Allah allah insan bi tahminde yapamıyo böyle oluncaBenim ki tam ortadaymışhangisi acep
Hmm anladım memnun olmana çok sevindim. Çevremizde ebe olmasına bende seviniyorum benim komşunun yakın arkadaşıda ebe, bişey olunca hemen sorulara boğuyorum kadını
Normal canımcımArkadaşlar 2 gündür sağ kasığım ki bebeğim sağ tarafta çok ağrıyor dinlenemedim koşuşturup duruyorumbeyaz renkli akıntım var korkuyorum...doktorumu aramalı mıyım bu haftada kasık ağrısı normal midir?
Rahmin en üst tepesindeymiş.sağlam yerleşmişkızlarr bebeklerınız ne taraftaa :)
Benimde buyudu ama cok mutluyum 75 b takıyordum bende 80 oldu benimki doktoruma hiç sölemedim keşke hep böle kalsa be güsel görünüyor silikonlu gibiRamses07 bende ilk 4. Haftamda hassaslasma basladi inanilmaz kasinip sisiyordu giydigim sudyenler rahatsiz ediyor inanilmaz agri yapiyordu simdiden basladim sporcu sudyenleri giymeye cunku 2. Ayomda 75b bbeden 75d olmustu. Dr.umda sasirdi normalde beklemeyiz bunu son aylara dogru bekleriz dedi gogus cevrem ayni gogusler silikonlu gibi oldusimdiden uclarina e vitamini surmeye basladik oyuzden hala hassas valla cok sikintiliyim bu konuda ben de sutum gelmezmi diye endise etme ama kalsiyum alimina dikkatet. Benim gecenlerde dogum yapan arkadasimin gogusleri 8.aya kadar hic buyumemisti hatta satasiyordum ona ama iki sene boyunca da emzirdi. Bunyeden bunyeye degisiyor. Valla o arkadasim gibi olacaksa hic buyumesin daha iyi.. simdiden buyumesi acili bir surec diyeyim
140 üstü kız diye biliyorum benHah canim bunu soruyordumcinsiyetle ilgili bir sey diyorlardi diye bakalim tutacak mi kalbi 167. 140 ustu erkek diyorlar bejim bebis cok arada uyice meraklaniyorum boyle
benim de ayda bir canımYa kızlar doktorum artık seni ayda bir görecegim dedi ve 4 hafta sonraya randevu al dedi siz hangi sıklıkla gidiyorsunuz doktora ?
Can'ın SağolsunAllah allah insan bi tahminde yapamıyo böyle olunca
Normal canımcımkorkma benim iki gündür arttı.fırsatını buldukca uzan dinlen
sağ sol olarak sormustum canım. maşşallah bebişe sıkı tutunuyo :) benım doktorum o tarz bısey demedı hıc rahmın surasında burasında dıye yanıRahmin en üst tepesindeymiş.sağlam yerleşmiş
Günaydın canım. Sizin bu kalp duyma işi biraz yılan hikayesine döndü sanırımCan'ın Sağolsunbiz de bugün kontrole gittik,eşim kalp atışlarını henüz duyamadık için duymak istedi ondan gittik.tam sıra aldık kapıyı bekliyoruz ki doktor çıktı acil sezeryana gidiyorum bir saate gelirim diyince tabi biz de bekleyemedik,cumartesiye kaldı bebişi görmek
Beyaz kokusuz sarı akıntı dan korkma gebelikte rahim içine girmeye çalışan mikropları sıvı artışı yaparak savunma mekanizması olarak dışarı atiyor bu durumda sıvı artışı oluyor eğer kahve lekelenme yada pembe sıvı görürsen hiç beklemeden Dr ara ve acil git yoksa beyaz kremsi şeyler bile gelse korkmaİçim rahatladı bugün sabah uyandım şükür ki azalmış sanıyorum yorgunluktan olduiyi ki varsınızzzzzz
140 üstü kız diye biliyorum ben
Nefes almanda bir şey var mı acaba? Burnun tıkalı mı? Ben de kalbimde problem var sanıyodum bir ara ama daha sonra gripken ve bazen burnum tıkalıyken olduğunu keşfettim.Genelde düşüktür canım 9.6 civarında hep. Bu farklı bi şey normalde kalp atıslarımızı hıssetmeyız yani bızı rahatsız etmez bu 2-3 kere öyle bi atıyo ki fırlayacak sanki sonra da.hemen normale dönüyor. Valla her seferinde korkuyorum ya geçmezse diye dayanılacak bi şey olmazdı diye düşünüyorum
Agrimiyor mu? Benimkiler kopacakmis gibi agri yapiyorBenimde buyudu ama cok mutluyum 75 b takıyordum bende 80 oldu benimki doktoruma hiç sölemedim keşke hep böle kalsa be güsel görünüyor silikonlu gibi
Beyaz kokusuz sarı akıntı dan korkma gebelikte rahim içine girmeye çalışan mikropları sıvı artışı yaparak savunma mekanizması olarak dışarı atiyor bu durumda sıvı artışı oluyor eğer kahve lekelenme yada pembe sıvı görürsen hiç beklemeden Dr ara ve acil git yoksa beyaz kremsi şeyler bile gelse korkma
Ağro yok ama biri dokununca feci acı var üstüne falan yayamıyprum südyrn olmadan duramıyorumAgrimiyor mu? Benimkiler kopacakmis gibi agri yapiyorsenin gogus cevrende genislemis gerci orantili duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?