Allah in izniyle hiçbir şeyi yoktur yavrunun bu plesentanin büyük olduğu 2 li testte mi çıktı gulumCanım şimdi yoldayım işte tıpa gidicem sonrada çok iyi bi doktor varmış ona gidicem ince ayrıntısına kadar ultrasonda bakıyomuş bakalım ne dicekler?
Dualarımız seninle, inşallah bir problem yoktur.Evet yaptırdım canım ama sonucunu alamadım daha 1 haziranda kontrolde öğrencektim bugün tesadüf öğrendim. Yarın bakalım nolucak?? Dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var
Duam da olacak sin canım benim başka Dr a mi gorunsen birgünaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun
İnşallah düzelir, kese büyür inşallah. Üzüldüm, kızlar nazar mı deydi noldu ya..günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun
Hayrlı sabahlar arkadaşım.Dualarımdasın,inşallah Rabbim mucizesini gösterir ,Hayrlısını dileyelim Allahtangünaydın kızlar,
Canım benim Dr bu konuda özellikle uyardı beni bulantilarin diğer belirtilerin birden geçecek korkma diye. Ben de hep böyle korkıyodumYa pat die gecti dün mide bulantım gögüs hassasiyetim herşey dün gecti birden su bile içerken korkuyordum ama dün midemxe yanma bulantı hiç birşey yoktu bugunde yok o yüzden pat die kesilmesi acaba die süphe ettirdi beni ;(
Benımkı de bugün çıktı hatta hastaneden aramışlar am yetişemedim birazdan Dr arayıp ogrenıcem heyecanlı. Sonuc ne olursa olsun mınıgımden bi haber alıcambakalım biz daha test vermedk ikili test :) inşallah güzel haberler alırız
12+1 di o zaman. Kız diyen de oldu erkek diyen de. Erkek hıssedıyordum ama şimdi kız diyorum sanki12 hafta ve üzeri ultrason resimleri olanlar var mı bakalım belki nub dan anlayan çıkarbiraz havası değişsin buranın
İnşallah hic bişi olmaz üzülme duandasin inşallah Rabbim kucagina almayo nasip etsingünaydın kızlar,
Masallahhh Rabbim gönlünüze göre versin :)12+1 di o zaman. Kız diyen de oldu erkek diyen de. Erkek hıssedıyordum ama şimdi kız diyorum sanki
benım eşim begenmediBende esime soyledimm alabiliriz dedi nerden aldiniz acaba eline ulasan begenen yazabilir mi aldigi yeri
Canım sadece beta hcgyi biliyorum bunda 50 ' nin altı erkek üstü kız diyolar senin 26 erkek gorunuyo allah bilir tabikiKızlar ikili testimin sonucunu aldım
Nuchal translucecy ; 1.00
Pappa A3 ; 1,41
Pappa mom ; 0,66
Free beta hcg mom ;26.1
Free beta mom; 0.56
Kombine risk <1:10000
Biyokimyasal risk 1:6369
Yaş riski 1:792
Trisomy 13/18+NT : <1:10000
Sonuçlar bunlar internette normal görünüyo. Bilen varmı başka bişey, bi tek yaş riski oda 27 yaşındayım daha niye öyle çıkmışkii??
Canimmm insallah kesesi de büyür kalbi de duzene girer yawrunun bugun hep kötü haberler aliyoruz insallah hepiniz hayirli ve guzel haberler alip bize iletip bizi de mutlu edersiniz. Bende korkmaya basladim her doktora gidenden boyle haberler alinca Rabbim size ve bebeginize yardim etsingünaydın kızlar,
Günaydın canım çok üzüldüm inş aksi bir şey yoktur olmazda başka doktora görüngünaydın kızlar,
Bana da kız gibi geldi ama :)) hayırlısı olsun, bir sonra ki kontrol de belli olur herhalde ne zaman gideceksin12+1 di o zaman. Kız diyen de oldu erkek diyen de. Erkek hıssedıyordum ama şimdi kız diyorum sanki
günaydın kızlar,
Sabahtan sekreterlerinden isticem eğer çıkmadıysa İstanbula gidiyomış ya orayı arıyıp ordan isticem. Ailecek mahvolduk. İçinde bebeğini görme hissi varsa git. Dün iyiki gitmişim diyorum yoksa randevum Fadime hnm 1 haziran Bozüyüktede bi doktorum var ona gittim. O yönlendirdi işte. Dün çok ağladım çok üzüldüm ama napıyım artık benim elimde olan bişey olmadığınıda biliyorum. Rabbim neylerse güzel eyler. Ümidimi kaybetmicem. Çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo. Malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?