- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
- 23
Canım ben de geçen gün markette bir bayan kasada önümüze geçti diye tüm kainata ateş püskürmüştümÇok kötü bişey yaaaa , eşim normalde bana bişi demez şunu yapma dediğini duymamıştım. Dün nike ta top bakıyoruz satış elemanı anlatmaya çalışıyo top'ta depodaymış. Getirin görelim ni bekletiyosunuz diye çıkıştım, normalde çok sakinim ama nasıl dedim onu anlamadım. Eşimde kızdı çocuk kötü bişi yapmıyo diye biraz dikkatli ol diye ama gerçekten utandım eşime kaarşı ve çocuk gelseydi ondanda özürdilicektim, gittim wc de ağladım, akşam otobüse yetişemiyoduk nefes nefese kaldım yol boyunca ağladım, bugünde 13 haftalık ultrason görüntülerine bakıyorum bende bebeğimi görmek istiyorum diye 1 saat ağladım. Eşimi geçtim ben kendime sinir olmaya başladım. Nekadar sürerki acaba bu??
Çok kötü bişey yaaaa , eşim normalde bana bişi demez şunu yapma dediğini duymamıştım. Dün nike ta top bakıyoruz satış elemanı anlatmaya çalışıyo top'ta depodaymış. Getirin görelim ni bekletiyosunuz diye çıkıştım, normalde çok sakinim ama nasıl dedim onu anlamadım. Eşimde kızdı çocuk kötü bişi yapmıyo diye biraz dikkatli ol diye ama gerçekten utandım eşime kaarşı ve çocuk gelseydi ondanda özürdilicektim, gittim wc de ağladım, akşam otobüse yetişemiyoduk nefes nefese kaldım yol boyunca ağladım, bugünde 13 haftalık ultrason görüntülerine bakıyorum bende bebeğimi görmek istiyorum diye 1 saat ağladım. Eşimi geçtim ben kendime sinir olmaya başladım. Nekadar sürerki acaba bu??
Valla Can'lar ben de tam olarak dediğiniz gibiyim hatta bügün dolmuşla hastaneye giderken minibüs doluydu ama bindim,tabi ayakta kaldım.Binerken bile insanlar yok vermiyor bir dakika dedim binmek için sesimi yükselterek herkes döndü bana baktı.Hemen önümde genç bir kadın ve küçük bir oğlu ayrı ayrı koltuklarda oturuyordu.Kadına,lütfen kucağınıza alırmısnız oğlunuzu dedim,normalde hiç yapmam söylemem,çocuğum hasta Dedi kıyamam baktım zihinsel ve bedensel engelliydi,bir pişman oldum hala da aklıma gelince üzülüyorum.Sıra kuyruk bekledim gelen gün yine millete sataştım oysaki önceden hiç böyle huylarım yoktu,hepsi hamilelik hormonları ve psikolojisinden işte.bir de komşum var 1,5 yaşında oğlu var oğlanın yanından ayrılmıyor çocuk hep salonda,kapıyı çekip çıkınca başlıyor kapıya vurmaya çocuk insanı sinir ediyor.annesi de afedersiniz pervane olmuş koskoca çocuk olmuş yürüyor yiyor herşeyi yapıyor.Bizi annemiz koyardı bir odaya biz orda oynardık,ben hiçbirzaman böyle birşey görmedim.Herşeyi yanında konuşuyor çok yalnış bir kere.Bugün de kızdım kadına morali bozuldu ama ondan pişman değilim yine olsa yine yaparımCanım ben de geçen gün markette bir bayan kasada önümüze geçti diye tüm kainata ateş püskürmüştümşu an komik geliyor ama o an sinirim saatlerce sürdü eşim sakinleştirdi de Allahtan çok uzatmadım. Pişman mıyım? hayır. hamile miyim? evet sebepsiz değil bu hallerimiz hiç moralini bozma o kadar hormonun kahrını çekiyoruz dünya da azıcık bizim kahrımızı çeksin
Canım ben de geçen gün markette bir bayan kasada önümüze geçti diye tüm kainata ateş püskürmüştümşu an komik geliyor ama o an sinirim saatlerce sürdü eşim sakinleştirdi de Allahtan çok uzatmadım. Pişman mıyım? hayır. hamile miyim? evet sebepsiz değil bu hallerimiz hiç moralini bozma o kadar hormonun kahrını çekiyoruz dünya da azıcık bizim kahrımızı çeksin
