Canım banada öyle dedi cm falan vermedi ama hep Yatman gerek dediKizlar kontrolden geldim icerde kanamam varmis 2cm kadar doktor onu ordan kaldirmaliyiz suyunu bile almican dedicanim cok skildi progestanida sanah 1 tane gece 2 tane ic yada gun icinde 3 tane ic dedi yaa sizede oldumu umarim olmamistir ama merak ettim akil verin lutfen
Senin le aynıyim canım o ağrı zonklama bebegin asagida olması hep aynıAllah acil şifa versin cnm. bir şikayetin var mıydı kontrole giderken? Benim ayda bir randevularım. Dr.um kanaman olabilir acile filan gidecek olursan bil bebek aşağıda duruyor demişti ama kanama yoktu şuan ne durumdayım bilmiyorum elimden geldiğince iş yapmıyorum dinlenip duruyorum arada batma ağrı zonklama oluyor ama normalmişİnşallah biran önce iyileşirsin canım
Ayy keşke benimkilerde büyümeseeeRamses07 bende ilk 4. Haftamda hassaslasma basladi inanilmaz kasinip sisiyordu giydigim sudyenler rahatsiz ediyor inanilmaz agri yapiyordu simdiden basladim sporcu sudyenleri giymeye cunku 2. Ayomda 75b bbeden 75d olmustu. Dr.umda sasirdi normalde beklemeyiz bunu son aylara dogru bekleriz dedi gogus cevrem ayni gogusler silikonlu gibi oldusimdiden uclarina e vitamini surmeye basladik oyuzden hala hassas valla cok sikintiliyim bu konuda ben de sutum gelmezmi diye endise etme ama kalsiyum alimina dikkatet. Benim gecenlerde dogum yapan arkadasimin gogusleri 8.aya kadar hic buyumemisti hatta satasiyordum ona ama iki sene boyunca da emzirdi. Bunyeden bunyeye degisiyor. Valla o arkadasim gibi olacaksa hic buyumesin daha iyi.. simdiden buyumesi acili bir surec diyeyim
Canım rahmin ve bebeğin büyüyo sadece tek taraflı bi ağrıysa. Beyaz akıntı normal. Kasıklarının iki tarafıda ağrıyo ve idrarını yaparken acıma ve sızlama varsa enfeksiyonda olabilir, benimde o haftalarda sürekli sağ kasığım ağrıdı ama bebişimden başka bişi yoktuArkadaşlar 2 gündür sağ kasığım ki bebeğim sağ tarafta çok ağrıyor dinlenemedim koşuşturup duruyorumbeyaz renkli akıntım var korkuyorum...doktorumu aramalı mıyım bu haftada kasık ağrısı normal midir?
Benimki sağ tarafımda canımkızlarr bebeklerınız ne taraftaa :)
Canım rahmin ve bebeğin büyüyo sadece tek taraflı bi ağrıysa. Beyaz akıntı normal. Kasıklarının iki tarafıda ağrıyo ve idrarını yaparken acıma ve sızlama varsa enfeksiyonda olabilir, benimde o haftalarda sürekli sağ kasığım ağrıdı ama bebişimden başka bişi yoktu
benım solda :) şu an okadar küçükler kı sagda solda durabılıyor ılerde sağda solda degıl heryerde olcaklarBenimki sağ tarafımda canım
Benimki de sağ taraftakızlarr bebeklerınız ne taraftaa :)
bılmem noluyoBenimki solda ne oluyordu solda olunca
Aynı ağrıları o haftalarda bende hissettim canım korkma ben iki tarafta hissettiğim zaman doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı, sağ tarafımda hala yere basarken bile ağrım oluyo. Benim sağ tarafıma yerleşmiş bebişim. Benimde ilk gebeliğim bende çok pinpiriğim bu konularda doktor bile senle işimiz var kimsenin merak etmediği şeylerin üdtüne düşüp merak ediyosun demişti :)))) inşallah bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alıcaz canım. Benim cinsiyet henüz belli değil kontrolüm 1 haziranda inşallah ozaman belli olur canım.Canım ağrım tek taraflı idrar yaparken de sıkıntım yoksanıyorum rahim ve bebiş büyüyor ilk gebelik olduğundan pimpirikleniyorum sanırım...cevabın için çok teşekkür ederim içim rahatladı cinsiyeti belli mi peki senin de bebişin sağda mı?
bılmem noluyoben öylesıne merak ettım
anamm kızım benımCanım daha öncede duymuştum ama şimdi nete baktım bilimsel bi gerçekliği yok ama sağ tarafa yerleşen bebekler erkek sol tarafa yerleşenler kız oluyomuş bakalım haftaya belli olursa doğru dicemm ,,,,
Aynı ağrıları o haftalarda bende hissettim canım korkma ben iki tarafta hissettiğim zaman doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı, sağ tarafımda hala yere basarken bile ağrım oluyo. Benim sağ tarafıma yerleşmiş bebişim. Benimde ilk gebeliğim bende çok pinpiriğim bu konularda doktor bile senle işimiz var kimsenin merak etmediği şeylerin üdtüne düşüp merak ediyosun demişti :)))) inşallah bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alıcaz canım. Benim cinsiyet henüz belli değil kontrolüm 1 haziranda inşallah ozaman belli olur canım.
Hah canim bunu soruyordumcinsiyetle ilgili bir sey diyorlardi diye bakalim tutacak mi kalbi 167. 140 ustu erkek diyorlar bejim bebis cok arada uyice meraklaniyorum boyleCanım daha öncede duymuştum ama şimdi nete baktım bilimsel bi gerçekliği yok ama sağ tarafa yerleşen bebekler erkek sol tarafa yerleşenler kız oluyomuş bakalım haftaya belli olursa doğru dicemm ,,,,
Hangi sağlık ocağına kayıtlısın canım? Normalde benim 14. Haftam beni bu hafta içi çağırdı bende erken değilmi dedim ozaman haftaya gelirsin bi gün dedi5 nolu sağlık ocağındayım ben oradaki ebeler çok iyiler, normalde evine yakın olana geçmiştim ama hiç memnun kalmadım geri döndüm oraya :)))
Benim ki tam ortadaymışCanım daha öncede duymuştum ama şimdi nete baktım bilimsel bi gerçekliği yok ama sağ tarafa yerleşen bebekler erkek sol tarafa yerleşenler kız oluyomuş bakalım haftaya belli olursa doğru dicemm ,,,,
Hmm anladım memnun olmana çok sevindim. Çevremizde ebe olmasına bende seviniyorum benim komşunun yakın arkadaşıda ebe, bişey olunca hemen sorulara boğuyorum kadını2 nunarali saglik ocagina kayitliyim Ethem beyin oraya. Memnunum sukur komsumda orada ebe. Sukur iyi benimki de. Bana bugun tavsiyelerde bulundu hatta ben sabah pogaca yiyebiliyorum tek diye cok seyler anlatti memnunum sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?