5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Sonucu alıp doktora gidicem insallah o zaman söyler:)
Usg bakıp söylemedi mi.yoksa daha bakmadı mı benim iki oğlum var çok şükür.üçüncüyü kız isteğimi bastıramadığımdan istedik inanılmaz merak ediyorum hakkım da hayırlısıysa kızım olmasını çokk ama çokkkk istiyorum

O değer önceki 2 hamileliğimde tuttu ama zaten doktorlarda erkek demişti usg de ikili testte öğrenmiştim ama onlarda 13 ve 14 haftalıktım.bunda doktor 11 haftalıkken yapıcak ikili testi.
Kaç cikmis ti canım

Devlette yaptırdım testleri ozel deki doktoruma götüreceğim devletten ilde bişey demedi :)
Bende kız hissediyorum ilk günden beri erkek olursa süpriz olur bana.
Allah bağışlasın kuzucuklarini.
Rabbim gönlüne göre hayirisini nasip etsin insallah

Aminn inşallah.birde bebeğin 7-8 haftalıkken kesedeki konumuna göre kız erkek tahmin edilebiliyormuş diye duydum..ilk oğlum solda..ikincinin o haftalarda usg yok.bu da sağa yapışmış öncelikle sağ sağlim kucağımıza alalım.

kızlarr benım cok değişik bi ağrım var gaz gibi biraz biraz da kramp giriyo ne oldugunu çözemedım yatınca gecıyo kalkınca yıne oluyo korkuyorum

Benimkide sagadaydı :)
Hadi bakalim hayırlısı :)))

kızlarr benım cok değişik bi ağrım var gaz gibi biraz biraz da kramp giriyo ne oldugunu çözemedım yatınca gecıyo kalkınca yıne oluyo korkuyorum
Fazla mi ayakta kaldın acaba.yat dinlen canim.insallah geçer.kendini çok kötü hissedersen gidersin doktora

Fazla mi ayakta kaldın acaba.yat dinlen canim.insallah geçer.kendini çok kötü hissedersen gidersin doktora
aslında fazla ayaktada kalmadım ama bılmıyorum gaz mı acaba ya anlayamıyorum ki ılık bi duş alıp yatıyım bari yarına gecmezse giderim doktora lekelenmem olcak dıye ödüm kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…