5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hmm anladım memnun olmana çok sevindim. Çevremizde ebe olmasına bende seviniyorum benim komşunun yakın arkadaşıda ebe, bişey olunca hemen sorulara boğuyorum kadını

bende kadina o kadar cok sey sordum soyledim ki ebemin yaninda yarim saat kalmisim. Sukur cevremizde saglikcilar var

Normal canımcım korkma benim iki gündür arttı.fırsatını buldukca uzan dinlen

Benimde buyudu ama cok mutluyum 75 b takıyordum bende 80 oldu benimki doktoruma hiç sölemedim keşke hep böle kalsa be güsel görünüyor silikonlu gibi

Kese görünüp kalp atislari dinlenince sık gidilmesi gereken bir durum k a lmıyor heralde.biz de ilk muayeneden sonra ikişer haftalik periyotlarla gittik bir kaç kez .sonra bize de artik ayda bir görüşelim dedi doktorum.f akat bana kalsa her hafta gidesim v ar

Allah allah insan bi tahminde yapamıyo böyle olunca
Can'ın Sağolsun biz de bugün kontrole gittik,eşim kalp atışlarını henüz duyamadık için duymak istedi ondan gittik.tam sıra aldık kapıyı bekliyoruz ki doktor çıktı acil sezeryana gidiyorum bir saate gelirim diyince tabi biz de bekleyemedik,cumartesiye kaldı bebişi görmek

Allah sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin bize 2 hafta kanamalar düşük tehlikeleri atlayarak geçti yani allah gebeliğin de hayirlisini versin hani ömrümden ömür gittiyi yaşadım bence Dr sıklığını 12. Haftaya kadar ayda en az 2 kere olsun yani eğer imkanınız varsa 2 Dr gidin ki ayda 4 kez gitmiş olursunuz sağlıklı gebelik lerde belki hissetmesiniz ama kanama olduğunda artık bazen geç kalinabiliyor benden tavsiye tek doktor bazen gözden kacirabiliyor özel gidiyorsunuz 1 de devlette bi drun uz olsun en azından ekstra kontrolden bişey çıkmaz çünkü en dibine kadar acıyı ben yasadim kimseninde kaybetme korkusuyla evlat acısını taddirmasin kanama basladi böyle giderse hafta düşer dedi Dr o anda benim ömrümü verseler ona gikım çıkmazdi bir haftada 3 Dr gittim ve hepsi aşağı yukarı aynı şeyi soledi ama Rabbim onu bana bağışladı inşallah artık sağlıklı sıhhatli oluruz allah korusun herkesin bebeisi ni benim kuzum da allaha emanet ettim o esirgesin korusun

Günaydın canım. Sizin bu kalp duyma işi biraz yılan hikayesine döndü sanırım neyse inşallah c.tesi duyar eşin. Çok güzel oluyo eşinin o an ki görüntüsüü

İçim rahatladı bugün sabah uyandım şükür ki azalmış sanıyorum yorgunluktan oldu iyi ki varsınızzzzzz
Beyaz kokusuz sarı akıntı dan korkma gebelikte rahim içine girmeye çalışan mikropları sıvı artışı yaparak savunma mekanizması olarak dışarı atiyor bu durumda sıvı artışı oluyor eğer kahve lekelenme yada pembe sıvı görürsen hiç beklemeden Dr ara ve acil git yoksa beyaz kremsi şeyler bile gelse korkma

Nefes almanda bir şey var mı acaba? Burnun tıkalı mı? Ben de kalbimde problem var sanıyodum bir ara ama daha sonra gripken ve bazen burnum tıkalıyken olduğunu keşfettim.

Benimde buyudu ama cok mutluyum 75 b takıyordum bende 80 oldu benimki doktoruma hiç sölemedim keşke hep böle kalsa be güsel görünüyor silikonlu gibi
Agrimiyor mu? Benimkiler kopacakmis gibi agri yapiyor senin gogus cevrende genislemis gerci orantili duruyor

Çok teşekkür ederim cevabın için...bugün biraz daha azalmış zaten sürekli kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…