Suan biraz sakinim mecburen iş yerindeyim ;/Aglayarak stres yaparak bebisini uzuyosun ama
İçimde kötü bir his var canım sanki hamile değilmişim gibi tüm belirtilerim gitti resmen kayboldu birde11.:30 da randevum var heyecanla bekliyorum
benimde solda canım kız diyorlar bakalım :)bitek benım solda galıba kızlarcinsiyeti hepinizden farklı olur mu kı
Ya pat die gecti dün mide bulantım gögüs hassasiyetim herşey dün gecti birden su bile içerken korkuyordum ama dün midemxe yanma bulantı hiç birşey yoktu bugunde yok o yüzden pat die kesilmesi acaba die süphe ettirdi beni ;(Bence sadece kendinizi yıpratmaktan başka bisey değil bu biraz sakin olun gerçekten , ben ilk hamilelikte 9 ay ne bulantı ne kusma hiç bise yoktu, şimdi daha çok yeni diye böyle hissetmen normal, haline şükretmen lazım hatta ne kadar rahat bir hamilelik diye, sürekli negatif düşününce negatif enerjiyi çekersin , hamileligin tadını çıkar çabucak geçiyor ,gereksiz yere ağlayarak negatif düşünerek heba etme :)
Aminn canım Allah razı olsun Rabbim herkesin gönlünün muradını versin İnşallahGeçecek bugünlerde inş canım sabır bende eh işte diyelim sırt ağrısı mahvetti beni biraz ayakta durdummu zonkluyo sanki sende stres yapma allah ne derse o olur bugün cuma rabbim darda olanın imdadına yetissin
Canım bazı değerler benimki gibi Dr a gittin miKızlar ikili testimin sonucunu aldım
Nuchal translucecy ; 1.00
Pappa A3 ; 1,41
Pappa mom ; 0,66
Free beta hcg mom ;26.1
Free beta mom; 0.56
Kombine risk <1:10000
Biyokimyasal risk 1:6369
Yaş riski 1:792
Trisomy 13/18+NT : <1:10000
Sonuçlar bunlar internette normal görünüyo. Bilen varmı başka bişey, bi tek yaş riski oda 27 yaşındayım daha niye öyle çıkmışkii??
Bende öyle oldum geçen gün. Hormonların etkisi hep.Allahın izniyle hersey yolunda dir canım. Dr dan sonra yaz mutlakaİçimde kötü bir his var canım sanki hamile değilmişim gibi tüm belirtilerim gitti resmen kayboldu birde11.:30 da randevum var heyecanla bekliyorum
Canım şimdi yoldayım işte tıpa gidicem sonrada çok iyi bi doktor varmış ona gidicem ince ayrıntısına kadar ultrasonda bakıyomuş bakalım ne dicekler?Canım bazı değerler benimki gibi Dr a gittin mi
Canım bugün giricem işte ayrınıtlıya bakalım nolacak ama benim plesanta büyükmüş bu ikili taramalarda bişey çıkmasa bile bu büyüklük ne olacak bebeğime bişey yapacakmı bilmiyorum hiç.g_mutlu Hiç takılmayın bence bu ikili teste sadece kafa karışıklığı yaratıyo, ayrıntılı ultrasonda içiniz rahatlar önemli olan o
Canım bugün giricem işte ayrınıtlıya bakalım nolacak ama benim plesanta büyükmüş bu ikili taramalarda bişey çıkmasa bile bu büyüklük ne olacak bebeğime bişey yapacakmı bilmiyorum hiç.
Canım ya ben şimdi doktordan çıktım da bebeğin eşi yani plesantası normalden büyük dedi ve banada gösterdi kafa kısmına baskı yapıyo dedi ve tıp fak. yönlendirdi. Ama özele gidiyorum varmı bununla ilgili bi bilginiz. Ağlamaktan helak oldum çok korkuyorum iyiki gitmişim. Nokacak bilmiyorum
Bende esime soyledimm alabiliriz dedi nerden aldiniz acaba eline ulasan begenen yazabilir mi aldigi yerine aldınız ne aldınız bende alımm
Allah korusun bir sey yoktur insallah canimm haberdar etCanım ya ben şimdi doktordan çıktım da bebeğin eşi yani plesantası normalden büyük dedi ve banada gösterdi kafa kısmına baskı yapıyo dedi ve tıp fak. yönlendirdi. Ama özele gidiyorum varmı bununla ilgili bi bilginiz. Ağlamaktan helak oldum çok korkuyorum iyiki gitmişim. Nokacak bilmiyorum
Üzülme banada öyle olmuştu geçen hafta ama korktugumla kaldim stres yapmaİçimde kötü bir his var canım sanki hamile değilmişim gibi tüm belirtilerim gitti resmen kayboldu birde11.:30 da randevum var heyecanla bekliyorum
Kızlar ikili testimin sonucunu aldım
Nuchal translucecy ; 1.00
Pappa A3 ; 1,41
Pappa mom ; 0,66
Free beta hcg mom ;26.1
Free beta mom; 0.56
Kombine risk <1:10000
Biyokimyasal risk 1:6369
Yaş riski 1:792
Trisomy 13/18+NT : <1:10000
Sonuçlar bunlar internette normal görünüyo. Bilen varmı başka bişey, bi tek yaş riski oda 27 yaşındayım daha niye öyle çıkmışkii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?