5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ya ben hafta sonu kalabalık misafir agırladım dün ve bugun şeffaf akıntıyla karışık lekelenmem oluyor ne yapmam lazım progetsan günde 3 kere fitil olarak atıyorum başka ne yapmalıyım kızlar ???

Benim Dr her ay 1 kilo demişti 3 ayda 1 kilo aldım çok mutluyum bu yüzden bebeğimin gelişimi de çok güzel keşke hep böyle gitse sadece karnı çıkan hamilelere özenmişimdir hep
Bende ilk 3 ay 1 kilo sonraki her ay da 1 kilo almak iyi diye biliyorum yani az kilo almak icin bir bucuk oldum bile

kayınvalidem sinir hastası ona güvenip bırakamam çocuğu. hem oda şehir dışında yaşıyor. bebek için gelse evimde kalacak ve herşeye karışacak mafolurum ben :)
Ay ay benim kayinvalidem de neymis biz onun yanina ilcrye tasinacakmisiz da cocuga bakacakmis daha kendine bakamaz oturdugu yerden kalkmaya erinir isten cikip onlara gitsek uzun yoldan gidioz sonucta bi yemek hazirlamaz bizi bekler bir haftalik bulasik biriktirir gelin gelsin yikasin diye brni dellendirriyo bide esimi koselerde Sıkıştırıp Sıkıştırıp diyo bana diyemiyo neymis bakicilar gormus dovuyomus tv de gormus oturmus aglamis ne duygu somuruleri sinir oluyorum cok sinirliyim bakamazda daha kendine bakamaz esimi islerinde kullanacak disari beni de ev islerinde kullanacak bebemi goturmeye gider buna kahvalti hazirlarim aksam almaya gider aksam yemegini yaparim artik ayyyy

Bende ilk 3 ay 1 kilo sonraki her ay da 1 kilo almak iyi diye biliyorum yani az kilo almak icin bir bucuk oldum bile
Çok kasmayın kendinzi ilk üç ayda alt sınır bir kilo... Miğllette 1 kiloya şartlanmış durumda Dr.lar 1-3 normal diyor bünyeden bünyeye değiştiği için.. 3 kilonun üstüne çıkarsan nedenlerini araştır cnm

Benim yoneticim biliyor sıkıntı yaratmiyor fakat isim cok yogun.memur olmasam cikmayi dusunebilirdim ama bebegimin gelecegi ve daha iyi sartlarda buyutebilmek icin calismak gerekli.

allah yardımcımız olsun

Alah sabır versin cnm hepinize.. Şimdiden endişelenme cnm. Eşinle konuşmaya çalış ama durumu analt dr.undan da yardım iste hatta ilk 2 sene emzireceğin için stressiz olman gerektiğini dinlenmen gerektiğini ve bebişinin yanında olması gerektiğini sürekli tekrarla düzgün bir ulupla ki zamanı geldiğinde anlasınlar. O da eş olarak üzerine düşeni yani annesiyle senin ara yolunuzu bulması gerek. Burada kayın validen o hailnde sana iş yıkması zaten normal bir durum deil.. Eşinin her türlü sana destek olması lazım.. Umarım kaynvaliden torun görünce değişir daha anlayışlı biri olur

Benim yoneticim biliyor sıkıntı yaratmiyor fakat isim cok yogun.memur olmasam cikmayi dusunebilirdim ama bebegimin gelecegi ve daha iyi sartlarda buyutebilmek icin calismak gerekli.

Sosyal haklarınız var en azından özel sektör daha zor doğum izni bittikten sonra 6 ayda ucretsiz izin alabilirsiniz. hayırlısı olsun hakkınızda. aslında benim işimde çok rahat sukur tüm kırmızılar tatil c.tesi iş yok istediğim zaman işlerimi ayarladıktan sonra tabiki izinimi alabiliyorum hiç problem cıkartmıyorlar. benim yol prob. var aslında uzak degil işim ama istanbulda oldugumdan aşırı trafik oluyor eve gidene kadar pertim çıkıyor 6 yasındaki kızımla ilgilen oyun oyna ,yemek, ilk okul 1 .sınıfa gidiyor birde ders derken aşırı yoruluyorum 2. çocugu kaldıramam gibi geliyor hepimizin ruhen iyiliği için çıkmam en iyisi olacak sanırım sizin ilk çocuk mu?

çok zor Allah yardım etsin.

napcağımı hiç bilmiyorum yüzüm gülmüyor en güzel zamanlarımı çalışma zorunşluluğumdan dolayı iş verenin terbiyesizliği ve hadsizliği yüzünden böle geçiriyorum
Hamile olduğunu biliyor mu? Biliyorsa daha düzgün davranmak zorunda..

biliyor hamile olduğumu ama anlatamamö hamilelik duygusallığı değil bu yaşadığım resmen haksız yere azar işitiyorum
Allah sabır vers,n cnm bazı patronlar hamile olduğunu öğrenince inadına bu şekil davranmaya başlıyor kimi istifaya zorlatıyor resmen hamile alerjisi varmış gibi Valla hakkını ara desem yapmaya hakkı yok cunku yasal olarak mobinge giriyor hamile çalışana kotu davranmak ama malesef ülkemiz şartlarında hakkını arayan şirketten kotu ayrılıyor. Eski şirketler de iş arama sürecinde referans olduğu için sonu iyi olmuyor. Sen elinden geldiğince görmemeye çalış canım uzak dur Alah yardımcın olsun

ekime kadar zorundayım baska çarem ypk öncede cmt 12 ye kadar calışıyorduk şimdi 18,30a kadarrr calışcakmışız hani iş olsa yoğun olsak anlıcam bana inadına yapıyor

bi torunu daha var canım kucağına aldığını bilmem sözde sever ama ilgilenme sıfır ama benimkine bakacakmış ne hikmetse. eşim Allah'tan benden yana bu gittiğimde bana iş yaptırmadı midesi bulanıyo annem yapsın dedi kendi evden çıkarken bana yatak yaptı hadi sen yat uyu kalkma üşütcen filan diye onların yanında dedi onlarda laf edemedi. eşim arkamda olmasa iyice birbirimize gircez de. eşime dedim bu konuda oraya yerleşmiyeceğimiz konusunda kesin konuş yoksa ben kendim konuşcam dedim tamam dedi bakalım nolacak. bana diyemeyip köşe bucak eşimi doldurması zoruma gidiyor. onu kandırsa yetecek o bana baskı yapacak gidecez. ilk defa kayınvalidem biz ordayken yemek filan yaptı surat 5 karıştı. hastayım gribim 5 kat giyinmişim sokak kapısını da oda kapısını da buz gibi havada kapattırmadı üşüyomuş eşim yokken yapıyor eşim gelince kapatıyo ona iyi görünecek ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…