Canım benim rabbim hiç kimseye evlat acısını gostermesin inş bebisin sağlıklıdır ultrasonda yanılma payları oluyo başka doktora görün sakın umudunu yitirme bebisin sağlıklı sıhhatli doğar inş dualarimiz sen ve bebisinle duanı eksik etmeEvet yaptırdım canım ama sonucunu alamadım daha 1 haziranda kontrolde öğrencektim bugün tesadüf öğrendim. Yarın bakalım nolucak?? Dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var
Canım kötüyü düşünüp sürekli ona odaklanma bebeğim allahın izniyle çok iyi de olumsuz düşünceleri at aklından hamileliğin verdiği korku psikolojisindesin onu yen allahın izniyle hiç bir şey olmiycakBenim yarın 11:30 da randevum var içimde bir huzursuzluk oldugu için randevuyu yani tamamen psikolojikbenim için dua esin inşallah birşey yoktur benim kuruntumdur
İnşallah birşey yoktur sürekli aglıyorum birşey olduCanım kötüyü düşünüp sürekli ona odaklanma bebeğim allahın izniyle çok iyi de olumsuz düşünceleri at aklından hamileliğin verdiği korku psikolojisindesin onu yen allahın izniyle hiç bir şey olmiycak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gogus-agrisi-ne-zaman-gecer.357285/İnşallah birşey yoktur sürekli aglıyorum birşey oldugögüs hassasiyetim falanda gecti kasıklarımda agrı yok hamilelikşe ilgili birşey hissetmiyorjm resmen ;((
Sağol canım bugün iki dr daha görüşücem bakalım onlar nedicekler.Canım Allah yardimcin olsun.
Güzel haberler alırsın inşallah.
Canını sıkma.
Dualarimiz seninle
İnşallah canım ama içime öyle bi korku düştüki anlatamam. Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. İçinizde huzursuzluk varsa gidin doktora. 12.haftamda bişeycik yoktu. Bu 2 hafta içindr ne olduysa oldu 13.haftamda zaten çok ağladım bişey oldumu falan diye demekki Allah hissettiriyo. İnşallah yoktur bişeyi inşallah cihaz yanılgısıdır.Canım benim rabbim hiç kimseye evlat acısını gostermesin inş bebisin sağlıklıdır ultrasonda yanılma payları oluyo başka doktora görün sakın umudunu yitirme bebisin sağlıklı sıhhatli doğar inş dualarimiz sen ve bebisinle duanı eksik etme
Sabahtan sekreterlerinden isticem eğer çıkmadıysa İstanbula gidiyomış ya orayı arıyıp ordan isticem. Ailecek mahvolduk. İçinde bebeğini görme hissi varsa git. Dün iyiki gitmişim diyorum yoksa randevum Fadime hnm 1 haziran Bozüyüktede bi doktorum var ona gittim. O yönlendirdi işte. Dün çok ağladım çok üzüldüm ama napıyım artık benim elimde olan bişey olmadığınıda biliyorum. Rabbim neylerse güzel eyler. Ümidimi kaybetmicem. Çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo. MalesefCanim eger ciktiysa onu da alip git istersen. Rabbim insallah hayirla sonuclandirir dualarimdasin
Canım nolduSabahtan sekreterlerinden isticem eğer çıkmadıysa İstanbula gidiyomış ya orayı arıyıp ordan isticem. Ailecek mahvolduk. İçinde bebeğini görme hissi varsa git. Dün iyiki gitmişim diyorum yoksa randevum Fadime hnm 1 haziran Bozüyüktede bi doktorum var ona gittim. O yönlendirdi işte. Dün çok ağladım çok üzüldüm ama napıyım artık benim elimde olan bişey olmadığınıda biliyorum. Rabbim neylerse güzel eyler. Ümidimi kaybetmicem. Çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo. Malesef
Canım inş bir şey yoktur iyi düşün iyi olsun üç ayliksin hamileliğin ikinci evresine girdiğin için belki hassasiyet gitmiştir her insanın vücudu farklı her hamilelik aynı değilİnşallah birşey yoktur sürekli aglıyorum birşey oldugögüs hassasiyetim falanda gecti kasıklarımda agrı yok hamilelikşe ilgili birşey hissetmiyorjm resmen ;((
Ins canım gönlünü ferah tut rabbim bu cuma günü yüzü suyu hurmetine herkesin evladını sağ salim kucaklariniza almayı nasip etsinİnşallah canım ama içime öyle bi korku düştüki anlatamam. Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. İçinizde huzursuzluk varsa gidin doktora. 12.haftamda bişeycik yoktu. Bu 2 hafta içindr ne olduysa oldu 13.haftamda zaten çok ağladım bişey oldumu falan diye demekki Allah hissettiriyo. İnşallah yoktur bişeyi inşallah cihaz yanılgısıdır.
