5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım şimdi yoldayım işte tıpa gidicem sonrada çok iyi bi doktor varmış ona gidicem ince ayrıntısına kadar ultrasonda bakıyomuş bakalım ne dicekler?
Allah in izniyle hiçbir şeyi yoktur yavrunun bu plesentanin büyük olduğu 2 li testte mi çıktı gulum

günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun

Duam da olacak sin canım benim başka Dr a mi gorunsen bir

İnşallah düzelir, kese büyür inşallah. Üzüldüm, kızlar nazar mı deydi noldu ya..

Hayrlı sabahlar arkadaşım.Dualarımdasın,inşallah Rabbim mucizesini gösterir ,Hayrlısını dileyelim Allahtan

Canım benim Dr bu konuda özellikle uyardı beni bulantilarin diğer belirtilerin birden geçecek korkma diye. Ben de hep böyle korkıyodum

12 hafta ve üzeri ultrason resimleri olanlar var mı bakalım belki nub dan anlayan çıkar biraz havası değişsin buranın
12+1 di o zaman. Kız diyen de oldu erkek diyen de. Erkek hıssedıyordum ama şimdi kız diyorum sanki

Eklentiler

• IMG_20160523_142730_edit.webp
    20 KB · Görüntüleme: 214
İnşallah hic bişi olmaz üzülme duandasin inşallah Rabbim kucagina almayo nasip etsin

Canım sadece beta hcgyi biliyorum bunda 50 ' nin altı erkek üstü kız diyolar senin 26 erkek gorunuyo allah bilir tabiki

Canimmm insallah kesesi de büyür kalbi de duzene girer yawrunun bugun hep kötü haberler aliyoruz insallah hepiniz hayirli ve guzel haberler alip bize iletip bizi de mutlu edersiniz. Bende korkmaya basladim her doktora gidenden boyle haberler alinca Rabbim size ve bebeginize yardim etsin

Günaydın canım çok üzüldüm inş aksi bir şey yoktur olmazda başka doktora görün

çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun ikinizinde... inşAllah biran önce atlatırsınız bebeğinizde sağlıkla sizinle olur.

Canim insallah bi skinti olmicak o aglamalar bosuna olacak insallah hem mubarek cuma hem yagmur yagiyor Rabbim huznunu sevincle sonuclandirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…