5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer

Cok cok geçmiş olsun tatlım inşallah iyileşirsin hemen

Ne kadarda güzel yazmissin tam icimdekileri hep icimde bastirdiklarimi...
Insallah Sag salim gelir bebislerimiz

ayyy canımmm olsun bakalımm bi hafta sonra sorarsın sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya o yeter çok şükür. uyanık mıydı hareketli miydi işe yaramış mı çikolata acaba

Günaydin kizlar.
Dun aksamdan beri ayni adet agrisi gibi bi agri var kasiklarimda özellikle bebegin olduğu taraftan ara ara şiddetlendi gece uyandirdigi oldu. Bebegin büyümesinden midir yoksa endişe edilecek birşey mi sizce?

Günaydin kizlar.
Dun aksamdan beri ayni adet agrisi gibi bi agri var kasiklarimda özellikle bebegin olduğu taraftan ara ara şiddetlendi gece uyandirdigi oldu. Bebegin büyümesinden midir yoksa endişe edilecek birşey mi sizce?
Hayrlı sabahlar canım.Aynı günlerdeyiz,bende öyle bir ağrı olmadı şükür ,doktorunun numarası felan varsa bi arayıp sor istersen için rahat etmez çünkü.

ayyy canımmm olsun bakalımm bi hafta sonra sorarsın sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya o yeter çok şükür. uyanık mıydı hareketli miydi işe yaramış mı çikolata acaba
Öyle canım yaa iyi sağlıklı olduğunu duymak paha biçilemez. Dün doktor kafa çapına, bacak boyuna falan baktı ama çok ta hareketli değildi sanki tam profil göstermedi farkedemedim. Ama geçen hafta çok çikolata yedim ayrıntılı ultrasona girmiştim orda çok hareketliydi :))) zıplamaya falan çalışıyodu ve tek kol supermen gibi havadaydı. Hareketli olduğunu görmek daha bi heycanlandırıyo insanı. Ama dün dediğim gibi tam bebeğimi göremedim farklı bi şekilde baktı doktor. Annemde arkası dönüktü sanki diyo ama anlamadık açıkçası sağlık meselesini konuşmaktan. Sen gitmeden bol bol ye çikolatanı inşallah hareketli hareketli görürsün bebişini :)))

Günaydin kizlar.

Bendede uyusma karincalanma oluyo sanki wc ye gidince löp diye adet gorcekmisim gibi.

ayy maşallah küçük süperman e inşallah canımmm cinsiyetini öğrenmek istiyorum öğrenemezsem 1 ay daha nasıl geçecek bilmiyorum 1 hafta bile geçmiyor şimdi. kız gibi, erkek gibi dese bile yeter

Merhaba kızlar. Sabaha karşı lekelenmem oldu benimde. Birazda kasıklarımda sancı var gibi.
Devam etmedi leke. Doktora gitmedim bende. Bu bebeğimde daha rahat davranıyorum sanırım.
Cinsiyet öğrenenler var mı?

Siz bizden buyuksun ben yarin kontrolde sorucam bakalim gorucek mi merakten olucam cin takvimi kiz dio ama insallah erkektir babamin adini koycaz cunku cok istiyom

Canim 15. Haftaya kadar gostermediyse yuksek ihtimal kizdir ama kiz cocuklari gec gosterio cunku

Hayrlı sabahlar canım.Aynı günlerdeyiz,bende öyle bir ağrı olmadı şükür ,doktorunun numarası felan varsa bi arayıp sor istersen için rahat etmez çünkü.
Numara yok maalesef. 9 hazirandaydi kontrolum yarina değiştirmeyi düşünüyorum geçti agri ama yine de bi hafta daha duramicam

Bendede uyusma karincalanma oluyo sanki wc ye gidince löp diye adet gorcekmisim gibi.
Uyuşma değil de net adet AĞRIDI idi benim simdi geçti şükür ama

merhaba kızlar... benim karnım biraz buyudu sanki ilk hamileliğimde 4.ayda az bişey kendini belli etmişti sizde durumlar ne? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…