Ayy canım bende öle bi çocuğa nasıl sinir oldum geçen hafta hastanede bekliyorum sıra annesi hemen arka tarafta çocuk gelmiş 5-6 yaşına bebek arabasına bağlamış bide çocuk nasıl anırıyoo herkes baktı kaldı bişey dicem kavga çıkçak, çocuğa bi sus bak hastane atarlar bizi demek yok. Ben oldaydım heralde iki tane çarpçaktım ağzına susuyonmu susmuyonmu?? Yanımda arkadaşta vardı aman seninkide öle olur fazla laf etme falan deyince tövbe ettim. Ayyy inşallah benzemezzValla Can'lar ben de tam olarak dediğiniz gibiyim hatta bügün dolmuşla hastaneye giderken minibüs doluydu ama bindim,tabi ayakta kaldım.Binerken bile insanlar yok vermiyor bir dakika dedim binmek için sesimi yükselterek herkes döndü bana baktı.Hemen önümde genç bir kadın ve küçük bir oğlu ayrı ayrı koltuklarda oturuyordu.Kadına,lütfen kucağınıza alırmısnız oğlunuzu dedim,normalde hiç yapmam söylemem,çocuğum hasta Dedi kıyamam baktım zihinsel ve bedensel engelliydi,bir pişman oldum hala da aklıma gelince üzülüyorum.Sıra kuyruk bekledim gelen gün yine millete sataştım oysaki önceden hiç böyle huylarım yoktu,hepsi hamilelik hormonları ve psikolojisinden işte.bir de komşum var 1,5 yaşında oğlu var oğlanın yanından ayrılmıyor çocuk hep salonda,kapıyı çekip çıkınca başlıyor kapıya vurmaya çocuk insanı sinir ediyor.annesi de afedersiniz pervane olmuş koskoca çocuk olmuş yürüyor yiyor herşeyi yapıyor.Bizi annemiz koyardı bir odaya biz orda oynardık,ben hiçbirzaman böyle birşey görmedim.Herşeyi yanında konuşuyor çok yalnış bir kere.Bugün de kızdım kadına morali bozuldu ama ondan pişman değilim yine olsa yine yaparım
İnşallah benzemez ya ben de içten içe kınıyorum böyle anneleriAyy canım bende öle bi çocuğa nasıl sinir oldum geçen hafta hastanede bekliyorum sıra annesi hemen arka tarafta çocuk gelmiş 5-6 yaşına bebek arabasına bağlamış bide çocuk nasıl anırıyoo herkes baktı kaldı bişey dicem kavga çıkçak, çocuğa bi sus bak hastane atarlar bizi demek yok. Ben oldaydım heralde iki tane çarpçaktım ağzına susuyonmu susmuyonmu?? Yanımda arkadaşta vardı aman seninkide öle olur fazla laf etme falan deyince tövbe ettim. Ayyy inşallah benzemezz
Valla canım 4 sene boyunca anasınıfı öğretmenliği yaptım ücretli olarak, 3 yaştan 6 yaş arasıydı. Onlar öyle bi anlıyolarkiii işlerine geleni evde olup biten herşey sınıftaydı resmen. Onun için insan biraz daha dikkat etmesi gerekiyo. Çocuktan al haberi diye boşuna dememişlerr. Valla kınamak istemiyorum hiç birini başıma gelir die ama bazıları hakikaten abartıyo.İnşallah benzemez ya ben de içten içe kınıyorum böyle anneleriya kardeşim anne dediğin bebeğin temel ihtiyaçlarını görür yemeğini yedirir suyunu içirir emzirir sonra yatırır altını alır falan filan.Bunlar tv da sürekli çocuğun izleyeceği kanal,aman salonda oturalım çocuğun yanında.bizim Zaman'ımızda çocuk bir yere konur arada bakılır ya çocuğun bu şekilde insanın hayatını felç etmesine ne gerek var? Çocuk konuştuklarını anlamıyor sanıyorlar ama herşeyi anlıyor ilerde tipik bir pskopat adayı olacak çocuk haberleri yok.Cahillik çok zor çok...
İnşallah bizler güzel anneler olacağız ...Valla canım 4 sene boyunca anasınıfı öğretmenliği yaptım ücretli olarak, 3 yaştan 6 yaş arasıydı. Onlar öyle bi anlıyolarkiii işlerine geleni evde olup biten herşey sınıftaydı resmen. Onun için insan biraz daha dikkat etmesi gerekiyo. Çocuktan al haberi diye boşuna dememişlerr. Valla kınamak istemiyorum hiç birini başıma gelir die ama bazıları hakikaten abartıyo.
