5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım ben de geçen gün markette bir bayan kasada önümüze geçti diye tüm kainata ateş püskürmüştüm şu an komik geliyor ama o an sinirim saatlerce sürdü eşim sakinleştirdi de Allahtan çok uzatmadım. Pişman mıyım? hayır. hamile miyim? evet sebepsiz değil bu hallerimiz hiç moralini bozma o kadar hormonun kahrını çekiyoruz dünya da azıcık bizim kahrımızı çeksin

Valla Can'lar ben de tam olarak dediğiniz gibiyim hatta bügün dolmuşla hastaneye giderken minibüs doluydu ama bindim,tabi ayakta kaldım.Binerken bile insanlar yok vermiyor bir dakika dedim binmek için sesimi yükselterek herkes döndü bana baktı.Hemen önümde genç bir kadın ve küçük bir oğlu ayrı ayrı koltuklarda oturuyordu.Kadına,lütfen kucağınıza alırmısnız oğlunuzu dedim,normalde hiç yapmam söylemem,çocuğum hasta Dedi kıyamam baktım zihinsel ve bedensel engelliydi,bir pişman oldum hala da aklıma gelince üzülüyorum.Sıra kuyruk bekledim gelen gün yine millete sataştım oysaki önceden hiç böyle huylarım yoktu,hepsi hamilelik hormonları ve psikolojisinden işte.bir de komşum var 1,5 yaşında oğlu var oğlanın yanından ayrılmıyor çocuk hep salonda,kapıyı çekip çıkınca başlıyor kapıya vurmaya çocuk insanı sinir ediyor.annesi de afedersiniz pervane olmuş koskoca çocuk olmuş yürüyor yiyor herşeyi yapıyor.Bizi annemiz koyardı bir odaya biz orda oynardık,ben hiçbirzaman böyle birşey görmedim.Herşeyi yanında konuşuyor çok yalnış bir kere.Bugün de kızdım kadına morali bozuldu ama ondan pişman değilim yine olsa yine yaparım

Son düzenleme:
hiç güleceğim yoktu yaaaa Benimde hayat felsefem artık pişmanmıyım? Hayır. Hamilemiyim? Evet !!!! Ay hala gülüyorumm

Ayy canım bende öle bi çocuğa nasıl sinir oldum geçen hafta hastanede bekliyorum sıra annesi hemen arka tarafta çocuk gelmiş 5-6 yaşına bebek arabasına bağlamış bide çocuk nasıl anırıyoo herkes baktı kaldı bişey dicem kavga çıkçak, çocuğa bi sus bak hastane atarlar bizi demek yok. Ben oldaydım heralde iki tane çarpçaktım ağzına susuyonmu susmuyonmu?? Yanımda arkadaşta vardı aman seninkide öle olur fazla laf etme falan deyince tövbe ettim. Ayyy inşallah benzemezz

İnşallah benzemez ya ben de içten içe kınıyorum böyle anneleri ya kardeşim anne dediğin bebeğin temel ihtiyaçlarını görür yemeğini yedirir suyunu içirir emzirir sonra yatırır altını alır falan filan.Bunlar tv da sürekli çocuğun izleyeceği kanal,aman salonda oturalım çocuğun yanında.bizim Zaman'ımızda çocuk bir yere konur arada bakılır ya çocuğun bu şekilde insanın hayatını felç etmesine ne gerek var? Çocuk konuştuklarını anlamıyor sanıyorlar ama herşeyi anlıyor ilerde tipik bir pskopat adayı olacak çocuk haberleri yok.Cahillik çok zor çok...

Valla canım 4 sene boyunca anasınıfı öğretmenliği yaptım ücretli olarak, 3 yaştan 6 yaş arasıydı. Onlar öyle bi anlıyolarkiii işlerine geleni evde olup biten herşey sınıftaydı resmen. Onun için insan biraz daha dikkat etmesi gerekiyo. Çocuktan al haberi diye boşuna dememişlerr. Valla kınamak istemiyorum hiç birini başıma gelir die ama bazıları hakikaten abartıyo.

