5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende 3 tane zibin aldim bide iclik gibi incecik bisi varmis annemle gezerken bu cok lazim okuyor demisti ondan aldim pek sekerler. zibinlar hep erkege de kizada olacak cinsten. Onlara alisveris yapmak cok zevkli ama simdi bende bekliyorum bir ay olmustur onlari alali

Kızlar dünden beri tansiyonum düşüyor. sürekli 9/6 yada 9/5 başımı kaldıramıyorum.Ayran içtim ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalıştım ama hala aynı.Tavsiyesi olan varmı ?
Valla yapılacakları yapmışsın gibi, o yüzden bilemiyorum. Benim normalde de 9a6 felan, ben çok rahat ediyorum o tansiyonda. Kişiden kişiye değişiyor tabii. En iyi çözüm dinlenmek herhalde.

Öyle canım onları gördükçe içim gidiyo aslında ama şu an ihtiyacı olanlar alsın diyorum. Dükkana alışveriş yapmaya giderken toplu halde alıcam. Kendi çocuğum olunca şu an dükkandakilet hoşuma gitmiyo gibi geliyo. Bakalım çok seçici olcam galiba

Kızlar dünden beri tansiyonum düşüyor. sürekli 9/6 yada 9/5 başımı kaldıramıyorum.Ayran içtim ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalıştım ama hala aynı.Tavsiyesi olan varmı ?
Benim tansiyonum sürekli 9/5 baya doktır doktor gezdim en son ırsi dediler cünkü beni hiç rahatsız etmedi eger sizin normaliniz bu değilse bi doktora görünün

Kizlar iki gundur ust uste serum yiyorum ketonum yukselmis cuma gunude ikili tarama testimiz yapilcak hayirlisiyla su bulantilar bi geceydi

Selam kızlar
Bende bugun ikili testi yaptırdım sonuçları yarın alacakmışım. tansiyonumda 9/5 çıktı hastanede.. gayet kendindeydim bir sıkıntım yoktu ama bünyeden bünyeye değişiyor demekki...

Kizlar midesi yanan var mı aranızda?mide yanmasına ne iyi geliyor biliyor musunuz

Baharatli yagli yiyecekler yememek gerekiyo birde az ve sık yemek gerekiyo.bende mide yanmasindan sikayetciyim
Talcid yada renee icebilirsiniz gunde 4 taneye kadar ben ilk gebeligimde elimde renee duo sisesiyle uyuyodum yine doktorunuza sorun tabi ama hicbir zarari yok diye biliyorum ben

Talcid yada renee icebilirsiniz gunde 4 taneye kadar ben ilk gebeligimde elimde renee duo sisesiyle uyuyodum yine doktorunuza sorun tabi ama hicbir zarari yok diye biliyorum ben
Doktor bi ilac yazdi bana ama renee mi bilmiyorum.onuda icersem cok ilac icmis olucam diye icmiyorum.kan hapi decavit omega 3 iciyorum

Doktor bi ilac yazdi bana ama renee mi bilmiyorum.onuda icersem cok ilac icmis olucam diye icmiyorum.kan hapi decavit omega 3 iciyorum
Benim bildigim kadariyla ve kullandigim kadariyla bu ilaclar sadece mide koruma amacli oldugu icin kana karismiyor mideyi kirec gibi sarip asidi önluyorlarmis yani bebege gecme olasiliklari hic yokmus Eger doktor mide ilaci verdiyse ic bence her ilac baska dert icin insanlari gormuyomusun gunde 10 tane ilac iciyolar hepsi baska hastalik icin

Kızlar göğüslerim çok fazla kaşınıyor kaşımamalıyım ama tahammül edemiyorum var mu benim gibi olan ve bi çözüm bulan delircem kaşıntıdan

kızlar ben geldimm enfeksiyonum azalmış ama tam gecmemiş. ve hamileliğim boyunca piyeloseptyl diye bi ilac kullanıcam gunde ıkı tane
sizlerde durum ne ?

İyi geceler kızlar. kontrolüme 1 hafta kaldı ve son 3 haftadır bebeğimi görmüyorum iyice huzursuzum iyice evhamlıyım. Boya kokusu geldi bir şey olmuş mudur, çöp torbası kaldırdım ağırdı eyvah, yüz üstü uyudum bebek sıkıştı mı ki, sigara dumanı soludum dayanamadım içtim ne yapacağım, canım kola istedi dayanamadım içtim kahve istedi kendimi tutamadım içtim ıvır zıvır diye kendi kendimi yedim hep. Yaptıklarım kadar yapmadıklarım da var elbet mesela 3 aydır ağzıma neskafe koymadım, sakatat yemedim hiç. uykumu hep aldım, yorucu bir şey yapmadım ilaç içmedim, alkolü zaten normalde de ağzıma koymam. Ama insan ille de mükemmel olsun istiyor ya, iyiye değil de kötüye odaklanıyor. Ne olursa olsun şunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum; bebeğimin ömrü Rabbimin biçtiği kadar olacak, hepimiz gibi.. Ol dediği şey olacak bu kadar basit aslında bugün bunu çok düşündüm.
Sonra da uzun süredir yazılarını takip ettiğim bir psikoloğun şu yazısını gördüm;

''Anneliği doğal olmayan olağanüstü bir durummuş gibi yüceltip hatasız bir beklenti içinde olmak annelere yapılan en büyük haksızlıktır.''

Bunu okuyunca rahatladım sanki, kusursuz olamadığım için daha şimdiden kendimi öylesine sıkmışım ki..

Kizlar midesi yanan var mı aranızda?mide yanmasına ne iyi geliyor biliyor musunuz

Bana doktorum renee yazdi fakay 3 kereden fazla icme dedi. Bende sade sodaya limon skip tuz atip iciyorum. Ayrandan soguyana kadar hep ayran ictim. Bir ara karpuz yedim. Limon da mide asidini dengeliyor bilgin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…