5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kayınvalidem sinir hastası ona güvenip bırakamam çocuğu. hem oda şehir dışında yaşıyor. bebek için gelse evimde kalacak ve herşeye karışacak mafolurum ben :)

Sıkma canını döner normale bebeğin sağlıklıysa gerisi teferruattır
Benim yumurtlama 3 nisanmış.sana göre erken yani..bebeğin ilerleyen dönemlerde haftasını yakalar.
İkinci bebeğim öyleydi gerideydi ilk başlarda sonra öne geçti.hatta 38 haftada doğdu ama doğumdan 2 gün önce 41 haftalıktı

bendede ayni cnm faydali hic biseyi yiyemiorum su bile migdemi bulandirio icemiorum ins atlatiriz bugunleri en kisa zamanda

kayınvalidem sinir hastası ona güvenip bırakamam çocuğu. hem oda şehir dışında yaşıyor. bebek için gelse evimde kalacak ve herşeye karışacak mafolurum ben :)

Hmm yok olmaz öyle aynı evde zaten bebek logusa yeni bir hayat vb. huzur daha önemli. hayırlısı zaman ne gösterecek Rabbim hepimize ve evlatlarımıza güzel yazılar yazsın inşAllah.

DOĞUMA KADAR ÇALIŞAYIM BEBEGİM RAHAT ETSİN DOĞUMDAN SONRA DİYE DÜŞÜNDÜM HGEP AMA BİLEMİYORUM ÜSTÜME COK BASKI KURUYOR HERGÜN AĞLATIYOR KORKUYORUM

YAPTIĞIM HATA OLSA ÖZÜRDİLERİM AFFETTİRMEYE CALIŞIRIM AMA OYLE DEĞİLKİ KENDİ YAP DEDİĞİ ŞEYİ 10 DK SONRA BEN SANA ÖLE BİŞİ DEMEDİM DİYOR

Hamur işi şekerli şeyler ve kızartma yemeyince kilo alınmaz sanmıyorum ama ben bu ara dondurma kızartma çok yedim üst üstte denk geldi ondan aldım sanırım, inşallah daha dikkatli olurum, ilk gebelikte 53 kilo ile başlamıştım diye rahattım,şimdi 62 ile başladım 63.7 olmuşum

Bu arada cinsiyetler öğrenilince merak ediyorum ne kadar kız erkek çıkacak, genelde bulantı kusma olunca kız bebek derler ya, bakalım halk arasında ki inanışlar kaç kişide tutacak

DOĞUMA KADAR ÇALIŞAYIM BEBEGİM RAHAT ETSİN DOĞUMDAN SONRA DİYE DÜŞÜNDÜM HGEP AMA BİLEMİYORUM ÜSTÜME COK BASKI KURUYOR HERGÜN AĞLATIYOR KORKUYORUM

Doğuma kadar çalışırsanız çok iyi olur eksiklerinizi tamamlarsınız. hiç üzmeyin kendinizi nasıl olsa çıkıcam diye düşünün. hamilelik dolayısıylada insan çok hasas oluyor sayılı gün geçiciek inşAllah. hiç ezdirmeyin kendinizi raporlu ve hamile olanlar işten çıkartılamaz cezası var siz rahat olun onlar düşünsün... İnşAllah biran öncede merhamete gelirler insanları anlamıyorum sizi üzünce nasıl rahat bir gün geçiriyorlar yazıkk..

Yine çok değilsin canım ama dikkat etmek gerekir yine bebeğimiz için Allah korusun onları. Benim evdeki hesap çarşıya uymadi.ben yürüyüş yaparım diye düşündüm düşük tehlikesin den dolayi dr yasak sürekli Dinlenme lisin dedi.yeter ki iyi olsun onlar

Bu arada cinsiyetler öğrenilince merak ediyorum ne kadar kız erkek çıkacak, genelde bulantı kusma olunca kız bebek derler ya, bakalım halk arasında ki inanışlar kaç kişide tutacak
O kişiye göre değişiyor gülüm ya karşı komsum 2 hamileliğin de de hep bulantı kusma olmuş 2 side erkek

Ona inanmıyorum işte ilkim de hamile olduğumu bile hissetmedim.ikinci de bulantı kusmadan boğazımdan kan geliyordu artık.9 ay yatağa bağımlı gibi yaşadım.
İlkinde hep tatlı yedim.ikincide canım ilk ekşi istedi.
Ama ikiside erkek
Belki kızım olur diye 3. İstedik.çikolata delisi olan ben tiskindim sanki.ne ekşi ne tatlı canım istemiyor.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

En merak ettiğim konu bu su anda. Belirtilere göre kız genıtal nub teorisine göre de kız ama ben erkek hissediyorum nedense hadi hayırlısı

Slm anne adayları :) Benimde bir sorum olacak sizlerde durum nasıl merak ediyorum.12 haftalık hamileyim.Göğüslerimde ilk günden bu yana hassaslaşma var evet ama büyüme ve koyulaşma hiç yok.zaten zayıf biri olduğumdan göğüslerim oldukça küçük. Büyümeyecekler bebeğime süt veremicem diye şimdilerde buna kafayı taktım Siz durum nasıl ? Gögüslerin belirgin şekilde büyümesi hangi haftalara denk gelir?

en son rengli tarihim 17 mart. ona göre hesaplarsam 9+6 günlük oluyor. doğum tarihide 22.12.2016 oluyor. ama ultrosanda çıkan 8+6 doğum tarihide 31.12.2016
kız benimde 17 mart ha padon sen ultrasona gçre haftanı girdig,in için 31.12 çıkyor öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…