- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
bende çok şükür bulantı olmadı ama çok iştahım açıldı. sarelleye salatalık turşusu banım yiyorum okadar iğrenç oldum :) ve 3 kilo aldım. ama doktorum her ay için 1 kilo normal dedi. bide çok şişti bnm karnım yüzüm kalçamaynen bende bulantılarım kesilince nolcam çok merak ediyorum
Kızlar patronlarınızın şu an size yaptığı şey mobbing ve bu artık ciddi bir suç. özellikle hamileyken baskı yapıp yıldırıp işten çıkmanız için size işyerini dar ediyorsa araştırın nette kanıtlayabildiğiniz şekilde kanıtlayıp şikayet edin. Özel sektördesiniz sanırım Allah sabır ve kolaylık versin.banada baskı arttı ama kovamıyoda. enson ben delirdim. doğum ve doğum sonrası 4 aylık maaşımı var gidiyim yoksa istifa etmicem dedim. zaten hamile olduğumuz için kovamazlar o yüzden yıldırmaya çalışıyolar.
Evet canım bi sorun olmuyo renk konusu. Enfeksiyonu temizliyo sonuçta ilaç :))ay gttim valla doktora normal dedinasıl korktum bı bılsen şu an tupturuncu bu da normalmıs
Allah acil şifa versin cnm. bir şikayetin var mıydı kontrole giderken? Benim ayda bir randevularım. Dr.um kanaman olabilir acile filan gidecek olursan bil bebek aşağıda duruyor demişti ama kanama yoktu şuan ne durumdayım bilmiyorum elimden geldiğince iş yapmıyorum dinlenip duruyorum arada batma ağrı zonklama oluyor ama normalmişKizlar kontrolden geldim icerde kanamam varmis 2cm kadar doktor onu ordan kaldirmaliyiz suyunu bile almican dedicanim cok skildi progestanida sanah 1 tane gece 2 tane ic yada gun icinde 3 tane ic dedi yaa sizede oldumu umarim olmamistir ama merak ettim akil verin lutfen
ay temizlesin temizlesinEvet canım bi sorun olmuyo renk konusu. Enfeksiyonu temizliyo sonuçta ilaç :))
çok geçmiş olsun canım benım başıma gelmediKizlar kontrolden geldim icerde kanamam varmis 2cm kadar doktor onu ordan kaldirmaliyiz suyunu bile almican dedicanim cok skildi progestanida sanah 1 tane gece 2 tane ic yada gun icinde 3 tane ic dedi yaa sizede oldumu umarim olmamistir ama merak ettim akil verin lutfen
Yok tatlim ya bi sikayetim yoktu rutin kontroldu ama 10 gun sonra gene geliceksin bakicam artmis mi azalmis mi dedi bilmiorum iste ya canim skkinAllah acil şifa versin cnm. bir şikayetin var mıydı kontrole giderken? Benim ayda bir randevularım. Dr.um kanaman olabilir acile filan gidecek olursan bil bebek aşağıda duruyor demişti ama kanama yoktu şuan ne durumdayım bilmiyorum elimden geldiğince iş yapmıyorum dinlenip duruyorum arada batma ağrı zonklama oluyor ama normalmişİnşallah biran önce iyileşirsin canım
Cok saol kuzum ya umarim gecerçok geçmiş olsun canım benım başıma gelmedi