Canım durumundan bizleri haberdar et dualarimiz seninleSabahtan sekreterlerinden isticem eğer çıkmadıysa İstanbula gidiyomış ya orayı arıyıp ordan isticem. Ailecek mahvolduk. İçinde bebeğini görme hissi varsa git. Dün iyiki gitmişim diyorum yoksa randevum Fadime hnm 1 haziran Bozüyüktede bi doktorum var ona gittim. O yönlendirdi işte. Dün çok ağladım çok üzüldüm ama napıyım artık benim elimde olan bişey olmadığınıda biliyorum. Rabbim neylerse güzel eyler. Ümidimi kaybetmicem. Çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo. Malesef
Günaydın canım sen nasılsınCanım noldu
İnşallah öle dediğin gibi olur canlar ağla ağla kendimden gectimCanım inş bir şey yoktur iyi düşün iyi olsun üç ayliksin hamileliğin ikinci evresine girdiğin için belki hassasiyet gitmiştir her insanın vücudu farklı her hamilelik aynı değil
ay canımm günaydınn üzme kendini sakın bi bakalım git faküülteye nedir ne değildir öğren vardır bir çözümü çaresi kesin bizi de haberdar et anca girebildim şimdi gördüm yazınıCanım ya ben şimdi doktordan çıktım da bebeğin eşi yani plesantası normalden büyük dedi ve banada gösterdi kafa kısmına baskı yapıyo dedi ve tıp fak. yönlendirdi. Ama özele gidiyorum varmı bununla ilgili bi bilginiz. Ağlamaktan helak oldum çok korkuyorum iyiki gitmişim. Nokacak bilmiyorum
Günaydın canım. Çok şükür iyi gibiyim uzanıyorum sürekli biraz evde is yapınca ağrı sızı oluyor.sen nasılsınGünaydın canım sen nasılsın
Canım ya şimdi gördüm ne olduğunu.1 dr un dedigiyle korkma Allahın izniyle hiçbir şeyi yoktur yavrunun.duam dasinSabahtan sekreterlerinden isticem eğer çıkmadıysa İstanbula gidiyomış ya orayı arıyıp ordan isticem. Ailecek mahvolduk. İçinde bebeğini görme hissi varsa git. Dün iyiki gitmişim diyorum yoksa randevum Fadime hnm 1 haziran Bozüyüktede bi doktorum var ona gittim. O yönlendirdi işte. Dün çok ağladım çok üzüldüm ama napıyım artık benim elimde olan bişey olmadığınıda biliyorum. Rabbim neylerse güzel eyler. Ümidimi kaybetmicem. Çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo. Malesef
Canım noldu niye ağlıyorsun.İnşallah öle dediğin gibi olur canlar ağla ağla kendimden gectim
Aglayarak stres yaparak bebisini uzuyosun amaİnşallah öle dediğin gibi olur canlar ağla ağla kendimden gectim
Geçecek bugünlerde inş canım sabır bende eh işte diyelim sırt ağrısı mahvetti beni biraz ayakta durdummu zonkluyo sanki sende stres yapma allah ne derse o olur bugün cuma rabbim darda olanın imdadına yetissinGünaydın canım. Çok şükür iyi gibiyim uzanıyorum sürekli biraz evde is yapınca ağrı sızı oluyor.sen nasılsın
İçimde kötü bir his var canım sanki hamile değilmişim gibi tüm belirtilerim gitti resmen kayboldu birdeCanım noldu niye ağlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?