5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bende aldım :)

Biz pimpirikli kadınlara iyi reklam oldu heee abimde sağlıkçı ona sordum aldım ama diye niye falan dedi ama son dönemlerinde çok iyi olur gerçi diye söyledi. İçim daha bi rahat etti
vvallahii böyle evhamlı insanlara cok laf ederdim bide ben aileme söylesem şok olurlar kimseye söylemeden aldım eşime söyledim o benden pinpirik al al ne zaman gelcek diyor kafayı bunla bozcaz şimdi :) :)

Pembe renkte olan cihaz mi 70 tl olan bende almak istiyorum esim gelsin de bizde alalım

Kizlar son tarihim 12 nisandi.yarin dr a gidecegm yine.ne kadarlik bilmiyorum hala gittigimde solemediler.keseyi gittiğimde goremedik.haftaya gel demisti.
bisi soracaktim ben
Bende hic belirti yok hala.
Ne basim dönüyo ne midem bulaniyo ne kokuya hassasiyetim var normal mi bu :S

normal canım. bendede hiç belirti yoktu yeni yeni başladı

normal canım normal merak etme bende 7. haftada başladı hiç başlamayadabilir onlar

Nerden sipariş ettiniz bende almak istiyorum

vvallahii böyle evhamlı insanlara cok laf ederdim bide ben aileme söylesem şok olurlar kimseye söylemeden aldım eşime söyledim o benden pinpirik al al ne zaman gelcek diyor kafayı bunla bozcaz şimdi :) :)
ne aldınız ne aldınız bende alımm

Canım ya ben şimdi doktordan çıktım da bebeğin eşi yani plesantası normalden büyük dedi ve banada gösterdi kafa kısmına baskı yapıyo dedi ve tıp fak. yönlendirdi. Ama özele gidiyorum varmı bununla ilgili bi bilginiz. Ağlamaktan helak oldum çok korkuyorum iyiki gitmişim. Nokacak bilmiyorum

Moralini bozma canım mutlaka yapılacak birşey vardır çok geçirmeden tıp fakültesine görün inşallaj Hayrlı haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…