Korkma canım,nefs ile boş vakit arasında şeytan varmış,boş vakit bırakma nefsine.Vesvese ye mahal verme,sen tedbirini al Takdir-i Allah'a bırak.Rabbim bizlere Hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah.Evd internetin varsa hayalhanem videolarını izle hem Can'ın sıkılmaz çok şey öğrenirsin hem de vesvese yapmana fırsat kalmaz Allah'ın izniyleAilem dibim de ama kimseye işin düşmesin öz ablam arayipta yardıma ihtiyacın varmı demiyor.tırnağin varsa başını kası.uzanıp biraz dinlenip ufak ufak yapıyorum.Rabbim bizlere bağışlasin.ilki düşük oldu bundan da korkuyorum o yuzden
Aminn inş canım.ne var o sitedeKorkma canım,nefs ile boş vakit arasında şeytan varmış,boş vakit bırakma nefsine.Vesvese ye mahal verme,sen tedbirini al Takdir-i Allah'a bırak.Rabbim bizlere Hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah.Evd internetin varsa hayalhanem videolarını izle hem Can'ın sıkılmaz çok şey öğrenirsin hem de vesvese yapmana fırsat kalmaz Allah'ın izniyle
HehehKızlar psikolojik durumunuz nasıl. Ben berbatim
Sitesi de var canım ama youtube da yüzlerce videosu var.Mersinde islamı anlatmaya yönelik devlet onaylı bir dernek bir kurum.Gençlerden oluşuyor ve harika videoları var mutlaka izleAmin
Aminn inş canım.ne var o sitede
Valla ben baya direndim eski kotlarımı giyeyim diye ama en son tayt kotumun belini kestimmKızlar hamile kıyafetleri aldınız mi.aldıysanız nerelerden aldınız.artık alma zamanim gelmiş çok sıkıyor kiyafetler
Off bende çok ağlıyorumHehehgeçen gün bende öyleydiimm. Herşey batıyo insana sinirini bozuyo İnsan bebeğimi görmek istiyorum diye youtube daki videolara baka baka ağlarmı yaaa ?? Hemde 1 saat ağladım, günden güne değişiyo canım yaaa ağla gitsinn rahatlarsınn ama kafaya takma hiç bişeyi gelip geçiyo çünküü
Bu sıralar eşimi aşırı kıskanıyorum şimdi de buna başladık bozusmasak bariKızlar psikolojik durumunuz nasıl. Ben berbatim
Canım ben onların yerine kuran okuyorum dua okuyorum.Sitesi de var canım ama youtube da yüzlerce videosu var.Mersinde islamı anlatmaya yönelik devlet onaylı bir dernek bir kurum.Gençlerden oluşuyor ve harika videoları var mutlaka izle
:) Kuran'ı Kerim oku tabi ki ama yanında pekiştirmek için nefsini meşgul etmen için söyledimCanım ben onların yerine kuran okuyorum dua okuyorum.
Evet ya demek aynı durumları yaşıyoruz.düşük riskin den dolayi birliktelikte yasak.bu defa daha fazla kiskaniyorumBu sıralar eşimi aşırı kıskanıyorum şimdi de buna başladık bozusmasak bari
İnşallah canım ya iyileşsem başka bişi istemiyorum. Sizede geçmiş olsun aman dikkat et sende benim eşim hasta oluyo 1 gün sürüyo ve bana bulaşıyo ben 1 haftada zor atlatıyorum. Sende önlemini al da baya zor oluyo çünkü.Cok soguk esimde hasta benim aferin sinus aldim parolle onlar iyi geliyor ona bana bulasmasinda. D vitaminin de sorun olmaz ama diger ilaclar skinti olabilir bizim icin. Insallah bir an once iyiles. Papatya cayi yazmislardi onu da dene istersen canim. Balli limonlu ilik su yap
Gülüm yarın bakarım. Hemen cik geçse şu aylar:) Kuran'ı Kerim oku tabi ki ama yanında pekiştirmek için nefsini meşgul etmen için söyledim
Ama dediğim gibi değişiyor işte bundan sonra bakalım ne çıkacak bizim de yasaktı belki ondan bugün yasaklar kalktıEvet ya demek aynı durumları yaşıyoruz.düşük riskin den dolayi birliktelikte yasak.bu defa daha fazla kiskaniyorum
Benim kilom hemen hemen aynı ama karnim çok büyüdü. Dışarı çıkmak yasak olduğu için çıkıp alamamıstım ama komsum sağolsun anneler gününde tayt almıştı dışarı çıkarken onu giyiyorum. Yarın kısmetse kendim çıkıp alıcam bi şeyler artıkValla ben baya direndim eski kotlarımı giyeyim diye ama en son tayt kotumun belini kestimmve lcw nın yolunu tuttum başka biyerde de bulamadımki alayım. Ama aldığım pantalon çok hoşuma gitti tavsiye ederim
Bizimki doğuma kadar devam sanırım.her dr a gittiğimizde yeni bişey çıkıyorAma dediğim gibi değişiyor işte bundan sonra bakalım ne çıkacak bizim de yasaktı belki ondan bugün yasaklar kalktıdarısı başına inşallah
Ama bitmiyor işte bakalım ne olacak
Bende geçenlerde kıskanıyodum ama geçti benim kıskanmam hamile değilkende aşırı derecede kıskanırdım ama şimdi tık yokAma dediğim gibi değişiyor işte bundan sonra bakalım ne çıkacak bizim de yasaktı belki ondan bugün yasaklar kalktıdarısı başına inşallah
Ama bitmiyor işte bakalım ne olacak
Bende öyle canım çok bi kilo almadım. 61,3 kiloydum hamile kaldığımda, şu an 63,5 olmuşum. Sadece göbek çıkyo bide göğüsslerr var tabiiiBenim kilom hemen hemen aynı ama karnim çok büyüdü. Dışarı çıkmak yasak olduğu için çıkıp alamamıstım ama komsum sağolsun anneler gününde tayt almıştı dışarı çıkarken onu giyiyorum. Yarın kısmetse kendim çıkıp alıcam bi şeyler artık
Benim Göğsüm hiç yoktu şimdi azcık büyüdüler hasret kalmısımdır hepBende öyle canım çok bi kilo almadım. 61,3 kiloydum hamile kaldığımda, şu an 63,5 olmuşum. Sadece göbek çıkyo bide göğüsslerr var tabiiiHamile kıyafetlerine bakarken çok güzel oluyoo yaaa
İlgi alaka tamam onda hiç sorun yok normalde de kıskanırım ama rahatımdır yani sıkmam fazla. Şimdi bunaltıyorum farkındayım o da alışık değil çabuk atlatırız inşallahBende geçenlerde kıskanıyodum ama geçti benim kıskanmam hamile değilkende aşırı derecede kıskanırdım ama şimdi tık yokAma Allah var eşim öncesine göre daha çok ilgileniyo benimle belkide ondan da olabilir bu kıskanmama duygum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?