Aynen bende pazartesi yaptırdım benimkinde de yokkızlar bişi sorcam ben dün testlerimi yaptırdım bu 4 tüp kan aldılar onda beta gözükmüyor yani yazılmamış sizdede öylemiydi aile hekimliğinde yaptırdım
Amin hepimizin bebisleri saglikla kucagimizi doldursun insallahaynen bakalım Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Bebeğiniz hayırlı sağlıklı olsun buyusun inşAllah. :)
Canım 19. Hafta geç değilmi yaaa beni 15. haftada çağırdılar o da aşıları yapmak için. Biraz geç gibi ama tabi en doğrusunu onlar biliyolardır.sağlık ocagına gdıyomusun sen düzenlı ? onlar mı cagırdı ? bana bı kayıt yaptılar bıde 19. haftada gel dedıler de
Bende daha gitmedim sağlık ocağınasağlık ocagına gdıyomusun sen düzenlı ? onlar mı cagırdı ? bana bı kayıt yaptılar bıde 19. haftada gel dedıler de
benimm ki istedi valla yaptırdım özel doktor hemen herşey olsun istiyor herhaldeBende daha gitmedim sağlık ocağına
Yarın bi doktoruma sorayım
Aşı ya falan ne diyor ne dusunuyor
Benim 9a 6 ya da max. 11e 7hamılelıkte ınsanlar yüksek tansıyonla ugrasıyo dıye bılıyorumda. benım gebe kalmadan önce de düşüktü hala düşük.
Ben arada gidiyorum ilaç yazdırmaya falan o zamn idrar veriyorum bi sorun çıkarsa tahliller de kendileri arıyolarkızlar sağlık ocağına giden var mı aranızda? orda benım ebem olcakmıs o ılgılencekmıs. ben ılk beta hcg me orda baktırmıstım kayıt yaptı sonra 19. haftada gel iğnen var dediler. ama duyuyorum cevremden gdıyolarmıs ara ara. sız gıdıyomusunuz?
Benim de 9+4'te 8+0 çıktı. Normal bu, önemli değil dedi doktor. Ama ben de senin gibi endişelendim açıkçası. Napsak ki bilmiyorum. Ben çalışıyorum, işte çok stresliyim. Yemeği de az az, sık sık yiyorum ama özel bir beslenmem yoktu. Hiç kilo felan da almadım. Acaba etkisi olmuş mudur? Şimdi canım istemese de yemeğe başladım, pekmez felan yiyorum. Umarım olumlu etkisi olur. Bikaç hafta sonra bir de başka bir doktora gideceğim.Selamun Aleykum kizlar. Gecen hafta kontrole gittik. Kalp atislarini ilk duydugumuzda ultrasonda 6+4 olmuştu ve haftasiyla uyumlu demişti doktor. 10 gün sonra ultrasonda 7+0 çıktı şok oldum. Normalde 8 olmaliyken 7 dedi. Bi sorun yok dedi ama beni 10 gün de 3 günlük büyümesi endiselendirdi.sizin fikriniz nedir bu konuda
Canım bende de vardı progestan içtim sonraki kontrolde geçmişti tamamenKizlar kontrolden geldim icerde kanamam varmis 2cm kadar doktor onu ordan kaldirmaliyiz suyunu bile almican dedicanim cok skildi progestanida sanah 1 tane gece 2 tane ic yada gun icinde 3 tane ic dedi yaa sizede oldumu umarim olmamistir ama merak ettim akil verin lutfen
Kişiden kişiye değişir son ay süt doluyor zaten.endişelenme.göğüsler büyümesede içi süt dolup taşacakSlm anne adayları :) Benimde bir sorum olacak sizlerde durum nasıl merak ediyorum.12 haftalık hamileyim.Göğüslerimde ilk günden bu yana hassaslaşma var evet ama büyüme ve koyulaşma hiç yok.zaten zayıf biri olduğumdan göğüslerim oldukça küçük. Büyümeyecekler bebeğime süt veremicem diye şimdilerde buna kafayı taktımSiz durum nasıl ? Gögüslerin belirgin şekilde büyümesi hangi haftalara denk gelir?
Bayramdan sonra çağırdı beni kontrole.ikili teste girince sonucu getir göster bir ara dedi.ikide bir gitmenin manası yok.kızlar sağlık ocağına giden var mı aranızda? orda benım ebem olcakmıs o ılgılencekmıs. ben ılk beta hcg me orda baktırmıstım kayıt yaptı sonra 19. haftada gel iğnen var dediler. ama duyuyorum cevremden gdıyolarmıs ara ara. sız gıdıyomusunuz?
Gebelikte damarlar genislemeye basladigi icin kan basinci azaliyor tansiyon da daha dusuk olculebiliyir cnm ilerleyen donemlerde kan hacmimiz de artacagindan tansiyon normale donecektir. Buyuzden normal dusuk olmasi canim beslenmeyle ilgili degilolabılır ılk aylar iyi beslenemıyoruz yorgunluk falan oluyo ya ondan mı düşük acaba
Kızım olursa kokos olacağımız kesin sarışın mavi gözlü bi şey bekliyorum erkek olursa da bilmiyorum kafamda pek canlanmıyoBenim şuan tek düşündüğüm cinsiyeti kafayı yicemhayaller rüyalar...
Kız olursa şunları şunları yapıcam...
Erkek olursa şunları şunları yapıcam...
Erkekse pek bir şeye ihtiyacımız yok zateniki oğlandan sonra
1 hastane çıkışı ve bebek arabası o kadar
Canım 19. Hafta geç değilmi yaaa beni 15. haftada çağırdılar o da aşıları yapmak için. Biraz geç gibi ama tabi en doğrusunu onlar biliyolardır.
aa cok sağol :)Gebelikte damarlar genislemeye basladigi icin kan basinci azaliyor tansiyon da daha dusuk olculebiliyir cnm ilerleyen donemlerde kan hacmimiz de artacagindan tansiyon normale donecektir. Buyuzden normal dusuk olmasi canim beslenmeyle ilgili degil
Rica ederimaa cok sağol :)
Slm anne adayları :) Benimde bir sorum olacak sizlerde durum nasıl merak ediyorum.12 haftalık hamileyim.Göğüslerimde ilk günden bu yana hassaslaşma var evet ama büyüme ve koyulaşma hiç yok.zaten zayıf biri olduğumdan göğüslerim oldukça küçük. Büyümeyecekler bebeğime süt veremicem diye şimdilerde buna kafayı taktımSiz durum nasıl ? Gögüslerin belirgin şekilde büyümesi hangi haftalara denk gelir?
Hangi sağlık ocağına kayıtlısın canım? Normalde benim 14. Haftam beni bu hafta içi çağırdı bende erken değilmi dedim ozaman haftaya gelirsin bi gün dediBende bugun kayit oldum iki tane tetanoz asisi olacakmisim biri 20 digeri 24 haftada. Bi de 3 tane kontrol tarihi verdi. Bunlarda mutlaka gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?