5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bakalim ben de 3 haziranda gitcem insallah gecmis olur benimde umarim bidaha yasamazsin sende

kızlar sağlık ocağına giden var mı aranızda? orda benım ebem olcakmıs o ılgılencekmıs. ben ılk beta hcg me orda baktırmıstım kayıt yaptı sonra 19. haftada gel iğnen var dediler. ama duyuyorum cevremden gdıyolarmıs ara ara. sız gıdıyomusunuz?

hamılelıkte ınsanlar yüksek tansıyonla ugrasıyo dıye bılıyorumda. benım gebe kalmadan önce de düşüktü hala düşük.
canım benimki hep normal olurdu bu sefer düşüktü şaşırdım hamilelikte bu beklenen bir şey dedi. yüksek tansiyonu bende duymuştum da acaba o doğuma yakın zamanlarda mı

Canim bende progestani 2 tane kullaniyodum 3 tane kullancan artik dedi bide istrahat 10 gun sonra bunlari yaparsan gecer ama gezersen gene artar dedi iste bakalim bebegimin yaninda 1 kese daha var sanki zaten raporluydum bakalim

ben doğum kontrol hapı aldığım için ebeme gidiyodum o veriyordu takibini de yapıyordu. hamile oluncada ilgilendi kayıt açtı kalp atışını duymuya gittiğinde tekrer gel demişti ama gitmedim fırsat bulamadım. gitsem iyi olacak folik asite de o başla demişti çok yararı oluyor. bizim aşılarımız bebeğin aşıları hep takip edecekler

KiKar bana bir masal yardım eder misiniz ya benim bugün sol böbreğinin oralri çok AĞRIDI neden olabilir ve şişkinlik var bende soğuk soğuk ter atıyorum sanki yorgunum bitkinim neden olabilir yardımcı olur musunuz lutfen

Geçmiş olsun canim
Senin o kadar su içmeye çıktıysa bende kesin çıkacak icemiyorum bi türlü suyu.
Yarın kontrol var hayırlısı bakalim
sağol canım. valla bende anlamadım ya gece bıle 3-4 kere kalkıp su içen bırıyım ben

canım benimki hep normal olurdu bu sefer düşüktü şaşırdım hamilelikte bu beklenen bir şey dedi. yüksek tansiyonu bende duymuştum da acaba o doğuma yakın zamanlarda mı
Benim de 10 a 5 - 9 a 5 oluyordu şimdi 9a 6 10a 6ya cıktı. Tuzlu yiyorum bol bol. O da çok iyi değilmiş. Dr.a sordum normal dedi gebelikte dusuk olması korkman gereken yuksek tansıyon dedı.

kızlar bişi sorcam ben dün testlerimi yaptırdım bu 4 tüp kan aldılar onda beta gözükmüyor yani yazılmamış sizdede öylemiydi aile hekimliğinde yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…