hamılelıkte ınsanlar yüksek tansıyonla ugrasıyo dıye bılıyorumda. benım gebe kalmadan önce de düşüktü hala düşük.bi kere ebe ölçtü 9a 5 ti canım normal namilelikte düşük tansiyon dedi
Bakalim ben de 3 haziranda gitcem insallah gecmis olur benimde umarim bidaha yasamazsin sendeHmm ben iki doktorada gittim iki doktorda ilaç vermedi ikiside vücut ya çekicek ya atıcak dediler yalnız dinlenceksin dediler cinsel ilişki yasak dediler, ağır kaldırma ve uzanma dediler, ozaman daha 9.haftamdaydım. 1 hafta işe gitmedim ilk iki gün yattım sonraki günler evde hep hamur işi vs yaptım canım istemiyodu ve yemek yiyemiyodum ama yapıodumtemizlik falan yapmadım hiç ama. 12.haftamda 2'li tarama için hem ultrason bölümünde bakıldı hiç bişi demedi ordaki uzman, doktorda kendi ultrasonuyla baktı oda bişey demedi bende unutmuşum sormayı sonra aklıma gelmişti ama olsaydı hala devam ediyo gibi söylerdi siye düşünüyorum. Bakalım 1 haziranda gidicem sorucam bu sefer bakalım ne dicek
canım benimki hep normal olurdu bu sefer düşüktü şaşırdım hamilelikte bu beklenen bir şey dedi. yüksek tansiyonu bende duymuştum da acaba o doğuma yakın zamanlarda mıhamılelıkte ınsanlar yüksek tansıyonla ugrasıyo dıye bılıyorumda. benım gebe kalmadan önce de düşüktü hala düşük.
Canim bende progestani 2 tane kullaniyodum 3 tane kullancan artik dedi bide istrahat 10 gun sonra bunlari yaparsan gecer ama gezersen gene artar dedi iste bakalim bebegimin yaninda 1 kese daha var sanki zaten raporluydum bakalimBen de senin dr.u anlamadım . Neyseki 10 gun demiş arayı kısa tutmus. Bana da ilaç vermediler 1 ay sonrabakıcaz yukselmısmı dedi. Dinlenmeye calıs cnm çalışıyorsan rapor al hatta ilaçla birlikte istirahat edersen daha rahat toparlarsın. Tekrar cok gecmıs olsun cnm ıcını ferah tut. iyiyi düşün.inşallah bebişinle birlikte biran once atlatacaksnız.
olabılır ılk aylar iyi beslenemıyoruz yorgunluk falan oluyo ya ondan mı düşük acabacanım benimki hep normal olurdu bu sefer düşüktü şaşırdım hamilelikte bu beklenen bir şey dedi. yüksek tansiyonu bende duymuştum da acaba o doğuma yakın zamanlarda mı
ben doğum kontrol hapı aldığım için ebeme gidiyodum o veriyordu takibini de yapıyordu. hamile oluncada ilgilendi kayıt açtı kalp atışını duymuya gittiğinde tekrer gel demişti ama gitmedim fırsat bulamadım. gitsem iyi olacak folik asite de o başla demişti çok yararı oluyor. bizim aşılarımız bebeğin aşıları hep takip edeceklerkızlar sağlık ocağına giden var mı aranızda? orda benım ebem olcakmıs o ılgılencekmıs. ben ılk beta hcg me orda baktırmıstım kayıt yaptı sonra 19. haftada gel iğnen var dediler. ama duyuyorum cevremden gdıyolarmıs ara ara. sız gıdıyomusunuz?
olabilir canım bana böyle dedi ama sen doktoruna sor istersenolabılır ılk aylar iyi beslenemıyoruz yorgunluk falan oluyo ya ondan mı düşük acaba
Sosyal haklarınız var en azından özel sektör daha zor doğum izni bittikten sonra 6 ayda ucretsiz izin alabilirsiniz. hayırlısı olsun hakkınızda. aslında benim işimde çok rahat sukur tüm kırmızılar tatil c.tesi iş yok istediğim zaman işlerimi ayarladıktan sonra tabiki izinimi alabiliyorum hiç problem cıkartmıyorlar. benim yol prob. var aslında uzak degil işim ama istanbulda oldugumdan aşırı trafik oluyor eve gidene kadar pertim çıkıyor 6 yasındaki kızımla ilgilen oyun oyna ,yemek, ilk okul 1 .sınıfa gidiyor birde ders derken aşırı yoruluyorum 2. çocugu kaldıramam gibi geliyor hepimizin ruhen iyiliği için çıkmam en iyisi olacak sanırımsizin ilk çocuk mu?[/QUOTE.
isten ayrilmak hem sizin hem aileniz icin iyi olacaksa tabiki cikin digerturlu daha kotu olabilir
Evet ilk Bebegimgim☺haklisiniz istanbulun cok guzel memleket fakat trafi insani isten daha cok yoruyor.
Geçmiş olsun canimay gttim valla doktora normal dedinasıl korktum bı bılsen şu an tupturuncu bu da normalmıs
sağol canım. valla bende anlamadım ya gece bıle 3-4 kere kalkıp su içen bırıyım benGeçmiş olsun canim
Senin o kadar su içmeye çıktıysa bende kesin çıkacak icemiyorum bi türlü suyu.
Yarın kontrol var hayırlısı bakalim
Benim de 10 a 5 - 9 a 5 oluyordu şimdi 9a 6 10a 6ya cıktı. Tuzlu yiyorum bol bol. O da çok iyi değilmiş. Dr.a sordum normal dedi gebelikte dusuk olması korkman gereken yuksek tansıyon dedı.canım benimki hep normal olurdu bu sefer düşüktü şaşırdım hamilelikte bu beklenen bir şey dedi. yüksek tansiyonu bende duymuştum da acaba o doğuma yakın zamanlarda mı
bana bısey demedı ıyı yada kötü dıye. haftaya gtcem kontrole o zaman soylerım bakalımolabilir canım bana böyle dedi ama sen doktoruna sor istersen
Bende de bakılmadıkızlar bişi sorcam ben dün testlerimi yaptırdım bu 4 tüp kan aldılar onda beta gözükmüyor yani yazılmamış sizdede öylemiydi aile hekimliğinde yaptırdım
aile hekımlıgınde ne testı yaptırdın canım neden ?kızlar bişi sorcam ben dün testlerimi yaptırdım bu 4 tüp kan aldılar onda beta gözükmüyor yani yazılmamış sizdede öylemiydi aile hekimliğinde yaptırdım
kan testi yaptılar 4 tüp kan aldılar onlar olmak zorundaymış şeker protein hormon testlerin hepsine baktılar işteaile hekımlıgınde ne testı yaptırdın canım neden ?
sağlık ocagına gdıyomusun sen düzenlı ? onlar mı cagırdı ? bana bı kayıt yaptılar bıde 19. haftada gel dedıler dekan testi yaptılar 4 tüp kan aldılar onlar olmak zorundaymış şeker protein hormon testlerin hepsine baktılar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?