5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Senin gectimi canim peki devam ediyomu ?
Kanama içerde var mis ama suan hala aynıymis geçen hafta dr öyle dedi.inş düzelir.çarşamba günü randevum var özelde ki Dr a one dicek bilmiyorum

Dertler derya olmuş.... arabeske bağladım dert bitmiyor ki çok fena hem de çok fena kabızlık çekiyorum sanırım zofranın yan etkisi. Bırakıcam sanırım sabah akşam kussam daha mı iyi acaba diyorum. Kafamda deli sorular

Sakin ol canim insallah korkulacak bir sey yoktur. hemen sira al istersen yada osmangazi tipin doktoru var basar tekin ozel muaynanesi de var numarasini verebilirim daha hizli olsun dersen.

Bi de olmadi kiymet hanim fakulteden gelmisti eskisehir devlet hastanesi 12 dogum polikliniginde onunla gorus

Zofrani ne kadar suredir kullaniyorsun,etkisi oldu mu.ben bulantilara artik dayanamiyorum

Canim adi ne o kalp atisini duydugumuz şeyin?
İsim ve marka yazar Misinn? Kacinci haftada duyuyoruz nasi bisi cok merak ettim

Kanama içerde var mis ama suan hala aynıymis geçen hafta dr öyle dedi.inş düzelir.çarşamba günü randevum var özelde ki Dr a one dicek bilmiyorum
Valla canim bakalim bende haftaya carsamba gitcem kan sulandirici kullaniyomusun sen ?

Canım özele gittim ümitte Talat beye. Tıpta Prf Mete bey varmış ona yönlendirdi . Büyük ihtimal benden kan alınıp bebeğin genetiğine bakılcakmış. Plesantanın büyüklüğü bebeğin gelişim geriliğine neden oluyomuş bunun sonucunda down sendromlu olma riski varmış. Kan testinde belli olcak herşey, bide Prof. Turgay bey varmış cihazları falan çok iyiiymiş onu tanıdığım tüm arkadaşlarım önerdi eşimin patronu bile onu önerdi be bu doktorda Turgay beyi önerdi, yarın ilk önce tıpa sonra da Turgaya gidicez. Moralim altüst ne yapçam ne düşüncem bilmiyorum hiç

Plesanta ne acaba,cok gecmis olsun

Rabbim hayirla sonuclandirsin insallah guzel haberler alirsin. Turgay sener acibademe de geliyor bildigim kadariyla. Mete tanir diger hoca da. Insallah Rabbim hayirlisi ile atlatmani nasip eder bu imtihani ve sonucu guzel olur. Dua edelim guzel sonuclansin.

Sen ikili taramada yaptirmistin di mi ?

Evet yaptırdım canım ama sonucunu alamadım daha 1 haziranda kontrolde öğrencektim bugün tesadüf öğrendim. Yarın bakalım nolucak?? Dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var

Evet yaptırdım canım ama sonucunu alamadım daha 1 haziranda kontrolde öğrencektim bugün tesadüf öğrendim. Yarın bakalım nolucak?? Dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var
Canım Allah yardimcin olsun.
Güzel haberler alırsın inşallah.
Canını sıkma.
Dualarimiz seninle

Canim rabbim hic birimizi evlatlarimizla imtihan etmesin

Yo ben hem kan sulanduricu igne hem aspirin kullaniyodum ikisi fazla gelmistir dedi aspirini kesti simdi bakalim cuma kontrolum benim carsamba yZmisim yanlislikla
inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Benim yarın 11:30 da randevum var içimde bir huzursuzluk oldugu için randevuyu yani tamamen psikolojik benim için dua esin inşallah birşey yoktur benim kuruntumdur

Canim eger ciktiysa onu da alip git istersen. Rabbim insallah hayirla sonuclandirir dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…