8 haziranda randevum var eşim doktora söyleyecek cok rahatsız oluyoruz 3 haftada bir gelmek istiyoruz diebenim de ayda bir canım
Senin le aynıyim canım o ağrı zonklama bebegin asagida olması hep aynı
Benim de aynı canım. Adam benden fazla strese girdi ben hamileyim diye. Oturmuş saatlik izinlerimi taa işe girişimden itibaren, 4 yıllık hesaplamış, ya yıllık izin kullanmıcan ya da maaşından düşcem diyor. Bi de bak çok çalışman gerekir, senin yerinde olsam izin yapmazdım diyor. Her hafta da bir yığın iş koyuyor önüme, normalde yetişmesi mümkün olmayan şeyler istiyor. Saçma sapan suçlamaları ve laf sokmalarıyla uğraşıyorum. Strese sokuyor zorla. Geçende işi bitirmeden çıkmak yok diye akşam saat 8 buçuğa kadar tuttu, o kadar da acil değildi hem. Masaya kuscaktım nerdeyse açlıktankızlar günaydın çalışan anneler sizinde hamile oldugunuzu öğrenen patronlarınız üstünüze gelmeye başladımı benimki sürekli üstüme gelioo suçum yok yaptığım şey doğru oldugu halde düşünün en basıiti geçen gün ayın 17 si diyorum 18 dfiye bana bas bas bagrıyor ki o gün ayın 17 si napcam bilemiyorum bu her gün böle
Canim cevre buyumedi benim gogus cevrem ama gogusler buyudu b den d ye 2 beden buyuduler elmayken karpuz oldular anlicaginAyy keşke benimkilerde büyümeseeeben normalde 85B takıyorum tam normal geliyodu şu an 90B oldular senin yine iyisin aynı beden kalmışsın ve benimkiler füze gibi çok küçük uçları , çatlak kremi sürüyorum göğüslerime kahverengi halkalar turuncumsu koyu kahvemsi gibi bi hal aldılar bide soyuluyolar sanırım büyüdükleri için. Sanırım doğuma kadar 100 beden olcaklar
yuh yaaa insan değil bunlar nasıl bir vijdansızlık ya. kızlar susmayın budurumda sizi kovamaz ses çıkarın hakkınızı arayın gerekirse tehtit edin. 45 saatten fazla çalıştırma hakkı yok hamile olsakta olmasakta. ben restimi çektim. yıllardım diplomamı kullanıyorsun şiimdi bende snei kullanacağım. istiyorsam doğum öncesi ve sonrası paramı var sigortamıda yatır çıkıyım yoksa seni şikayet ederim dedim. bu sefer allatn almaya başladı bu sözlerini hamileliğe bağlıyorum dedi. şikayet ederim diye kedi gibi davranıyor banaBenim de aynı canım. Adam benden fazla strese girdi ben hamileyim diye. Oturmuş saatlik izinlerimi taa işe girişimden itibaren, 4 yıllık hesaplamış, ya yıllık izin kullanmıcan ya da maaşından düşcem diyor. Bi de bak çok çalışman gerekir, senin yerinde olsam izin yapmazdım diyor. Her hafta da bir yığın iş koyuyor önüme, normalde yetişmesi mümkün olmayan şeyler istiyor. Saçma sapan suçlamaları ve laf sokmalarıyla uğraşıyorum. Strese sokuyor zorla. Geçende işi bitirmeden çıkmak yok diye akşam saat 8 buçuğa kadar tuttu, o kadar da acil değildi hem. Masaya kuscaktım nerdeyse açlıktan
Benmde göğüslerim aşırı büyüdü şişti 75-80 arası iken suan 90 hatta üstü sütyenlrime sığmıyor gece sağımdan soluma dönerken göğüs agrıma uyanıyorum neden olurmus şişlik ödem vsden mi acaba süt olması bu zaamanlarsa imkansz doktorunz herhangi bişey söyledi mi ?Canim cevre buyumedi benim gogus cevrem ama gogusler buyudu b den d ye 2 beden buyuduler elmayken karpuz oldular anlicagintasiyamiyorum resmen drum anormal dedi simdiden bukadar buyumesine e vitamini yazdi 2gunde bir suruyorum uclarina cevresine de krem auruyorum aynen
İşten çıkarabiliyorlar diye biliyorum hamilelikte, çıkaramazlar diye bir kanun var mı? Benim anladığım ezmeye çalışıyorlar ki sen istifa et ve onlar da tazminat vermesin. Bu arada da ne kadar sömürsek kardır diyor tabii.Doğuma kadar çalışırsanız çok iyi olur eksiklerinizi tamamlarsınız. hiç üzmeyin kendinizi nasıl olsa çıkıcam diye düşünün. hamilelik dolayısıylada insan çok hasas oluyor sayılı gün geçiciek inşAllah. hiç ezdirmeyin kendinizi raporlu ve hamile olanlar işten çıkartılamaz cezası var siz rahat olunonlar düşünsün... İnşAllah biran öncede merhamete gelirler insanları anlamıyorum sizi üzünce nasıl rahat bir gün geçiriyorlar yazıkk..
