5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İlgi alaka tamam onda hiç sorun yok normalde de kıskanırım ama rahatımdır yani sıkmam fazla. Şimdi bunaltıyorum farkındayım o da alışık değil çabuk atlatırız inşallah
Ay ne biliyim benimki eskisine göre bi tık fazla olunca ben ona bağladım kıskanmamamı

Keşke çevremde senin gibi birileri olsa ben seve seve yardıma gitsem sizin gibilere yardım etmek o kadar sevap ki

Keşke çevremde senin gibi birileri olsa ben seve seve yardıma gitsem sizin gibilere yardım etmek o kadar sevap ki
Ya dimi bende yapı olarak çok seviyorum böyle yardımı yardimlasmayi ama malesef çok az kesim var artık büyük kesim insanlığı unutmuş.hani bunu sadece işte temizlik falan için yardım manasinda söylemiyorum genel anlamda

Ya benim de gorumcem dibimde bi kere gelmediler komsum bi an bile yalnız bırakmadı allah razı olsun.
Akraba elinden tutmayinca komşu ya ağız egmek zoruna gidiyor insanın. O akrabalarin öyle yükleri gecmiski ustumden doğum, düğün cenaze ama Allah biliyor

Yokmu benim gibi olan çok kötüyüm ben.hamileliği benden önde gidenler bulantısı azalan iştahı açılan yokmu bana moral olacak olan

Canım yardım temizlik yemek yapmak degilki bi kapını calsa nasılsın dese yanında oturup sohbet etse bile yetiyo ben böyle yardım etmeyi çok seviyorum darda olana yetişmek ve onun allah rızasını almak paha biçilmez bence

Ya benim de gorumcem dibimde bi kere gelmediler komsum bi an bile yalnız bırakmadı allah razı olsun.
Akraba akrep canım benim bi eltim var düşman başına bile demiycem dusmanima yazık allah onu ıslah etsin benim ilk gebeligim dusukle sonuçlandı kanamam oldu hemen yatisim yapıldı bi hafta hastanede yattım eve geçtim biraz yemek koydu önüme oturup beni izliyo bi lokma attım ağzıma ne dese deli olursunuz bak bak bak miden bulanmiyo senin erkek bebeğin olacak kendisinin iki kızı var erkek için kafayı yemek üzere demiyo bu kız yeni çıktı hastaneden allah onlara on yıl sonra hasretleri çıktı yok tabiki nerde o beyin ay içim dolmuş azcık bosalttim kusura bakmayin kızlar

Aynen öyle canım ama Rabbim herkesin kalbini gönlünü biliyor er geç mükafatı ni verecektir

Aynen öyle canım ama Rabbim herkesin kalbini gönlünü biliyor er geç mükafatı ni verecektir.Rabbim gönlünün muradını versin

Ben hamileyim ameliyat oldum bi de 1.5 ay evde 1 hafta da hastanede yattım her şeyi eşim yaptı mecbur insan kardeşine kıyamaz yine bi arar sorar bi şeye ihtiyacın var mı diye bi kere bile kapımı çalmadı.

Kızlar youtube da bakınırken cinsiyetiyle ilgili yurtdışında yapılan bi deney diyeyim çoğu kişi tarafından yapılmış. Karbonatla idrarlarını karıştırıyolar karbonat köpürüyosa erkek, bişey olmuyosa kız oluyomuş öyle anladım. Ben yeni öğrendim ve yarın denicem bende duyan varmı yada deneyen??

Duymuştum ama benim duyduğum gebelik testıydı kopuruyorsa pozıtıftı yanlış hatırlamıyorsam ya da tam tersi

Benim normalde de gobegim olduğu için :) iyice çıktı.kendi kıyafetlerini giyince çok kötü duruyo :)
Progestanim bitsede çıksam dışarıya alışverişe :)
Bakım annem 6. Ayına kadar cok birşey belli değilmiş venimde mi öle olacak bakalım

Ben hamileyim ameliyat oldum bi de 1.5 ay evde 1 hafta da hastanede yattım her şeyi eşim yaptı mecbur insan kardeşine kıyamaz yine bi arar sorar bi şeye ihtiyacın var mı diye bi kere bile kapımı çalmadı.
Iyikide calmamis canım yarın öbür gün yüzüne yaptıklarını vurmaktansa hiç gelmemesi daha iyi

Duydum denedim köpürmedi pek inanasım gelmiyor ama

bişey sorcam, çok fazla limon yemek zararlı olur mu, kanı sulandırıyor fazlası denir ya, ordan bi kafam karıştı, grip dönemi kullanmadan da olmuyor limonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…