Çok geçmiş olsunArkadaşlar grubun bahtsız bedevilerinden bendenizden yeni bir hastalık daha!
Şimdi de vajinamda bartholin kisti oluştu. Hemde bir anda! Şiş ve ağrılı. İlaçla kontrol altına almaya çalışıcak doktorum ama moralim cok bozuldu
Cok cok geçmiş olsun tatlım inşallah iyileşirsin hemenArkadaşlar grubun bahtsız bedevilerinden bendenizden yeni bir hastalık daha!
Şimdi de vajinamda bartholin kisti oluştu. Hemde bir anda! Şiş ve ağrılı. İlaçla kontrol altına almaya çalışıcak doktorum ama moralim cok bozuldu
İyi geceler kızlar. kontrolüme 1 hafta kaldı ve son 3 haftadır bebeğimi görmüyorum iyice huzursuzum iyice evhamlıyım. Boya kokusu geldi bir şey olmuş mudur, çöp torbası kaldırdım ağırdı eyvah, yüz üstü uyudum bebek sıkıştı mı ki, sigara dumanı soludum dayanamadım içtim ne yapacağım, canım kola istedi dayanamadım içtim kahve istedi kendimi tutamadım içtim ıvır zıvır diye kendi kendimi yedim hep. Yaptıklarım kadar yapmadıklarım da var elbet mesela 3 aydır ağzıma neskafe koymadım, sakatat yemedim hiç. uykumu hep aldım, yorucu bir şey yapmadım ilaç içmedim, alkolü zaten normalde de ağzıma koymam. Ama insan ille de mükemmel olsun istiyor ya, iyiye değil de kötüye odaklanıyor. Ne olursa olsun şunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum; bebeğimin ömrü Rabbimin biçtiği kadar olacak, hepimiz gibi.. Ol dediği şey olacak bu kadar basit aslında bugün bunu çok düşündüm.
Sonra da uzun süredir yazılarını takip ettiğim bir psikoloğun şu yazısını gördüm;
''Anneliği doğal olmayan olağanüstü bir durummuş gibi yüceltip hatasız bir beklenti içinde olmak annelere yapılan en büyük haksızlıktır.''
Bunu okuyunca rahatladım sanki, kusursuz olamadığım için daha şimdiden kendimi öylesine
İyi geceler kızlar. kontrolüme 1 hafta kaldı ve son 3 haftadır bebeğimi görmüyorum iyice huzursuzum iyice evhamlıyım. Boya kokusu geldi bir şey olmuş mudur, çöp torbası kaldırdım ağırdı eyvah, yüz üstü uyudum bebek sıkıştı mı ki, sigara dumanı soludum dayanamadım içtim ne yapacağım, canım kola istedi dayanamadım içtim kahve istedi kendimi tutamadım içtim ıvır zıvır diye kendi kendimi yedim hep. Yaptıklarım kadar yapmadıklarım da var elbet mesela 3 aydır ağzıma neskafe koymadım, sakatat yemedim hiç. uykumu hep aldım, yorucu bir şey yapmadım ilaç içmedim, alkolü zaten normalde de ağzıma koymam. Ama insan ille de mükemmel olsun istiyor ya, iyiye değil de kötüye odaklanıyor. Ne olursa olsun şunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum; bebeğimin ömrü Rabbimin biçtiği kadar olacak, hepimiz gibi.. Ol dediği şey olacak bu kadar basit aslında bugün bunu çok düşündüm.
Sonra da uzun süredir yazılarını takip ettiğim bir psikoloğun şu yazısını gördüm;
''Anneliği doğal olmayan olağanüstü bir durummuş gibi yüceltip hatasız bir beklenti içinde olmak annelere yapılan en büyük haksızlıktır.''
Bunu okuyunca rahatladım sanki, kusursuz olamadığım için daha şimdiden kendimi öylesine sıkmışım ki..
İnşallah canımNe kadarda güzel yazmissin tam icimdekileri hep icimde bastirdiklarimi...
Insallah Sag salim gelir bebislerimiz
ayyy canımmm olsun bakalımm bi hafta sonra sorarsın sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya o yeter çok şükür. uyanık mıydı hareketli miydi işe yaramış mı çikolata acabaAy canım sorma çikolata yiyip gittim geçen haftaki sorunları konuşmaktan doktora cinsiyetini sormayı unutmuşumheralde belli olurdu bugün ama annem yanımda geldi onun aklına gelmiş ama biley dememiş. Nasıl sinir oldum kendime sağlığını öğrenince içim rahat etti heralde cinsiyet falan aklıma gelmedi hiç. Ama olsun gerçi annem arkası dönüktü belkide göstermicekti dedi. Artık haftaya öğrencem 15. haftama girmişim bu arada :))) cinsiyet öğrenen olursa bizede haber versinn :)))
Hayrlı sabahlar canım.Aynı günlerdeyiz,bende öyle bir ağrı olmadı şükür ,doktorunun numarası felan varsa bi arayıp sor istersen için rahat etmez çünkü.Günaydin kizlar.
