bende bi çekmece eşya oldu şimdiden kendim 4 şey almama rağmen annem önceden torun istediği için aldıklarından ördüklerinden getirdi fındığıma en severek aldığım parçayı atayım size
Ben yaptirmadim henuz ancak internette yazan bebegin ense kalinligina normal ultrasonla bakiliyor. Standarti var olmasi gereken ve beraberinde kan tahlili aliniyor. Sana bebeginin down sendromu vs var mi onu soyluyolar
bende bi çekmece eşya oldu şimdiden kendim 4 şey almama rağmen annem önceden torun istediği için aldıklarından ördüklerinden getirdi fındığıma en severek aldığım parçayı atayım size
Olsun canim simdi firsat olunca bakiversen nerede daha guzel seyler var bilir daha kolay alirsin alacagin zaman. Insallah dogarda giyero popusunun ustunde o elmayi hayal ediyorum pek datlu olur. Benim esimdekalp atisini duyana kadar aldirmamisti uzulurum diye
Ben de çok iştahsızım. Bebek küçük diye zorla yemeye başladım ama karnımı çok tok hissediyorum, canım istemiyor. Uzun süre yemezsem midem kötü oluyor bi de, midem kıyılıyo diye sürekli bişeyler atıştırıyorum. Hiç kilo almamıştım, eşim iş gezisinden dönene kadar kilo alcam, hedef koyduk. İşten döndüğümde yatana kadar toplasan 3-3.5 saat uyanığımdır, yemek meyve, süt, annem sürekli getiriyor İnşallah bebeğim büyür de işe yarar bu kadar yemek.
ben de aynı durumdayım çıtır taze bi ekmeği doysam bile yemeye devam ediyorum bide bi ara tam buğday ekmeğine başlamıştım güya beyaz ekmek yemiyim diye
Hayrlı sabahlar herkese Hayrlı olsun Tuanaibrahim05
darısı bize inşallah, 12 gündür görmüyorum bebeğimi daha benim ikili testime de 12 gün var , günler geçmiyor sanki
ben de aynı durumdayım çıtır taze bi ekmeği doysam bile yemeye devam ediyorum bide bi ara tam buğday ekmeğine başlamıştım güya beyaz ekmek yemiyim diye
Ay canım sorma çikolata yiyip gittim geçen haftaki sorunları konuşmaktan doktora cinsiyetini sormayı unutmuşum heralde belli olurdu bugün ama annem yanımda geldi onun aklına gelmiş ama biley dememiş. Nasıl sinir oldum kendime sağlığını öğrenince içim rahat etti heralde cinsiyet falan aklıma gelmedi hiç. Ama olsun gerçi annem arkası dönüktü belkide göstermicekti dedi. Artık haftaya öğrencem 15. haftama girmişim bu arada :))) cinsiyet öğrenen olursa bizede haber versinn :)))
Arkadaşlar grubun bahtsız bedevilerinden bendenizden yeni bir hastalık daha!
Şimdi de vajinamda bartholin kisti oluştu. Hemde bir anda! Şiş ve ağrılı. İlaçla kontrol altına almaya çalışıcak doktorum ama moralim cok bozuldu