5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

benimde patronlar dogumdan sonra 15 gün yeterlimi izin diyor :)
VALLA EKİMDE CIKIYORUM İZİNE İSTER CIKARIR ÖDER ÇATIR ÇATIR TAZMİNAT İSTERSE BEKLER DOĞUMDAN 2 AY SONRA GELİRİM 1 HAFTA CALIŞIRIM ALIRIM SONRA İŞSİZLİK PARAMI CIKARIM HİÇ UMRUM DEĞİL NE BOK YERSE YESİN O DERECE GETİRDİ BENİ SADECE EKİME KADAR SİGORTAM DOLSUN YETER BANA

Kızlar bildiğiniz gibi grip olmuştum, çiğerlerime iltihap inmişti ve balgam söktürücü kullandım 2 gün. Oda çok öksürük yapıyo. Herzaman değil ama bazı inatçı öksürükte idrarımı kaçırıyorum diye düşünüyorum ama bebeğin sıvısı çıkıyo diyede korkuyorum iki doktora gidiyorum bakalım gideyim bugün bişey dicekmi?? Bu şekilde olan varmı acaba yaa?? Hem bebişimi görmüş olurum inşallah

Kızlar ben fetal doppler denen kalp atışı dinleme cihazı aldım. Angeltalk yazarak gittigidiyor 'dan temin edebilirsiniz. Kafama takılınca karnıma koyuyorum bebişimin kalp atışlarını duyup rahatlıyorum. Doktor kontrollerinin seyrekleştiği bugunlerde size de ilaç gibi gelir bence..

Beni dün aradıklarında işyerimden izin alamıyorum dedim. Cumartesi öğlen 2ye kadar gel dediler, nöbetçi varmış. Herhalde cumartesi de açık. İstersen bir bakarsın cumartesi.

bir zararı var mı peki arastrdınız mı ne kadara aldınz peki ?

Beni dün aradıklarında işyerimden izin alamıyorum dedim. Cumartesi öğlen 2ye kadar gel dediler, nöbetçi varmış. Herhalde cumartesi de açık. İstersen bir bakarsın cumartesi.
yaa ay cok iyimiş o 3 e kdr calısıyorum ben ama en azndan sabh erkenden gidebilirim bucuk olsun arıyayım hemn cok sağol canım :)

Ay süper bişey kaça aldınız peki zırtpırt doktora gitmektense

YAAA BENDE İSTİYORUM COK GÜZEL BİŞİ BENCE

Valla bunlara pişkin olup bildiğini okuyarak umursamaz davranmak lazım aslında ne de olsa kovamazlar da sinirler hoplayınca birkere zor oluyor
Zor gerçekten. En sıkıntılı ama en güzel ve duygusal zamanlarımızı zehir ediyorlar. Çalışıyoruz işte daha ne istiyorsun be adam!

bir zararı var mı peki arastrdınız mı ne kadara aldınz peki ?
Bir zararı yokmuş soruşturdum tabi ki..
pille çalışan küçük bir radyo kadar boyutu.
Ben 70 tl ye aldım. çeşitli fiyatlar da var ben fiyatı uygun olanını tercih ettim.
12.haftadan itibaren kalp atışını duyuyorsunuz, çok güzel tavsiye ediyorum.
YAAA BENDE İSTİYORUM COK GÜZEL BİŞİ BENCE
Ay süper bişey kaça aldınız peki zırtpırt doktora gitmektense

hemen edinmeliyim ozaman :) cook tesekkürler :)

ben 10 mayısta görmüştüm şimdi 7 haziranı bekliyorum bende sabırsızlanıyorum ve merak adiyorum. bebek nasıl diyenlere iyidir inşallah diyorum artık görsem içim rahatlayacak

AYNEN ÖLE VALLA BİDE YETMEZMİŞ GİBİ OKADAR LAF SÖLÜOO KENDİ KENDİNE TRİBE GİRİYOR MAL HERİF YAAA
ben daha müdürüme söylemedim kızlar gerçi devlet memuruyum laf edemez de siz neden erkenden söylediniz, söylemek mi gerekiyor özel sektörde. öğretmenim eylülde geldiğimde karnımı görünce anlar hamile olduğumu

BENİM KARNIM ŞİŞTİ BİDE DOKTORTA GİDERKEN RAHAT İZİN ALABİLEYİM DİYE SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM AMA EN COK KARNIM ŞİŞTİ ANLAŞILDI

BENİM KARNIM ŞİŞTİ BİDE DOKTORTA GİDERKEN RAHAT İZİN ALABİLEYİM DİYE SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM AMA EN COK KARNIM ŞİŞTİ ANLAŞILDI
hmm doğru canım ben yarım gün çalıştığım için doktorada hep sabah gittim kimse farkında olmadı müdür yardımcıma dedim aralıkta gitcem diye nereye dedi doğum iznine dedimm haa hayırlı olsun hocam dedi o kadar. çocuklarımızı memur yapalım en iyisi

Benim is yerine giris cikislarim xrayden oldugu icin kartligiris birdexrayden gecmemek icin hemde is konusunda daha esnek olmasiicin soyledim.

ben 10 mayısta görmüştüm şimdi 7 haziranı bekliyorum bende sabırsızlanıyorum ve merak adiyorum. bebek nasıl diyenlere iyidir inşallah diyorum artık görsem içim rahatlayacak
benimde 7 haziranda randevum en son 12 mayısta gittim doktoruma mail attım bugun kanamam vs hiç birşey yok ama kendimi cok huzursuz hissediyorum diye yarın 11:30 da gidicem randevuya .

Şu an almış bulunmaktayım tam benim istediğim bi ürün bi çok kişi memnun kalmış. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah ama bazen insan öyle bi rahatsız oluyoki huzursuz hissediyo bişey oldumu diye. İyikide aldım bakalım nezaman gelicek. Heycan yaptım valla :))))

Benimki tüp bebek, hastaneye gidip geldim. Açıklama yapmak durumunda kaldım. Beklenen bir hamilelik gibi oldu. İlk anlardan itibaren biliyodu. Başta destekliyodu ama iş ciddiye binince değişiverdi. Yoksa ben de hemen söylemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…