- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
kayınvalidem sinir hastası ona güvenip bırakamam çocuğu. hem oda şehir dışında yaşıyor. bebek için gelse evimde kalacak ve herşeye karışacak mafolurum ben :)daha doğmadan para ver demesi de garip olmuş. gerçi yabancı birine emanet etmektense halası yine can sonucta. bir süre kendiniz bakarsınız 1-2 yasına gelincede olmadı yine en güvenilir kişi halasına emanet edersiniz. kayınvalideniz yokmu ? benimkine sağolsun o baktı .hakkınızda hayırlısı inşAllah
Sıkma canını döner normalebenim bebeğimin kalp atışı boyu normal doktor sağlıklı gözüküyor dedi ama kese boyu bebeğe göre küçükmüş. buda beni çok korkuytuyor. geç döllenmedendir diye düşündüm ama doktor yok diyor. benim için dua edin lütfen kese normal boyutlarına gelsin bebeğim sağlıklı olsun diye
bendede ayni cnm faydali hic biseyi yiyemiorum su bile migdemi bulandirio icemiorum ins atlatiriz bugunleri en kisa zamandakızlar gunaydın ben 1,5 kg vermişim. çok şukur bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu ama miğde bulantısından ceviz badem yiyemiyorum ayrıca su da içemiyorum şu günler geçseydi biran önceRabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah...
kayınvalidem sinir hastası ona güvenip bırakamam çocuğu. hem oda şehir dışında yaşıyor. bebek için gelse evimde kalacak ve herşeye karışacak mafolurum ben :)
DOĞUMA KADAR ÇALIŞAYIM BEBEGİM RAHAT ETSİN DOĞUMDAN SONRA DİYE DÜŞÜNDÜM HGEP AMA BİLEMİYORUM ÜSTÜME COK BASKI KURUYOR HERGÜN AĞLATIYOR KORKUYORUMAllah yardımcın olsun ne kadar merhametsiz insanlar var ya çok sinirleniyorum. benim henuz patronum bilmiyor müdürümün haberi var sağolsun şimdilik iyi 8 senedir aynı yerde çalışıyorum Allah izin verirse dogumdan sonra çıkmayı düşünüyorum tazminatımı alıp. Siz çalışmaya devam edecekmisiniz?
bendede ayni cnm faydali hic biseyi yiyemiorum su bile migdemi bulandirio icemiorum ins atlatiriz bugunleri en kisa zamanda
YAPTIĞIM HATA OLSA ÖZÜRDİLERİM AFFETTİRMEYE CALIŞIRIM AMA OYLE DEĞİLKİ KENDİ YAP DEDİĞİ ŞEYİ 10 DK SONRA BEN SANA ÖLE BİŞİ DEMEDİM DİYORbanada baskı arttı ama kovamıyoda. enson ben delirdim. doğum ve doğum sonrası 4 aylık maaşımı var gidiyim yoksa istifa etmicem dedim. zaten hamile olduğumuz için kovamazlar o yüzden yıldırmaya çalışıyolar.
Ben ekmeği makarna yi falan kesicem bulantı azaldı gibi bulantı olmadığında ekmeğe falan yaklasmicam bile.ipin ucunu tutmak lazım. Allah tan hamile kalmadan önce 10 kg kadar vermiştim dr söylemişti yoksa 90 a dayanır di kilo
DOĞUMA KADAR ÇALIŞAYIM BEBEGİM RAHAT ETSİN DOĞUMDAN SONRA DİYE DÜŞÜNDÜM HGEP AMA BİLEMİYORUM ÜSTÜME COK BASKI KURUYOR HERGÜN AĞLATIYOR KORKUYORUM
Yine çok değilsin canım ama dikkat etmek gerekir yine bebeğimiz için Allah korusun onları. Benim evdeki hesap çarşıya uymadi.ben yürüyüş yaparım diye düşündüm düşük tehlikesin den dolayi dr yasak sürekli Dinlenme lisin dedi.yeter ki iyi olsun onlarHamur işi şekerli şeyler ve kızartma yemeyince kilo alınmaz sanmıyorum ama ben bu ara dondurma kızartma çok yedim üst üstte denk geldi ondan aldım sanırım, inşallah daha dikkatli olurum, ilk gebelikte 53 kilo ile başlamıştım diye rahattım,şimdi 62 ile başladım 63.7 olmuşum
O kişiye göre değişiyor gülüm ya karşı komsum 2 hamileliğin de de hep bulantı kusma olmuş 2 side erkekBu arada cinsiyetler öğrenilince merak ediyorum ne kadar kız erkek çıkacak, genelde bulantı kusma olunca kız bebek derler ya, bakalım halk arasında ki inanışlar kaç kişide tutacak
Ona inanmıyorum işteBu arada cinsiyetler öğrenilince merak ediyorum ne kadar kız erkek çıkacak, genelde bulantı kusma olunca kız bebek derler ya, bakalım halk arasında ki inanışlar kaç kişide tutacak
Moblig uyguluyor resmen adam bak benim müdürde senin için erken degilmi falan dedi bende 2.size soralum artık dedim adamlar garip yaSeni bezdirip istifa etmeni bekliyordur.hamileleri işten çıkarmak yasak.doğum iznine kadar sık dişini.
En merak ettiğim konu bu su anda. Belirtilere göre kız genıtal nub teorisine göre de kız ama ben erkek hissediyorum nedenseBu arada cinsiyetler öğrenilince merak ediyorum ne kadar kız erkek çıkacak, genelde bulantı kusma olunca kız bebek derler ya, bakalım halk arasında ki inanışlar kaç kişide tutacak
aynen canım benim var bazen kesiliyor sonra yine oluyor ama rahim genişlemesinden dolayı oluyor diyorlarKizlar koyu sari gibi akintiniz varmi? Ama sadece tuvaletten tuvalete.
kız benimde 17 mart ha padon sen ultrasona gçre haftanı girdig,in için 31.12 çıkyor öylemien son rengli tarihim 17 mart. ona göre hesaplarsam 9+6 günlük oluyor. doğum tarihide 22.12.2016 oluyor. ama ultrosanda çıkan 8+6 doğum tarihide 31.12.2016
evet canımkız benimde 17 mart ha padon sen ultrasona gçre haftanı girdig,in için 31.12 çıkyor öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?