İnşallah bizler güzel anneler olacağız ...

Saka yapiosunnn di mi carpmazsin agzinaaa. Simdirden boyle seyler demeyin sussunlar her dedigimizi yapsinlar sozumuzden cikmasinlar diye dogurmucaz onlari yeri gelecek huysuzlukta yapacak ama onlari hirpalamaya hakkimiz yok bizim. Insallah hepte boyle dusunurum emanet o bidiklar bize

Bence orda suc kadinin 5-6 yasinda cocugu niye baglarsin bebek arabasina yanjnda yurusun insan gibi o kadar sikarsa oda bagirir tabi cocuk hakli

Genelde ilk hamileliğinde daha anneliği yaşamadan çocuk büyütmeden böyle yorumlar yapılıyo çocuklara gıcık olunuyor da, büyütmek bambaşka :)) yaşayın görün diyorum

Arkadaslar yesilcay nanelimon ihlamur bu tur dogal otlu icecekler dusuk yaptirtiyomus boyle bisey duydunuz mu?
valla pek bilgim yok ama yeşilçay yasak oldugunu bılıyorum ben dün nane limon içtim valla. burda bı arkadas fazla içilmezse bısey olmıcagını söylemıstı bende bi kereden bısey olmaz dıye düşündgmden içtim midem cok kötüydü :)

Yok canım benim hani insan çok sinir olduğunda gözünde canlandırır yaaa benim de ogün öyle canlandı yoksa benn kiimmm çocuğa çarpmak kimm tabikide o çocukları sözümüzden çıkmasınlar hep bizi dinlesinler diye doğurmuyoruz. Birde ben çok sabırlıyımdır kii o günki çocuğun bağırması sanırım sabrımı zorladıki böyle düşündüm

Arkadaslar yesilcay nanelimon ihlamur bu tur dogal otlu icecekler dusuk yaptirtiyomus boyle bisey duydunuz mu?
Yeşil çayı duydum canım ama nane limon ve ıhlamur içilebiliyo diye biliyorum ve ıhlamurla ilgili internette araştırdım günde 2 fincana kadar içilebiliyo. Dünden beri içiyorum çünkü boğazlarım fena.

Arkadaşlar internette yazan
Gebelikte Ihlamur Kullanımı Önerileri

Özellikle grip ve nezle olduğumuzda kurtarıcı içeceklerden biri olan ıhlamur, limon ile birlikte içildiğinde hem rahatlatıcı, hem de iyileşmeye yardımcı bir rol oynamaktadır. Özellikle grip ve nezle olduğumuzda gebelikte ıhlamur içilir mi, etkileri nedir derseniz, cevap yine aynı olacaktır. Günde bir iki fincan içeceğimiz limonlu ıhlamur, gebelikte de olumlu etkiler yaratacaktır.

Günaydınn bende doktordan geldim şimdi ama keyfim kactı ilk kez kalp atısını duycaz eşim izn aldı işyerinden hevesli hevesli gittik 4 sn ye dinletmedi doktor genelde bu kdr kısa mı sürüyo toplam muaynemde 10 dk sürmedi ne oldugunu anlayamadım kollarımda alerji cıktı onu gösterdim dermotologa gidin diyo bana afam ay nasıl snir oldum şimdi bana yine domtor arama yolları gözüktü

Benım henüz öyle bi şeyim yok dışarı çıkamadığım için ama olucak herhalde şimdilik eşimle uğraşıyorum. Onun da ofisinde 7 aylık bi asistan var hep ona soruyorum diyo napmam lazım bundan sonra ne olacak diye

Canım
Ben sadece ıhlamuru biliyorum içilebilir. Doktorum demişti . Ben de hasta olunca kekik suyu içerdim kaynatıp ama o çok tehlıkelıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…