doğru yapmıyorsun.Zorla kendini limon kabuğu koy iç mecburuz buna
Çok kötü bişey yaaaa , eşim normalde bana bişi demez şunu yapma dediğini duymamıştım. Dün nike ta top bakıyoruz satış elemanı anlatmaya çalışıyo top'ta depodaymış. Getirin görelim ni bekletiyosunuz diye çıkıştım, normalde çok sakinim ama nasıl dedim onu anlamadım. Eşimde kızdı çocuk kötü bişi yapmıyo diye biraz dikkatli ol diye ama gerçekten utandım eşime kaarşı ve çocuk gelseydi ondanda özürdilicektim, gittim wc de ağladım, akşam otobüse yetişemiyoduk nefes nefese kaldım yol boyunca ağladım, bugünde 13 haftalık ultrason görüntülerine bakıyorum bende bebeğimi görmek istiyorum diye 1 saat ağladım. Eşimi geçtim ben kendime sinir olmaya başladım. Nekadar sürerki acaba bu??Ben ben bençok kötü yaa. Her şeye alınıyorum kafama takıyorum ağlıyorum. Esim artık kırıyorsun beni diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?