5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Senin le aynıyim canım o ağrı zonklama bebegin asagida olması hep aynı
benimki ilac da yazmiyor bana oyle gonderip duruyor. Ilk uc ay bulantidan oluyorum artik cikartip rahatlayamiyorum da ama yine de bulanti ilaci yazmadi bana ikinci ay faranjit gecirdim 15 gun surdu ilacsiz iyilesmem oluyordum oksurukten artik bu durumdaki herkeste de progesterona bakilip ilac yaziliyor o da yok bir arastirip durumu gelecek aya kontrolde sag cikarsak diyecegim dr.uma valla alllahtan dikkat ediyorum surekli

Benim de aynı canım. Adam benden fazla strese girdi ben hamileyim diye. Oturmuş saatlik izinlerimi taa işe girişimden itibaren, 4 yıllık hesaplamış, ya yıllık izin kullanmıcan ya da maaşından düşcem diyor. Bi de bak çok çalışman gerekir, senin yerinde olsam izin yapmazdım diyor. Her hafta da bir yığın iş koyuyor önüme, normalde yetişmesi mümkün olmayan şeyler istiyor. Saçma sapan suçlamaları ve laf sokmalarıyla uğraşıyorum. Strese sokuyor zorla. Geçende işi bitirmeden çıkmak yok diye akşam saat 8 buçuğa kadar tuttu, o kadar da acil değildi hem. Masaya kuscaktım nerdeyse açlıktan

Canim cevre buyumedi benim gogus cevrem ama gogusler buyudu b den d ye 2 beden buyuduler elmayken karpuz oldular anlicagin tasiyamiyorum resmen drum anormal dedi simdiden bukadar buyumesine e vitamini yazdi 2gunde bir suruyorum uclarina cevresine de krem auruyorum aynen

yuh yaaa insan değil bunlar nasıl bir vijdansızlık ya. kızlar susmayın budurumda sizi kovamaz ses çıkarın hakkınızı arayın gerekirse tehtit edin. 45 saatten fazla çalıştırma hakkı yok hamile olsakta olmasakta. ben restimi çektim. yıllardım diplomamı kullanıyorsun şiimdi bende snei kullanacağım. istiyorsam doğum öncesi ve sonrası paramı var sigortamıda yatır çıkıyım yoksa seni şikayet ederim dedim. bu sefer allatn almaya başladı bu sözlerini hamileliğe bağlıyorum dedi. şikayet ederim diye kedi gibi davranıyor bana

Benmde göğüslerim aşırı büyüdü şişti 75-80 arası iken suan 90 hatta üstü sütyenlrime sığmıyor gece sağımdan soluma dönerken göğüs agrıma uyanıyorum neden olurmus şişlik ödem vsden mi acaba süt olması bu zaamanlarsa imkansz doktorunz herhangi bişey söyledi mi ?

İşten çıkarabiliyorlar diye biliyorum hamilelikte, çıkaramazlar diye bir kanun var mı? Benim anladığım ezmeye çalışıyorlar ki sen istifa et ve onlar da tazminat vermesin. Bu arada da ne kadar sömürsek kardır diyor tabii.

Süpersin, keşke ben de öyle bir rest çekebilsem ya, çok iyi! Oh olsun onlara! Ya bırak 45 saati, bizimkiler haksız yere cumartesi de çalıştırıyor. Maaşlı eleman olduğum halde fazla mesai de alıyomuşum gibi gösteriyor, herkese yapıyor bunu. Kimse kanıtlayamamış şimdiye dek, adamlar herşeyi kağıt üzerinde son noktasına kadar düşünmüş. Üstelik hamileler 7.5 saat çalışmalıymış, ben bazen 12 saat çalışıyorum. Bi de cumartesi ekstra. Hala da çok çalış, tatile de çıkma diyor!!!!

kesinlikle yasak kendi çıksın diye baskı yapılıyor haklısın ama çıkartamaz çıkarttıgı taktirde tüm haklarını vermek zorunda vermezse mahkemeyle bulunan haklarının 3 katı talep edilebiliyor.

Allah ıslah etsin onları. takmamaya çalış bebeğimiz için sıkacağız dişimizi

Canım ya bu dr lari anlamadım ben ya tip ta tek bir yöntem yok sanki herbiri bakkal işi yapıyor kafasına göre.ben en baştan iğne ve hap kullanıyorum buna rağmen rahim de kanama varmis.

geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın

Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı küçülmüş  bebişlerim büyümüş kıpır kıpırdılar nasıl hareket ediyorlar oynuyorlar çok güzeldi yalnız hala kuzumun birinin kalbi diğerine göre daha yavaş atıyor doktorum iyi dedi çok şükür kontrollerimiz de ayda bir artık

Kızlar kilo alınca cevresının sırtın büyümesi normal bu donemde .. Benim 2bucuk ay 75 B den 75 D ye çıktı yani göğüs cevrem degıl göğüsler buyudu şimdi ıse kıloyla cevrede büyüdü 80 d oldum ... Sayının büyümesi süt bezleri anlamına gelmıyor harflerin büyümesi göğüslerin büyüdüğü anlamına geliyor ki o da cok normal değilmiş şimdiden . Ben bu gidişle h harflerini görecem diye korkuyorum... oyuzden sayılar büyüdüyse orantılı gelişiyorsunuz demektir endıse etmeye gerek yok... bakın link veriyorum ölçütlerinize https://www.anitasutyen.com/content/9-sutyen-bedeni-ve-cup-olcusu-nasil-alinir

Beni de dün çağırdılar. Gebelik bildiriminde bulunulmuş.. Buraya gel, test yapcaz dediler.

Beni de dün çağırdılar. Gebelik bildiriminde bulunulmuş.. Buraya gel, test yapcaz dediler.
Beni de aradılar saglık ocağımdan ama ıstersenız gelin dedıler süreçle ilgili bılgılendırıp kayıt aldılar . Gitmedim ben zaten bir doktorum var dıye .. 5kere daha arayıp bilgi vereceklermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…