5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İçimde kötü bir his var canım sanki hamile değilmişim gibi tüm belirtilerim gitti resmen kayboldu birde 11.:30 da randevum var heyecanla bekliyorum

Bence sadece kendinizi yıpratmaktan başka bisey değil bu biraz sakin olun gerçekten , ben ilk hamilelikte 9 ay ne bulantı ne kusma hiç bise yoktu, şimdi daha çok yeni diye böyle hissetmen normal, haline şükretmen lazım hatta ne kadar rahat bir hamilelik diye, sürekli negatif düşününce negatif enerjiyi çekersin , hamileligin tadını çıkar çabucak geçiyor ,gereksiz yere ağlayarak negatif düşünerek heba etme :)

Ya pat die gecti dün mide bulantım gögüs hassasiyetim herşey dün gecti birden su bile içerken korkuyordum ama dün midemxe yanma bulantı hiç birşey yoktu bugunde yok o yüzden pat die kesilmesi acaba die süphe ettirdi beni ;(

Kızlar ikili testimin sonucunu aldım
Nuchal translucecy ; 1.00
Pappa A3 ; 1,41
Pappa mom ; 0,66
Free beta hcg mom ;26.1
Free beta mom; 0.56

Kombine risk <1:10000
Biyokimyasal risk 1:6369
Yaş riski 1:792
Trisomy 13/18+NT : <1:10000

Sonuçlar bunlar internette normal görünüyo. Bilen varmı başka bişey, bi tek yaş riski oda 27 yaşındayım daha niye öyle çıkmışkii??

Geçecek bugünlerde inş canım sabır bende eh işte diyelim sırt ağrısı mahvetti beni biraz ayakta durdummu zonkluyo sanki sende stres yapma allah ne derse o olur bugün cuma rabbim darda olanın imdadına yetissin
Aminn canım Allah razı olsun Rabbim herkesin gönlünün muradını versin İnşallah

Canım bazı değerler benimki gibi Dr a gittin mi

İçimde kötü bir his var canım sanki hamile değilmişim gibi tüm belirtilerim gitti resmen kayboldu birde 11.:30 da randevum var heyecanla bekliyorum
Bende öyle oldum geçen gün. Hormonların etkisi hep.Allahın izniyle hersey yolunda dir canım. Dr dan sonra yaz mutlaka

g_mutlu Hiç takılmayın bence bu ikili teste sadece kafa karışıklığı yaratıyo, ayrıntılı ultrasonda içiniz rahatlar önemli olan o

g_mutlu Hiç takılmayın bence bu ikili teste sadece kafa karışıklığı yaratıyo, ayrıntılı ultrasonda içiniz rahatlar önemli olan o
Canım bugün giricem işte ayrınıtlıya bakalım nolacak ama benim plesanta büyükmüş bu ikili taramalarda bişey çıkmasa bile bu büyüklük ne olacak bebeğime bişey yapacakmı bilmiyorum hiç.

Canım bugün giricem işte ayrınıtlıya bakalım nolacak ama benim plesanta büyükmüş bu ikili taramalarda bişey çıkmasa bile bu büyüklük ne olacak bebeğime bişey yapacakmı bilmiyorum hiç.

Anladım Allahin izniyle olumsuz bise çıkmaz içinizi ferah tutun siz yine de, ayrıntılı da herşey görünür

12 hafta ve üzeri ultrason resimleri olanlar var mı bakalım belki nub dan anlayan çıkar biraz havası değişsin buranın

üzme kendini muhim bişey değildir inşAllah. bazen dr. çok abartabiliyor Rabbim hayırlı sonuclar çıkartsın güzel haberlerini bekliyorum.

Allah korusun bir sey yoktur insallah canimm haberdar et

testin sonucundan anlamıyorum malesef ama yasında ne varkii ben ilk bebeğimi 29 yasında dogurdum su anda 34 yasındayım. tehlike bizlerde inşAllah bişey çıkmıycak Rabbim yardımcın olsun iyi haberleri tez vakitte alırsın inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…