5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

inşallah darısı başıma rabbim hepimizinkine saglıkla büyümeyi nasip etsin

Benim bir haftadır progestan da alsam yatsamda geçmeyen inatci lekelerim var çarşamba en son bebek canlı idi hala leke var Ağrı'da oluyir Dr da dayanacaksin dedi ama ben dayanamicam saat 1 gibi gidicem Dr kızlar leke görünce ihmal etmeyin Dr kizsada kopursede gidicem ben banane

Kızlar benim sürekli karnımda kasıklarımın üst kısmında ağrılarım oluyo hiç geçmiyo nerdeyse sadece hafifliyo bu normalmi sizdede oluyomu

Kızlar benim sürekli karnımda kasıklarımın üst kısmında ağrılarım oluyo hiç geçmiyo nerdeyse sadece hafifliyo bu normalmi sizdede oluyomu
Oluyor canım bendede.dr a dediğimde olur diyor ama bazı gebelerle konuşurken bende olmuyor diyorlar.bende anladım 3 ayrı dr a gittim 3 u de ayrı konuştu. Dr larda da bir standart yok ki.hepsi başka telden çalıyor

Oluyor canım bendede.dr a dediğimde olur diyor ama bazı gebelerle konuşurken bende olmuyor diyorlar.bende anladım 3 ayrı dr a gittim 3 u de ayrı konuştu. Dr larda da bir standart yok ki.hepsi başka telden çalıyor

Bende doktora sorduğumda olur diyo ama aynen dediğin gbi etrafımdakilerde hiç olmamış ya nebilim bi doğursaydık hayırlısıyla :)

Günaydın kızlar. Bebeğimi kaybettik çok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda tekrar evlat sevincini yaşarım inşallah. Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın.
Rabbim sana en kisa zamanda saglikli sihhatli bebis nasip etsin insallah.

Bebisimi özledim görnek istiyorum ama 3 haziran randevu tarihim videolarını izliyorum sürekli keşke evde ultrason aletimiz olsaydı istedigimizde gorebilseydik

canım neden ileri gelmiş ya çok üzüldüm allah sabır versin ve en kısa zamanda tekrarını nasip etsin inan bu 9 ay bitene kadar hepimiz risk altındayız allahım hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…