Evet canım aile ziyareti 2 hafta sonraya kaldı zatende, burası nasıl soğuk değilmi bu havalardan dolayı hasta oldum sanırım, aman dikkat et sende. Geçen arkadaşım doğum yapmadan önce o da grip oldu ama son ayındaydı sağlık ocağındaki hekime gitmişti antibiyotik falan verdi iki tane kullanmada geçti hemen dedi. Bende o doktora gittim bir sürü ilaç verdi, kullansammı kullanmasammı bilemedimgit canım ya iyileşemedin bi de sen aile ziyaretine gidecektin heralde ? havalarda sürekli soğuk kış gibi yağmur yağıyor sürekli
Canım inşallah biley yoktur içini ferah tut nekadar stress bebeğe okadar zararı var. Yine de içini rahatlatmak için özeldeki doktoruna git istersen canımNette baktım 2.tremester dönem de oluyormus zorladı beni büyük ihtimal ondan oldu.çok tedirgin im ama bekliyorum gün içinde ters durum olursa özelde ki Dr a giderim.ya çamaşırı ma bişey bulaşmış hani kahverengi değil ama iz var bariz belli koyu akıntı mi diye de düşünüyorum
Merhaba canım, troid için verilen hormon ilacı bebeğe zarar vermiyor. Tam tersi kullanmamak zararlı asıl. Kullanmazsan bebekte gelişim geriliği olabilir. doktorun dediğini uygula mutlaka.kızlar merhaba hamilelikte guatrı cıkan var mı bnm 2 hafta önceki sonucmda yüksek cıktı yarın randevum varr tekrar test yapılıcak biraz geriliyorum ilaç vd kullanmam gerekirse diye
Maşallah canım bana da 4 hafta demişti ama benim kasığım ağrıyo bahanesiyle 2 kere gidip tekrar görmüştüm ama nerdeyse 1,5 haftadır göremiyorum geçende de 1 saat ağlamıştım bebeğimi görmek istiyorum diyeKızlar bebeğimi gorduk kocaman olmuş butun ölçümler normal çıktı artık 4 haftada bir kontrolum olacak ilk defa bu kadar uzun olacak arası gecmez bana günler artık. Ama çok şükür yasaklar kalktı artık özgürüm
O kadar hızlı büyüyorlar ki gözlerime inanamadım. Kıpır kıpır bi an bile durmadı elinde olsa koşacak içerde.Maşallah canım bana da 4 hafta demişti ama benim kasığım ağrıyo bahanesiyle 2 kere gidip tekrar görmüştüm ama nerdeyse 1,5 haftadır göremiyorum geçende de 1 saat ağlamıştım bebeğimi görmek istiyorum diyeşu anda da gribim, gitmemek için zor duruyorum ama doktor yine mi sen dicek artık çünki ufak bişey d ahi olsa gittim. Bakalım 1 haziranda randevum var dayanamzsam yine gidicem
Benim de öyle çok hareketliydi çok şaşırdım hiç beklemiyordum cinsiyet tahmini yaptı mı sana ben sordum hiç bişey söylemedi Can'ım yaBu da son halimiz
Bende sorduğumda cuma günü daha erken dedi drBenim de öyle çok hareketliydi çok şaşırdım hiç beklemiyordum cinsiyet tahmini yaptı mı sana ben sordum hiç bişey söylemedi Can'ım ya
Maşallah çok yakın ve netBu da son halimiz
Cinsiyet ile ilgili bisey dedimi dr cnm nub a göre tahmin fln yapiyo millet ama bilemedim :)Bu da son halimiz
Kızlar benim sürekli karnımda kasıklarımın üst kısmında ağrılarım oluyo hiç geçmiyo nerdeyse sadece hafifliyo bu normalmi sizdede oluyomu
Oluyor canım bendede.dr a dediğimde olur diyor ama bazı gebelerle konuşurken bende olmuyor diyorlar.bende anladım 3 ayrı dr a gittim 3 u de ayrı konuştu. Dr larda da bir standart yok ki.hepsi başka telden çalıyor
Erkek mi sizin bebeğiniz doktor tahmin de bulundu mu, bayağı net görünüyor artık ne güzelBu da son halimiz
Canım Dr dan sonra yaz bize bakalim senin dr ne dicek kasik ağrısı yla ilgili.bebişin insallah iyidir canımbenimde sol kasığımda öyle feci olmasa da bir ağrı var endişelenmek istemiyorum ama iki gündür kendini hissettiriyor doğrusu
yarın doktor kontrolüm var inşallah güzel haberlerimi paylaşırım kızlar. hepinize sevgilerimi yolluyorum..
Maşallah suphanallah çoook güzell :)) darısı bana inşallahBu da son halimiz
Cinsiyet hakkın da bir şey söylemedimi.ben ikili teste yüzdeli birşey söyler diye umut ediyorum amaBende bugun ikili test icin ultrasona girdim ve kan verdim bakalim sonuc ne zaman cikacak.rabbim hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insallah.hakkımızda hayirlisi
Bthcg falan diyorlar ama dogrulugu nedir bilemem.bende 20. Kusurlu bişey diCinsiyet hakkın da bir şey söylemedimi.ben ikili teste yüzdeli birşey söyler diye umut ediyorum ama
Sonucu alıp doktora gidicem insallah o zaman söyler:)Cinsiyet hakkın da bir şey söylemedimi.ben ikili teste yüzdeli birşey söyler diye umut ediyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?