Canım hemen strese bağlama kendini, benimde verdı hatta bi iki arkadaşın daha vardı kanama olmadığı sürece bi sorun olmuyo korkma ama dinlenmeye çalış sürekli. Koyu kahve akıntı olbilirmiş onda da panik yapma vücut o kanı dışarı atıyomuş tabi her ihtimale karşı doktoruna git. Benim herhangi bi kanama meydana gelmedi ne kırmızı ne koyu kahve. Doktorum çoğunlukla anne vücudu o kanı emiyo demişti. Yalnız anlamadığım 'suyunu bile almıcam 'derken ne demek istediğini anlamadım.bu arada ben herhangi bi progrstan ilacı kullanmadım.Kizlar kontrolden geldim icerde kanamam varmis 2cm kadar doktor onu ordan kaldirmaliyiz suyunu bile almican dedicanim cok skildi progestanida sanah 1 tane gece 2 tane ic yada gun icinde 3 tane ic dedi yaa sizede oldumu umarim olmamistir ama merak ettim akil verin lutfen
Aynen canım enfeksiyon böbreklere gitmeden temizlenmesi lazım. Allah acil şifalar versin hepimizeay temizlesin temizlesinilerlemiş ilerliceği kadar gerçi de böbreklere bısey yapmadan gecsın :)
geçer geçer sen içini ferah tutCok saol kuzum ya umarim gecer
amin canımAynen canım enfeksiyon böbreklere gitmeden temizlenmesi lazım. Allah acil şifalar versin hepimize
Gecmis olsun cnm duzelir ilaclar etkisini gosterince bi yandan bol su icmeye calisevet canım cok fazla malesefgttım normal dedı 1 hafta kullanıcam ılacları gtcem tekrar bakalım
Canim hic kalkmicaksin dedi yani su icmek icin bile kalkma birileri gelsin baksin dedi bana da emicek vucudun onu dedi 10 gun yat hic kalkma sonra gel bidaha kontrol edelim dediCanım hemen strese bağlama kendini, benimde verdı hatta bi iki arkadaşın daha vardı kanama olmadığı sürece bi sorun olmuyo korkma ama dinlenmeye çalış sürekli. Koyu kahve akıntı olbilirmiş onda da panik yapma vücut o kanı dışarı atıyomuş tabi her ihtimale karşı doktoruna git. Benim herhangi bi kanama meydana gelmedi ne kırmızı ne koyu kahve. Doktorum çoğunlukla anne vücudu o kanı emiyo demişti. Yalnız anlamadığım 'suyunu bile almıcam 'derken ne demek istediğini anlamadım.bu arada ben herhangi bi progrstan ilacı kullanmadım.
şimdiden gösterdi gbi sanki içim temizlenıyo gibiGecmis olsun cnm duzelir ilaclar etkisini gosterince bi yandan bol su icmeye calis
bi kere ebe ölçtü 9a 5 ti canım normal namilelikte düşük tansiyon dediben kilo almamısımmmkızlar tansiyonlarınız nasıl benım hep 10 6 cıkıyo
Ben de senin dr.u anlamadım . Neyseki 10 gun demiş arayı kısa tutmus. Bana da ilaç vermediler 1 ay sonrabakıcaz yukselmısmı dedi. Dinlenmeye calıs cnm çalışıyorsan rapor al hatta ilaçla birlikte istirahat edersen daha rahat toparlarsın. Tekrar cok gecmıs olsun cnm ıcını ferah tut. iyiyi düşün.inşallah bebişinle birlikte biran once atlatacaksnız.Yok tatlim ya bi sikayetim yoktu rutin kontroldu ama 10 gun sonra gene geliceksin bakicam artmis mi azalmis mi dedi bilmiorum iste ya canim skkin
Hmm ben iki doktorada gittim iki doktorda ilaç vermedi ikiside vücut ya çekicek ya atıcak dediler yalnız dinlenceksin dediler cinsel ilişki yasak dediler, ağır kaldırma ve uzanma dediler, ozaman daha 9.haftamdaydım. 1 hafta işe gitmedim ilk iki gün yattım sonraki günler evde hep hamur işi vs yaptım canım istemiyodu ve yemek yiyemiyodum ama yapıodumCanim hic kalkmicaksin dedi yani su icmek icin bile kalkma birileri gelsin baksin dedi bana da emicek vucudun onu dedi 10 gun yat hic kalkma sonra gel bidaha kontrol edelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?