5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

sağlık ocagına gdıyomusun sen düzenlı ? onlar mı cagırdı ? bana bı kayıt yaptılar bıde 19. haftada gel dedıler de
Canım 19. Hafta geç değilmi yaaa beni 15. haftada çağırdılar o da aşıları yapmak için. Biraz geç gibi ama tabi en doğrusunu onlar biliyolardır.

sağlık ocagına gdıyomusun sen düzenlı ? onlar mı cagırdı ? bana bı kayıt yaptılar bıde 19. haftada gel dedıler de
Bende daha gitmedim sağlık ocağına
Yarın bi doktoruma sorayım
Aşı ya falan ne diyor ne dusunuyor

Ben arada gidiyorum ilaç yazdırmaya falan o zamn idrar veriyorum bi sorun çıkarsa tahliller de kendileri arıyolar

Benim de 9+4'te 8+0 çıktı. Normal bu, önemli değil dedi doktor. Ama ben de senin gibi endişelendim açıkçası. Napsak ki bilmiyorum. Ben çalışıyorum, işte çok stresliyim. Yemeği de az az, sık sık yiyorum ama özel bir beslenmem yoktu. Hiç kilo felan da almadım. Acaba etkisi olmuş mudur? Şimdi canım istemese de yemeğe başladım, pekmez felan yiyorum. Umarım olumlu etkisi olur. Bikaç hafta sonra bir de başka bir doktora gideceğim.

Canım bende de vardı progestan içtim sonraki kontrolde geçmişti tamamen

Kişiden kişiye değişir son ay süt doluyor zaten.endişelenme.göğüsler büyümesede içi süt dolup taşacak

Bayramdan sonra çağırdı beni kontrole.ikili teste girince sonucu getir göster bir ara dedi.ikide bir gitmenin manası yok.

Benim şuan tek düşündüğüm cinsiyeti kafayı yicem hayaller rüyalar...
Kız olursa şunları şunları yapıcam...
Erkek olursa şunları şunları yapıcam...
Erkekse pek bir şeye ihtiyacımız yok zaten iki oğlandan sonra
1 hastane çıkışı ve bebek arabası o kadar

olabılır ılk aylar iyi beslenemıyoruz yorgunluk falan oluyo ya ondan mı düşük acaba
Gebelikte damarlar genislemeye basladigi icin kan basinci azaliyor tansiyon da daha dusuk olculebiliyir cnm ilerleyen donemlerde kan hacmimiz de artacagindan tansiyon normale donecektir. Buyuzden normal dusuk olmasi canim beslenmeyle ilgili degil

Kızım olursa kokos olacağımız kesin sarışın mavi gözlü bi şey bekliyorum erkek olursa da bilmiyorum kafamda pek canlanmıyo

Ramses07 bende ilk 4. Haftamda hassaslasma basladi inanilmaz kasinip sisiyordu giydigim sudyenler rahatsiz ediyor inanilmaz agri yapiyordu simdiden basladim sporcu sudyenleri giymeye cunku 2. Ayomda 75b bbeden 75d olmustu. Dr.umda sasirdi normalde beklemeyiz bunu son aylara dogru bekleriz dedi gogus cevrem ayni gogusler silikonlu gibi oldu simdiden uclarina e vitamini surmeye basladik oyuzden hala hassas valla cok sikintiliyim bu konuda ben de sutum gelmezmi diye endise etme ama kalsiyum alimina dikkatet. Benim gecenlerde dogum yapan arkadasimin gogusleri 8.aya kadar hic buyumemisti hatta satasiyordum ona ama iki sene boyunca da emzirdi. Bunyeden bunyeye degisiyor. Valla o arkadasim gibi olacaksa hic buyumesin daha iyi.. simdiden buyumesi acili bir surec diyeyim

Canım 19. Hafta geç değilmi yaaa beni 15. haftada çağırdılar o da aşıları yapmak için. Biraz geç gibi ama tabi en doğrusunu onlar biliyolardır.

Bende bugun kayit oldum iki tane tetanoz asisi olacakmisim biri 20 digeri 24 haftada. Bi de 3 tane kontrol tarihi verdi. Bunlarda mutlaka gel dedi

Merhabaa! Bende en küçük beden kullanıyordum ilk hamileliğimde ve iki beden büyüdü, hatta küçük göğüste süt daha çok olurmuş kocakarı lafı ama bende tuttu, 2.5 yıl emzirdim oğlumu
Amaaa emzirmeyi bıraktıktan sonra eskisinden daha sönük oldu maalesef çok mutsuz oldum ( şimdi yine hamileyim 9 haftalık ve ilk günden itibaren dolgunlaştı küçük olunca hemen fark ediliyo , yani küçük göğüsle süt oranının hiç ilgisi Yok, sütüm gelecek diye şartlayin beyne sinyal öyle gitsin, zaten bebekle temas ettikçe gelir ve çoğalır :)

Bende bugun kayit oldum iki tane tetanoz asisi olacakmisim biri 20 digeri 24 haftada. Bi de 3 tane kontrol tarihi verdi. Bunlarda mutlaka gel dedi
Hangi sağlık ocağına kayıtlısın canım? Normalde benim 14. Haftam beni bu hafta içi çağırdı bende erken değilmi dedim ozaman haftaya gelirsin bi gün dedi 5 nolu sağlık ocağındayım ben oradaki ebeler çok iyiler, normalde evine yakın olana geçmiştim ama hiç memnun kalmadım geri döndüm oraya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…