Dun aksamdan beri ayni adet agrisi gibi bi agri var kasiklarimda özellikle bebegin olduğu taraftan ara ara şiddetlendi gece uyandirdigi oldu. Bebegin büyümesinden midir yoksa endişe edilecek birşey mi sizce?
Öyle canım yaa iyi sağlıklı olduğunu duymak paha biçilemez. Dün doktor kafa çapına, bacak boyuna falan baktı ama çok ta hareketli değildi sanki tam profil göstermedi farkedemedim. Ama geçen hafta çok çikolata yedim ayrıntılı ultrasona girmiştim orda çok hareketliydi :))) zıplamaya falan çalışıyodu ve tek kol supermen gibi havadaydı. Hareketli olduğunu görmek daha bi heycanlandırıyo insanı. Ama dün dediğim gibi tam bebeğimi göremedim farklı bi şekilde baktı doktor. Annemde arkası dönüktü sanki diyo ama anlamadık açıkçası sağlık meselesini konuşmaktan. Sen gitmeden bol bol ye çikolatanı inşallah hareketli hareketli görürsün bebişini :)))ayyy canımmm olsun bakalımm bi hafta sonra sorarsın sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya o yeter çok şükür. uyanık mıydı hareketli miydi işe yaramış mı çikolata acaba
Günaydin kizlar.
Dun aksamdan beri ayni adet agrisi gibi bi agri var kasiklarimda özellikle bebegin olduğu taraftan ara ara şiddetlendi gece uyandirdigi oldu. Bebegin büyümesinden midir yoksa endişe edilecek birşey mi sizce?
ben yaşadım hemde lekeden sonra kanama oldukızlar lekelenme yaşayan varmı aranızda ?
ayy maşallah küçük süperman e inşallah canımmm cinsiyetini öğrenmek istiyorum öğrenemezsem 1 ay daha nasıl geçecek bilmiyorum 1 hafta bile geçmiyor şimdi. kız gibi, erkek gibi dese bile yeterÖyle canım yaa iyi sağlıklı olduğunu duymak paha biçilemez. Dün doktor kafa çapına, bacak boyuna falan baktı ama çok ta hareketli değildi sanki tam profil göstermedi farkedemedim. Ama geçen hafta çok çikolata yedim ayrıntılı ultrasona girmiştim orda çok hareketliydi :))) zıplamaya falan çalışıyodu ve tek kol supermen gibi havadaydı. Hareketli olduğunu görmek daha bi heycanlandırıyo insanı. Ama dün dediğim gibi tam bebeğimi göremedim farklı bi şekilde baktı doktor. Annemde arkası dönüktü sanki diyo ama anlamadık açıkçası sağlık meselesini konuşmaktan. Sen gitmeden bol bol ye çikolatanı inşallah hareketli hareketli görürsün bebişini :)))
Siz bizden buyuksun ben yarin kontrolde sorucam bakalim gorucek mi merakten olucam cin takvimi kiz dio ama insallah erkektir babamin adini koycaz cunku cok istiyomValla bizim doktorun ultrasonu o kadar kötü ki, henüz bebğin kendisini bile pek net seçebilmiş değilim. Bi de bebeği hep küçük ölçüyor, bişey görünmüyor ki zaten, karlı bir görüntü var. Bu cumartesi kontrolüm var, sonraki hafta da başka doktora gideceğim bi. İnşallah önce sağlıklı olduğunu sonra da belki cinsiyetini görebiliriz.
Canim 15. Haftaya kadar gostermediyse yuksek ihtimal kizdir ama kiz cocuklari gec gosterio cunkuAy canım sorma çikolata yiyip gittim geçen haftaki sorunları konuşmaktan doktora cinsiyetini sormayı unutmuşumheralde belli olurdu bugün ama annem yanımda geldi onun aklına gelmiş ama biley dememiş. Nasıl sinir oldum kendime sağlığını öğrenince içim rahat etti heralde cinsiyet falan aklıma gelmedi hiç. Ama olsun gerçi annem arkası dönüktü belkide göstermicekti dedi. Artık haftaya öğrencem 15. haftama girmişim bu arada :))) cinsiyet öğrenen olursa bizede haber versinn :)))
9.hafta yasamistim cnm doktor progestan verdi ictim gecti hamd olsunkızlar lekelenme yaşayan varmı aranızda ?
Numara yok maalesef. 9 hazirandaydi kontrolum yarina değiştirmeyi düşünüyorum geçti agri ama yine de bi hafta daha duramicamHayrlı sabahlar canım.Aynı günlerdeyiz,bende öyle bir ağrı olmadı şükür ,doktorunun numarası felan varsa bi arayıp sor istersen için rahat etmez çünkü.
Uyuşma değil de net adet AĞRIDI idi benim simdi geçti şükür amaBendede uyusma karincalanma oluyo sanki wc ye gidince löp diye adet gorcekmisim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?