Günaydın kizlar.... Test sonuçlarım çıktı, herşey şahane dedi doktorum üstünden öyle bir yük kalktiki... çok şükür, binlerce şükür kendimi de iyi hissediyorum
Günaydın kizlar.... Test sonuçlarım çıktı, herşey şahane dedi doktorum üstünden öyle bir yük kalktiki... çok şükür, binlerce şükür kendimi de iyi hissediyorum
Canimm cok sukur masallah o kadar sevindim kiii sabag sabah boyle guzel bur haberle uyanmak moral versi bizimdde bebeklerimizin basina insallah boyle guzel haberler gozun aydin canimm.
Hayrlı sabahlar herkese Hayrlı olsun Tuanaibrahim05
darısı bize inşallah, 12 gündür görmüyorum bebeğimi daha benim ikili testime de 12 gün var , günler geçmiyor sanki
Kızlar dünden beri tansiyonum düşüyor. sürekli 9/6 yada 9/5 başımı kaldıramıyorum.Ayran içtim ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalıştım ama hala aynı.Tavsiyesi olan varmı ?
Tatlim 9/6 gebelikte normal bi tansiyon kendine fazla tuz yuklemesi yapma bas donmesi yaptiysa ayaklarini yukari kaldir uzan baska bise yapmana gerek yok yani
Ya kizlar cinsiyet ogrenen var mi 10 haftadan sonra erkekse gosterio diolar gostermiosa kizdir diolar ogreneniniz var mi tabi bu doktoruna gore deisir ben merakten olucam sabirsizimdirda zaten
Ya kizlar cinsiyet ogrenen var mi 10 haftadan sonra erkekse gosterio diolar gostermiosa kizdir diolar ogreneniniz var mi tabi bu doktoruna gore deisir ben merakten olucam sabirsizimdirda zaten
Valla bizim doktorun ultrasonu o kadar kötü ki, henüz bebğin kendisini bile pek net seçebilmiş değilim. Bi de bebeği hep küçük ölçüyor, bişey görünmüyor ki zaten, karlı bir görüntü var. Bu cumartesi kontrolüm var, sonraki hafta da başka doktora gideceğim bi. İnşallah önce sağlıklı olduğunu sonra da belki cinsiyetini görebiliriz.
Kizlar benim keton yuksek cikti yine bu kusmalardan dolayi 2 gundur ust uste serum yiyorum hayirlisiyla bi geceydi su kusmalarim benim gibi olan varmi aranizda
bende salı günü gideceğim doktora 11+6 filan olacak muhtemelen cinsiyetini bende çok merak ediyorum inşallah söyler. 10 mayıstan beri görmem bebeğimi çok merak ediyorum artık. günler geçmiyor. inşallah hepimzin ikili testleri de güzel çıkar kızlar sorunsuz atlatırız. kusmalarımda hala devam ediyor artık geçse tiksinmelerim bitse ne sevineceğimmm
bende salı günü gideceğim doktora 11+6 filan olacak muhtemelen cinsiyetini bende çok merak ediyorum inşallah söyler. 10 mayıstan beri görmem bebeğimi çok merak ediyorum artık. günler geçmiyor. inşallah hepimzin ikili testleri de güzel çıkar kızlar sorunsuz atlatırız. kusmalarımda hala devam ediyor artık geçse tiksinmelerim bitse ne sevineceğimmm