5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım banada öyle dedi cm falan vermedi ama hep Yatman gerek dedi

Senin le aynıyim canım o ağrı zonklama bebegin asagida olması hep aynı

Arkadaşlar 2 gündür sağ kasığım ki bebeğim sağ tarafta çok ağrıyor dinlenemedim koşuşturup duruyorum beyaz renkli akıntım var korkuyorum...doktorumu aramalı mıyım bu haftada kasık ağrısı normal midir?

Ayy keşke benimkilerde büyümeseee ben normalde 85B takıyorum tam normal geliyodu şu an 90B oldular senin yine iyisin aynı beden kalmışsın ve benimkiler füze gibi çok küçük uçları , çatlak kremi sürüyorum göğüslerime kahverengi halkalar turuncumsu koyu kahvemsi gibi bi hal aldılar bide soyuluyolar sanırım büyüdükleri için. Sanırım doğuma kadar 100 beden olcaklar

Canım rahmin ve bebeğin büyüyo sadece tek taraflı bi ağrıysa. Beyaz akıntı normal. Kasıklarının iki tarafıda ağrıyo ve idrarını yaparken acıma ve sızlama varsa enfeksiyonda olabilir, benimde o haftalarda sürekli sağ kasığım ağrıdı ama bebişimden başka bişi yoktu

Canım ağrım tek taraflı idrar yaparken de sıkıntım yok sanıyorum rahim ve bebiş büyüyor ilk gebelik olduğundan pimpirikleniyorum sanırım...cevabın için çok teşekkür ederim içim rahatladı cinsiyeti belli mi peki senin de bebişin sağda mı?

Aynı ağrıları o haftalarda bende hissettim canım korkma ben iki tarafta hissettiğim zaman doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı, sağ tarafımda hala yere basarken bile ağrım oluyo. Benim sağ tarafıma yerleşmiş bebişim. Benimde ilk gebeliğim bende çok pinpiriğim bu konularda doktor bile senle işimiz var kimsenin merak etmediği şeylerin üdtüne düşüp merak ediyosun demişti :)))) inşallah bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alıcaz canım. Benim cinsiyet henüz belli değil kontrolüm 1 haziranda inşallah ozaman belli olur canım.

Amin canımmm inşallah belli olur benim de cumartesi günü kontrolüm var içim o Zaman rahatlayacak sanırım fındığımı görünce...zor tutuyorum kendimi :) her dakika doktoruma birşey sormamak için diyecek ki Adam"iyi ki bi telefon verdik aldık başımıza belayı..." :)

Canım daha öncede duymuştum ama şimdi nete baktım bilimsel bi gerçekliği yok ama sağ tarafa yerleşen bebekler erkek sol tarafa yerleşenler kız oluyomuş bakalım haftaya belli olursa doğru dicemm ,,,,
Hah canim bunu soruyordumcinsiyetle ilgili bir sey diyorlardi diye bakalim tutacak mi kalbi 167. 140 ustu erkek diyorlar bejim bebis cok arada uyice meraklaniyorum boyle

2 nunarali saglik ocagina kayitliyim Ethem beyin oraya. Memnunum sukur komsumda orada ebe. Sukur iyi benimki de. Bana bugun tavsiyelerde bulundu hatta ben sabah pogaca yiyebiliyorum tek diye cok seyler anlatti memnunum sukur

Canım daha öncede duymuştum ama şimdi nete baktım bilimsel bi gerçekliği yok ama sağ tarafa yerleşen bebekler erkek sol tarafa yerleşenler kız oluyomuş bakalım haftaya belli olursa doğru dicemm ,,,,
Benim ki tam ortadaymış hangisi acep

2 nunarali saglik ocagina kayitliyim Ethem beyin oraya. Memnunum sukur komsumda orada ebe. Sukur iyi benimki de. Bana bugun tavsiyelerde bulundu hatta ben sabah pogaca yiyebiliyorum tek diye cok seyler anlatti memnunum sukur
Hmm anladım memnun olmana çok sevindim. Çevremizde ebe olmasına bende seviniyorum benim komşunun yakın arkadaşıda ebe, bişey olunca hemen sorulara boğuyorum kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…