Saka yapiosunnn di mi carpmazsin agzinaaa. Simdirden boyle seyler demeyin sussunlar her dedigimizi yapsinlar sozumuzden cikmasinlar diye dogurmucaz onlari yeri gelecek huysuzlukta yapacak ama onlari hirpalamaya hakkimiz yok bizim. Insallah hepte boyle dusunurum emanet o bidiklar bizeAyy canım bende öle bi çocuğa nasıl sinir oldum geçen hafta hastanede bekliyorum sıra annesi hemen arka tarafta çocuk gelmiş 5-6 yaşına bebek arabasına bağlamış bide çocuk nasıl anırıyoo herkes baktı kaldüşünürüm emanet dicem kavga çıkçak, çocuğa bi sus bak hastane atarlar bizi demek yok. Ben oldaydım heralde iki tane çarpçaktım ağzına susuyonmu susmuyonmu?? Yanımda arkadaşta vardı aman seninkide öle olur fazla laf etme falan deyince tövbe ettim. Ayyy inşallah benzemezz
Canim nane degil de nane cayi diye tv de duydummm. Ama bilmiyorum ki internetten arastirmadim oda eminim cok fazla icildigindedir.Nane düşük mu yaptiriyormus
valla pek bilgim yok ama yeşilçay yasak oldugunu bılıyorum ben dün nane limon içtim valla. burda bı arkadas fazla içilmezse bısey olmıcagını söylemıstı bende bi kereden bısey olmaz dıye düşündgmden içtim midem cok kötüydü :)Arkadaslar yesilcay nanelimon ihlamur bu tur dogal otlu icecekler dusuk yaptirtiyomus boyle bisey duydunuz mu?
Yok canım benimSaka yapiosunnn di mi carpmazsin agzinaaa. Simdirden boyle seyler demeyin sussunlar her dedigimizi yapsinlar sozumuzden cikmasinlar diye dogurmucaz onlari yeri gelecek huysuzlukta yapacak ama onlari hirpalamaya hakkimiz yok bizim. Insallah hepte boyle dusunurum emanet o bidiklar bize
Yeşil çayı duydum canım ama nane limon ve ıhlamur içilebiliyo diye biliyorum ve ıhlamurla ilgili internette araştırdım günde 2 fincana kadar içilebiliyo. Dünden beri içiyorum çünkü boğazlarım fena.Arkadaslar yesilcay nanelimon ihlamur bu tur dogal otlu icecekler dusuk yaptirtiyomus boyle bisey duydunuz mu?
Günaydınn bende doktordan geldim şimdi ama keyfim kactı ilk kez kalp atısını duycaz eşim izn aldı işyerinden hevesli hevesli gittik 4 sn ye dinletmedi doktor genelde bu kdr kısa mı sürüyo toplam muaynemde 10 dk sürmedi ne oldugunu anlayamadım kollarımda alerji cıktı onu gösterdim dermotologa gidin diyo bana afam ay nasıl snir oldum şimdi bana yine domtor arama yolları gözüktüCanım İnan ki hastaneden hoşlanmıyorum ama doktorum çok tatlı olmasa gitmem oraya.Sen doktorundan memnunsan devam et başka yerlerle kafanı karıştırma ama eğer gelecek olursan da ben Nurdan hanıma gidiyorum,aslında Gökhan beyin kapısında kuyruk var duyan gelmiş gibi yani ne farkediyor anlamıyorum,bende erkek doktorda rahat edemiyorum hem Nurdan hanım güleryüzle herşeyi açıklıyor,anneyle birlikte Mutlu oluyor,çünkü o da bir anne sanırım yoksa bu kadar güzel anlayamaz :)
bana da öyle geliyor canım,sağlıklı olsun da :)
Âmin inşallah canım benim cümlemizin:)
Benım henüz öyle bi şeyim yok dışarı çıkamadığım için ama olucak herhaldeÇok kötü bişey yaaaa , eşim normalde bana bişi demez şunu yapma dediğini duymamıştım. Dün nike ta top bakıyoruz satış elemanı anlatmaya çalışıyo top'ta depodaymış. Getirin görelim ni bekletiyosunuz diye çıkıştım, normalde çok sakinim ama nasıl dedim onu anlamadım. Eşimde kızdı çocuk kötü bişi yapmıyo diye biraz dikkatli ol diye ama gerçekten utandım eşime kaarşı ve çocuk gelseydi ondanda özürdilicektim, gittim wc de ağladım, akşam otobüse yetişemiyoduk nefes nefese kaldım yol boyunca ağladım, bugünde 13 haftalık ultrason görüntülerine bakıyorum bende bebeğimi görmek istiyorum diye 1 saat ağladım. Eşimi geçtim ben kendime sinir olmaya başladım. Nekadar sürerki acaba bu??
Ben sadece ıhlamuru biliyorum içilebilir. Doktorum demişti . Ben de hasta olunca kekik suyu içerdim kaynatıp ama o çok tehlıkelıymısYeşil çayı duydum canım ama nane limon ve ıhlamur içilebiliyo diye biliyorum ve ıhlamurla ilgili internette araştırdım günde 2 fincana kadar içilebiliyo. Dünden beri içiyorum çünkü boğazlarım fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?