5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

git canım ya iyileşemedin bi de sen aile ziyaretine gidecektin heralde ? havalarda sürekli soğuk kış gibi yağmur yağıyor sürekli
Evet canım aile ziyareti 2 hafta sonraya kaldı zatende, burası nasıl soğuk değilmi bu havalardan dolayı hasta oldum sanırım, aman dikkat et sende. Geçen arkadaşım doğum yapmadan önce o da grip oldu ama son ayındaydı sağlık ocağındaki hekime gitmişti antibiyotik falan verdi iki tane kullanmada geçti hemen dedi. Bende o doktora gittim bir sürü ilaç verdi, kullansammı kullanmasammı bilemedim D vitamini vermiş bende aldım kendi doktoruma sormadan onu kullanmıcam ama diğer grip ilaçlarında karasız kaldım,

Canım inşallah biley yoktur içini ferah tut nekadar stress bebeğe okadar zararı var. Yine de içini rahatlatmak için özeldeki doktoruna git istersen canım

kızlar merhaba hamilelikte guatrı cıkan var mı bnm 2 hafta önceki sonucmda yüksek cıktı yarın randevum varr tekrar test yapılıcak biraz geriliyorum ilaç vd kullanmam gerekirse diye
Merhaba canım, troid için verilen hormon ilacı bebeğe zarar vermiyor. Tam tersi kullanmamak zararlı asıl. Kullanmazsan bebekte gelişim geriliği olabilir. doktorun dediğini uygula mutlaka.

Maşallah canım bana da 4 hafta demişti ama benim kasığım ağrıyo bahanesiyle 2 kere gidip tekrar görmüştüm ama nerdeyse 1,5 haftadır göremiyorum geçende de 1 saat ağlamıştım bebeğimi görmek istiyorum diye şu anda da gribim, gitmemek için zor duruyorum ama doktor yine mi sen dicek artık çünki ufak bişey d ahi olsa gittim. Bakalım 1 haziranda randevum var dayanamzsam yine gidicem

O kadar hızlı büyüyorlar ki gözlerime inanamadım. Kıpır kıpır bi an bile durmadı elinde olsa koşacak içerde.

Benim de öyle çok hareketliydi çok şaşırdım hiç beklemiyordum cinsiyet tahmini yaptı mı sana ben sordum hiç bişey söylemedi Can'ım ya
Bende sorduğumda cuma günü daha erken dedi dr

Kızlar benim sürekli karnımda kasıklarımın üst kısmında ağrılarım oluyo hiç geçmiyo nerdeyse sadece hafifliyo bu normalmi sizdede oluyomu
Oluyor canım bendede.dr a dediğimde olur diyor ama bazı gebelerle konuşurken bende olmuyor diyorlar.bende anladım 3 ayrı dr a gittim 3 u de ayrı konuştu. Dr larda da bir standart yok ki.hepsi başka telden çalıyor

benimde sol kasığımda öyle feci olmasa da bir ağrı var endişelenmek istemiyorum ama iki gündür kendini hissettiriyor doğrusu
yarın doktor kontrolüm var inşallah güzel haberlerimi paylaşırım kızlar. hepinize sevgilerimi yolluyorum..

Canım Dr dan sonra yaz bize bakalim senin dr ne dicek kasik ağrısı yla ilgili.bebişin insallah iyidir canım

Bende bugun ikili test icin ultrasona girdim ve kan verdim bakalim sonuc ne zaman cikacak.rabbim hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insallah.hakkımızda hayirlisi
Cinsiyet hakkın da bir şey söylemedimi.ben ikili teste yüzdeli birşey söyler diye umut ediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…