5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

KIZLAR BİZ Mİ BİLDİRİYORUZ SAĞLIK OCAĞINA BNM CEP TELİM ONLARDA YOKTUR BENİ ARAMALARI ZOR BU AŞI VS OLAYLARINI DA HİC BİLMİYORUM İŞ YERİMDEN DE İZİN ALIP Bİ UGRAMAM İMKANSIZ ARAYIP BİLGİ VERSEK OLUYOR MU Kİ BİLEN VAR MI

Dr.um e vitamini verdi uçlarında büyümeden ötürü oluşan çatlakları iyileştirmek için. Ama ilk aylarda sık karşılaştığımız bişey değil dedi. Biraz genetik sanırım Beslenmene dikkat et dedi süt içmiyorum artık son aylarda başlıcam. Rahat sütyen tak dedi Cup ölçülerine dikkat et dedi sıkması sağlık açısından iyi değilmiş senin taşıyorsa Cup'ın da büyümüş demektir (harfı yanı) sporcu Sudyenı takıyorum artık daha esnek olduğu için daha rahat edıyorum.. Ağrı şikayeti olanlara Tavsiye ediyorum. Tam geçirmese de azaltıyor. Büyüme hızlı ve orantısız şekilde devam ederse tekrar konuşacağız..

Ben öyle yaptım gitmedim. Telefondan kayıt aldılar. Kilomu son regl tarihimi işte bu tip şeyleri Testleri zaten gittiğim hastanede yaptırdığımı söyledim. Burada rapor yazabiliyorlar izin işin için aklında olsun

ay benide arayan soran yok. hem sağlık ocağı nereden biliyorki senin hamile olduğunu arıyor

Tüm patron sorunu yaşayanların Allah yardımcısı olsun. Sinir oluyorum bu tiplere çalışan değil de köle aldıkları için bazı sonradan görmeler hamile çalışana katlanamıyor tabi kim ödeyecek çalışmadığı halde dogum izin ücretlerini... Şirket kurarken iyiydi sorumsuz görgüsüzler

ya kötüsü doğum iznindeki ücretide onlar ödemiyor. devlet ödüyor. oların yapığı sadece ahlaksızlık

Beni de dün çağırdılar. Gebelik bildiriminde bulunulmuş.. Buraya gel, test yapcaz dediler.
bende bugün tekrar gittim nabız tansiyon kilo baktılar, doktorun yazması gereken vitaminleri dedi ebem önümüzdeki dönem için yazmazsa aile hekimime gelmemi onun başlayacağını söyledi 20. haftada aşım varmış benimde, 12. haftadan doktorumdan sonra tekrar uğrayacağım zaten. ebem çok sevimli, tatlı sürekli gel dese giderim ama odasına bi ultrason cihazı almalı bence

ben akrabağmın yanında calısıyorum ne rapor ne izin ıkı hafta önce kanamam oldu progestan aldım 2 haftada yatmam lazımdı ama iş yerimde cok büyük sorun olduğu için alamadım ve geldim mecbur yabancı yer olsa bi dk surmaz cıkar yda alır raporumu dinlenirdim ama yakın olunca yapılmıyor

Ya oyle durumda en azından evden çalışabileceğin iş verse bari sana

Yok artık. 1 hafta yeter deseydin. Şimdilik biz daha o kısma gelmedik. Kimbilir yaklaştıkça ne kadar stres yapcaklar ve neler yaşatcaklar korkuyorum doğrusu.
Valla bunlara pişkin olup bildiğini okuyarak umursamaz davranmak lazım aslında ne de olsa kovamazlar da sinirler hoplayınca birkere zor oluyor

Ya oyle durumda en azından evden çalışabileceğin iş verse bari sana
Yaa keşke karşılıklı anlayış gerekiyor bazı şeyler için ama yok nerde senn riskin var gelme diyeceklerine bana gelmediğin 2 saat için çözüm üret diyor karsımdaki

Artık benim de ayda bir
Ayda bir olması çok zor oluyo, bişey oluyo bi sızı, acı, ağrı gidemiyosunda gitsen ultrasonda bakmıyo 2-3 kere kasık ağrım var diye gittim sağolsun doktorum baktı ve beni rahatlattı ama nerden baksan 12-13 gündür bebeğimi göremiyorum ve endişeleniyorum. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama sıkıntılı bi dönem. 1 haziranda randevum var ve sabırsızlıkla bekliyorum.

AYNEN ÖLE VALLA BİDE YETMEZMİŞ GİBİ OKADAR LAF SÖLÜOO KENDİ KENDİNE TRİBE GİRİYOR MAL HERİF YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…