5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Korkma canım,nefs ile boş vakit arasında şeytan varmış,boş vakit bırakma nefsine.Vesvese ye mahal verme,sen tedbirini al Takdir-i Allah'a bırak.Rabbim bizlere Hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah.Evd internetin varsa hayalhanem videolarını izle hem Can'ın sıkılmaz çok şey öğrenirsin hem de vesvese yapmana fırsat kalmaz Allah'ın izniyle

Amin
Aminn inş canım.ne var o sitede

Kızlar psikolojik durumunuz nasıl. Ben berbatim
Heheh geçen gün bende öyleydiimm. Herşey batıyo insana sinirini bozuyo İnsan bebeğimi görmek istiyorum diye youtube daki videolara baka baka ağlarmı yaaa ?? Hemde 1 saat ağladım, günden güne değişiyo canım yaaa ağla gitsinn rahatlarsınn ama kafaya takma hiç bişeyi gelip geçiyo çünküü

Kızlar hamile kıyafetleri aldınız mi.aldıysanız nerelerden aldınız.artık alma zamanim gelmiş çok sıkıyor kiyafetler
Valla ben baya direndim eski kotlarımı giyeyim diye ama en son tayt kotumun belini kestimm ve lcw nın yolunu tuttum başka biyerde de bulamadımki alayım. Ama aldığım pantalon çok hoşuma gitti tavsiye ederim

Off bende çok ağlıyorum

Sitesi de var canım ama youtube da yüzlerce videosu var.Mersinde islamı anlatmaya yönelik devlet onaylı bir dernek bir kurum.Gençlerden oluşuyor ve harika videoları var mutlaka izle
Canım ben onların yerine kuran okuyorum dua okuyorum.

İnşallah canım ya iyileşsem başka bişi istemiyorum. Sizede geçmiş olsun aman dikkat et sende benim eşim hasta oluyo 1 gün sürüyo ve bana bulaşıyo ben 1 haftada zor atlatıyorum. Sende önlemini al da baya zor oluyo çünkü.

Evet ya demek aynı durumları yaşıyoruz.düşük riskin den dolayi birliktelikte yasak.bu defa daha fazla kiskaniyorum
Ama dediğim gibi değişiyor işte bundan sonra bakalım ne çıkacak bizim de yasaktı belki ondan bugün yasaklar kalktı darısı başına inşallah
Ama bitmiyor işte bakalım ne olacak

Valla ben baya direndim eski kotlarımı giyeyim diye ama en son tayt kotumun belini kestimm ve lcw nın yolunu tuttum başka biyerde de bulamadımki alayım. Ama aldığım pantalon çok hoşuma gitti tavsiye ederim
Benim kilom hemen hemen aynı ama karnim çok büyüdü. Dışarı çıkmak yasak olduğu için çıkıp alamamıstım ama komsum sağolsun anneler gününde tayt almıştı dışarı çıkarken onu giyiyorum. Yarın kısmetse kendim çıkıp alıcam bi şeyler artık

Ama dediğim gibi değişiyor işte bundan sonra bakalım ne çıkacak bizim de yasaktı belki ondan bugün yasaklar kalktı darısı başına inşallah
Bizimki doğuma kadar devam sanırım.her dr a gittiğimizde yeni bişey çıkıyor

Bende geçenlerde kıskanıyodum ama geçti benim kıskanmam hamile değilkende aşırı derecede kıskanırdım ama şimdi tık yok Ama Allah var eşim öncesine göre daha çok ilgileniyo benimle belkide ondan da olabilir bu kıskanmama duygum

Bende öyle canım çok bi kilo almadım. 61,3 kiloydum hamile kaldığımda, şu an 63,5 olmuşum. Sadece göbek çıkyo bide göğüsslerr var tabiii Hamile kıyafetlerine bakarken çok güzel oluyoo yaaa

Bende öyle canım çok bi kilo almadım. 61,3 kiloydum hamile kaldığımda, şu an 63,5 olmuşum. Sadece göbek çıkyo bide göğüsslerr var tabiii Hamile kıyafetlerine bakarken çok güzel oluyoo yaaa
Benim Göğsüm hiç yoktu şimdi azcık büyüdüler hasret kalmısımdır hep

İlgi alaka tamam onda hiç sorun yok normalde de kıskanırım ama rahatımdır yani sıkmam fazla. Şimdi bunaltıyorum farkındayım o da alışık değil çabuk atlatırız inşallah

Kızlar bebekleriniz hayırlı olsun.Bende 9+6 günlük hamileyim. Mide bulantılarım çoooook kötü. En fenası da herşeyden tiksiniyorum. Yemek yemek bi yana görmeye tahammül edemiyorum. Bi kaç hafta öncesine göre biraz daha iyiyim. Ağzımdaki bu garip tat bu tiksintiler beni gerçekten çok çaresiz bırakıyor. Ne zaman geçecek bu durum. Allahım yardım etsin tüm sıkıntıda olanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…