Süpersin, keşke ben de öyle bir rest çekebilsem ya, çok iyi! Oh olsun onlara! Ya bırak 45 saati, bizimkiler haksız yere cumartesi de çalıştırıyor. Maaşlı eleman olduğum halde fazla mesai de alıyomuşum gibi gösteriyor, herkese yapıyor bunu. Kimse kanıtlayamamış şimdiye dek, adamlar herşeyi kağıt üzerinde son noktasına kadar düşünmüş. Üstelik hamileler 7.5 saat çalışmalıymış, ben bazen 12 saat çalışıyorum. Bi de cumartesi ekstra. Hala da çok çalış, tatile de çıkma diyor!!!!yuh yaaa insan değil bunlar nasıl bir vijdansızlık ya. kızlar susmayın budurumda sizi kovamaz ses çıkarın hakkınızı arayın gerekirse tehtit edin. 45 saatten fazla çalıştırma hakkı yok hamile olsakta olmasakta. ben restimi çektim. yıllardım diplomamı kullanıyorsun şiimdi bende snei kullanacağım. istiyorsam doğum öncesi ve sonrası paramı var sigortamıda yatır çıkıyım yoksa seni şikayet ederim dedim. bu sefer allatn almaya başladı bu sözlerini hamileliğe bağlıyorum dedi. şikayet ederim diye kedi gibi davranıyor bana
Benim hep sarı, koyu sarı, hatta çok nadir yeşilimsi. doktora sordum. 3 aya kadar hiçbişey yapamayız dedi. Bazı kızlar da sarı normal bişey olmaz diyor.Kizlar koyu sari gibi akintiniz varmi? Ama sadece tuvaletten tuvalete.
İşten çıkarabiliyorlar diye biliyorum hamilelikte, çıkaramazlar diye bir kanun var mı? Benim anladığım ezmeye çalışıyorlar ki sen istifa et ve onlar da tazminat vermesin. Bu arada da ne kadar sömürsek kardır diyor tabii.
Allah ıslah etsin onları. takmamaya çalış bebeğimiz için sıkacağız dişimiziSüpersin, keşke ben de öyle bir rest çekebilsem ya, çok iyi! Oh olsun onlara! Ya bırak 45 saati, bizimkiler haksız yere cumartesi de çalıştırıyor. Maaşlı eleman olduğum halde fazla mesai de alıyomuşum gibi gösteriyor, herkese yapıyor bunu. Kimse kanıtlayamamış şimdiye dek, adamlar herşeyi kağıt üzerinde son noktasına kadar düşünmüş. Üstelik hamileler 7.5 saat çalışmalıymış, ben bazen 12 saat çalışıyorum. Bi de cumartesi ekstra. Hala da çok çalış, tatile de çıkma diyor!!!!
