5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim seni çok iyi anlıyorum. inşallah en yakın zamanda rabbim bir bebek nasip eder.

Kizlar ciktim hastaneden cok sukur. Cuma kontrolum var 3 hafta yat is yapma dedi. Dikkat et dedi doktorum. Hepimiz dikkat edelim yavrularimiz once Allah a sonra bize emnet. Onlari korusun Rabbim.

hayal_masal canim cok gecmis olsun. Insallah Rabbim en yakin zamanda tekrar nasip etsin. Birbirimize dua edelim hep. Hem mubarek gunler. Hem de birbirimiz icin gunah islemedigimizden dualarimiz kabul olur insallah

Kizlar ciktim hastaneden cok sukur. Cuma kontrolum var 3 hafta yat is yapma dedi. Dikkat et dedi doktorum. Hepimiz dikkat edelim yavrularimiz once Allah a sonra bize emnet. Onlari korusun Rabbim.
Hadi gözün aydın canim çok sevindim.gerçekten de hiç bişey yapma dinlen yat güzelce :)

Daha patik bile aldırmadı eşim annem sadece battaniye örmeye bailadı aslında minik minik unisex bişiler almak istiyorum
Ben de battaniye felan yapmak istiyorum ama eşim biraz daha bekle diyor. Ben de birşeyler almaya cesaret edemiyorum çünkü ilk hamileliğimde çok heveslenmiştim, düşük yaptım, sonra çok üzüldüm. Aynısını yaşarız diye korkuyoruz. Ama annem yelek örmeye başladı Ben de haftasonu ip almaya çıkcam, eşim iş gezisinde, ufaktan battaniyeye başlayayım. Olmazsa hediye ederim artık. Dayanamıycam artıık

Ben beceremiyorum o görmeden örmemde imkansız aynı yerde çalışıyoruz işe birlikte gidip geliyoruz ama bende patik almak istiyorum

Ben sanırım doğuma 1 ay kala yapıcamtüm alışverişi. Çünki çocuk giyim dükkanım var Diğer çocuk odası veya yardımcı malzemeleri önceden alıcam
Senin ufaklık şanslı valla Ben de şimdi kendimi tatmin etmek için bir-iki bişey yapcam . Yoksa ben de son iki ay düşünüyorum. İşten gebelik iznine ayrılınca keyfini çıkara çıkara yapmak istiyorum.

Kızlar dünden beri tansiyonum düşüyor. sürekli 9/6 yada 9/5 başımı kaldıramıyorum.Ayran içtim ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalıştım ama hala aynı.Tavsiyesi olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…