Ben lcw dan 1 tane pantolon aldım şimdilik.henüz giymedim.göbek çıkmadı hala.hiç kiloda almadım.bir tanede tulumum var.öncekindenKızlar hamile kıyafetleri aldınız mi.aldıysanız nerelerden aldınız.artık alma zamanim gelmiş çok sıkıyor kiyafetler
Bende lcw dan aldim 2gun giydim ama belimden dusuyor henuz kqrnim sistigi halde ama kot giymem gerektigi zaman onu giyecegim cunku kotlar sıkıyoKızlar hamile kıyafetleri aldınız mi.aldıysanız nerelerden aldınız.artık alma zamanim gelmsıkıy sıkıyor kiyafetler
Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah canımİlkinin kağıdı atmışım.ikinciye baktım 42 çıkmışilkide 40 lı bi değerdi
Ben de aynıyım kot da kumaş pantolon da sıkıyor hamile pantolonu da hafiften düşüyor normalde elbise giymem ama elbise denesem mi hazır havalar sıcakken bilemedimBende lcw dan aldim 2gun giydim ama belimden dusuyor henuz kqrnim sistigi halde ama kot giymem gerektigi zaman onu giyecegim cunku kotlar sıkıyo
Nub cikimtisi duzse kiz kalkik da erkek diyorlar seninki de düz buna göre kiz görünüyor ama doğruluk payını bilemiyoruz tabi :)Cinsiyet söylemedi henüz ya çok merak ediyorum ben de
Ben almadım daha sizin göbişiniz başladımı cıkmaya bende daha belirti yok birde sürekli çıkardıgım için 3 kilo verdim daha önceki kilomdan hala oluyor kotlarKızlar hamile kıyafetleri aldınız mi.aldıysanız nerelerden aldınız.artık alma zamanim gelmiş çok sıkıyor kiyafetler
Evet canım aile ziyareti 2 hafta sonraya kaldı zatende, burası nasıl soğuk değilmi bu havalardan dolayı hasta oldum sanırım, aman dikkat et sende. Geçen arkadaşım doğum yapmadan önce o da grip oldu ama son ayındaydı sağlık ocağındaki hekime gitmişti antibiyotik falan verdi iki tane kullanmada geçti hemen dedi. Bende o doktora gittim bir sürü ilaç verdi, kullansammı kullanmasammı bilemedimD vitamini vermiş bende aldım kendi doktoruma sormadan onu kullanmıcam ama diğer grip ilaçlarında karasız kaldım,
Benim normalde de gobegim olduğu için :) iyice çıktı.kendi kıyafetlerini giyince çok kötü duruyo :)Ben almadım daha sizin göbişiniz başladımı cıkmaya bende daha belirti yok birde sürekli çıkardıgım için 3 kilo verdim daha önceki kilomdan hala oluyor kotlar
Bende öyleyim canım ama bana iyi geliyor sanki bebeğimin ruhuna işliyor gibi hissediyorum bu duygusallığın,merhamet duygusunun ve gibi güzel duyguların :)) Ağlamak geliyorsam içimden bırakıyorum ağlıyorum ama asla melankolik olma.Ben sayesinde tüm duygularımla ve inancımla namaza başladım Rabbim kılmayanlara da nasip etsin inşallah,darısı tesettürüme inşallah :)Kızlar psikolojik durumunuz nasıl. Ben berbatim
Canım kendi kendine terapi yap.zor bi hamilelik geciriyosun belki ama bugünlerde geride kalacak.belkide bu hallerimizi ozlicez.Kızlar psikolojik durumunuz nasıl. Ben berbatim
Maşallah darısı başımıza namaz ya iç huzur aslında.dua et bize de.insallah bırakmadan devam ederiz.Bende öyleyim canım ama bana iyi geliyor sanki bebeğimin ruhuna işliyor gibi hissediyorum bu duygusallığın,merhamet duygusunun ve gibi güzel duyguların :)) Ağlamak geliyorsam içimden bırakıyorum ağlıyorum ama asla melankolik olma.Ben sayesinde tüm duygularımla ve inancımla namaza başladım Rabbim kılmayanlara da nasip etsin inşallah,darısı tesettürüme inşallah :)
Um düşük tehlikesi olmasına rağmen oturarak kılıyorum.sürekli yatmak zorundayım yardım edenim yok.ağlayıp duruyorum.is güç yapamamakta etkiliyor.sürekli bebegime biseymi oldu korkusuyla dolanmaktan psikolojim bozuldu.Bende öyleyim canım ama bana iyi geliyor sanki bebeğimin ruhuna işliyor gibi hissediyorum bu duygusallığın,merhamet duygusunun ve gibi güzel duyguların :)) Ağlamak geliyorsam içimden bırakıyorum ağlıyorum ama asla melankolik olma.Ben sayesinde tüm duygularımla ve inancımla namaza başladım Rabbim kılmayanlara da nasip etsin inşallah,darısı tesettürüme inşallah :)
İnşallah Canım dualarım sizler ve tüm mümin kardeşlerimle.Rabbim utandırmasınMaşallah darısı başımıza namaz ya iç huzur aslında.dua et bize de.insallah bırakmadan devam ederiz.
Evet gülüm zor geçiyor baya şükür Rabbime.tek düşündüğüm ona bişey olacak mı diyeCanım kendi kendine terapi yap.zor bi hamilelik geciriyosun belki ama bugünlerde geride kalacak.belkide bu hallerimizi ozlicez.
O yuzden olumlu şeyler düşün herşeyin güzel olacağını düşün kendini rahatlat
Psikolojini bozma bak ne güzel maşallah namazda kılıyorsun ,Rabbimin büyüklüğünü biliyorsun Hikmet'ini ve ya vedûd sevgisini ,sen Allah'a güven zaten oturarak kılıyormuşsun.Evinin temizliğini de dert etme mutlaka çevrende ailenden birileri vardır yoksa da komşundan en azından Allah Rıza'sı için bir süpürge için ricada bulun eminim yardımcı olacaklardır.Bilyorum halimiz kolay değil ama sabredeceğiz Allah'ın izniyle bunlarda geçecek ve emanetlerimize kavuşacağız inşallahBen namazımi hep kılıyor
Um düşük tehlikesi olmasına rağmen oturarak kılıyorum.sürekli yatmak zorundayım yardım edenim yok.ağlayıp duruyorum.is güç yapamamakta etkiliyor.sürekli bebegime biseymi oldu korkusuyla dolanmaktan psikolojim bozuldu.
Ailem dibim de ama kimseye işin düşmesin öz ablam arayipta yardıma ihtiyacın varmı demiyor.tırnağin varsa başını kası.uzanıp biraz dinlenip ufak ufak yapıyorum.Rabbim bizlere bağışlasin.ilki düşük oldu bundan da korkuyorum o yuzdenPsikolojini bozma bak ne güzel maşallah namazda kılıyorsun ,Rabbimin büyüklüğünü biliyorsun Hikmet'ini ve ya vedûd sevgisini ,sen Allah'a güven zaten oturarak kılıyormuşsun.Evinin temizliğini de dert etme mutlaka çevrende ailenden birileri vardır yoksa da komşundan en azından Allah Rıza'sı için bir süpürge için ricada bulun eminim yardımcı olacaklardır.Bilyorum halimiz kolay değil ama sabredeceğiz Allah'ın izniyle bunlarda geçecek ve emanetlerimize kavuşacağız inşallah
Amin inşallah. sağ salim kucağımıza alalım inşallahRa
Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?