Canım ya bu dr lari anlamadım ben ya tip ta tek bir yöntem yok sanki herbiri bakkal işi yapıyor kafasına göre.ben en baştan iğne ve hap kullanıyorum buna rağmen rahim de kanama varmis.benimki ilac da yazmiyor bana oyle gonderip duruyor. Ilk uc ay bulantidan oluyorum artik cikartip rahatlayamiyorum da ama yine de bulanti ilaci yazmadi bana ikinci ay faranjit gecirdim 15 gun surdu ilacsiz iyilesmem oluyordum oksurukten artik bu durumdaki herkeste de progesterona bakilip ilac yaziliyor o da yok bir arastirip durumu gelecek aya kontrolde sag cikarsak diyecegim dr.uma valla alllahtan dikkat ediyorum surekli
geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasınAllah sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin bize 2 hafta kanamalar düşük tehlikeleri atlayarak geçti yani allah gebeliğin de hayirlisini versin hani ömrümden ömür gittiyi yaşadım bence Dr sıklığını 12. Haftaya kadar ayda en az 2 kere olsun yani eğer imkanınız varsa 2 Dr gidin ki ayda 4 kez gitmiş olursunuz sağlıklı gebelik lerde belki hissetmesiniz ama kanama olduğunda artık bazen geç kalinabiliyor benden tavsiye tek doktor bazen gözden kacirabiliyor özel gidiyorsunuz 1 de devlette bi drun uz olsun en azından ekstra kontrolden bişey çıkmaz çünkü en dibine kadar acıyı ben yasadim kimseninde kaybetme korkusuyla evlat acısını taddirmasin kanama basladi böyle giderse hafta düşer dedi Dr o anda benim ömrümü verseler ona gikım çıkmazdi bir haftada 3 Dr gittim ve hepsi aşağı yukarı aynı şeyi soledi ama Rabbim onu bana bağışladı inşallah artık sağlıklı sıhhatli oluruz allah korusun herkesin bebeisi ni benim kuzum da allaha emanet ettim o esirgesin korusun
Kızlar kilo alınca cevresının sırtın büyümesi normal bu donemde .. Benim 2bucuk ay 75 B den 75 D ye çıktı yani göğüs cevrem degıl göğüsler buyudu şimdi ıse kıloyla cevrede büyüdü 80 d oldum ... Sayının büyümesi süt bezleri anlamına gelmıyor harflerin büyümesi göğüslerin büyüdüğü anlamına geliyor ki o da cok normal değilmiş şimdiden . Ben bu gidişle h harflerini görecem diye korkuyorum... oyuzden sayılar büyüdüyse orantılı gelişiyorsunuz demektir endıse etmeye gerek yok... bakın link veriyorum ölçütlerinize https://www.anitasutyen.com/content/9-sutyen-bedeni-ve-cup-olcusu-nasil-alinirBenmde göğüslerim aşırı büyüdü şişti 75-80 arası iken suan 90 hatta üstü sütyenlrime sığmıyor gece sağımdan soluma dönerken göğüs agrıma uyanıyorum neden olurmus şişlik ödem vsden mi acaba süt olması bu zaamanlarsa imkansz doktorunz herhangi bişey söyledi mi ?
Beni de dün çağırdılar. Gebelik bildiriminde bulunulmuş.. Buraya gel, test yapcaz dediler.kızlar sağlık ocağına giden var mı aranızda? orda benım ebem olcakmıs o ılgılencekmıs. ben ılk beta hcg me orda baktırmıstım kayıt yaptı sonra 19. haftada gel iğnen var dediler. ama duyuyorum cevremden gdıyolarmıs ara ara. sız gıdıyomusunuz?
Beni de aradılar saglık ocağımdan ama ıstersenız gelin dedıler süreçle ilgili bılgılendırıp kayıt aldılar . Gitmedim ben zaten bir doktorum var dıye .. 5kere daha arayıp bilgi vereceklermiş..Beni de dün çağırdılar. Gebelik bildiriminde bulunulmuş.. Buraya gel, test yapcaz dediler.
Sorunca bize de söyler misin? Bu aşı konusu biraz tedirgin ediyor.Bende daha gitmedim sağlık ocağına
Yarın bi doktoruma sorayım
Aşı ya falan ne diyor ne dusunuyor
bni nıye cagırmıyolar yaBeni de dün çağırdılar. Gebelik bildiriminde bulunulmuş.. Buraya gel, test yapcaz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?