5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canim 15. Haftaya kadar gostermediyse yuksek ihtimal kizdir ama kiz cocuklari gec gosterio cunku
Biliyorum canım da hiç bi doktor göstermiyo demedi. Geçen prof. gittim mesleğim gereği şu an söyleyemem dedi belli demekki ama sinir oldum işte. Tıp fakültesinde de 16.haftada söyleyebiliriz dedi. Dünde doktora gidince unuttum işte :))) kızda olsa erkekte olsaa kabulumuz zaten. Sağlıklı olsun o yeter.

Benim 8. Haftadan ber
Benimde baya bi büyümüş durumda. 15.haftamdayım baya belli ediyo kendini :)))buda çok hoşuma gidiyo.
I karnım var şimdi kocaman futbol topu gibi otobüste ye veriyorlar karşıdan karşıya geçerken arabalar durup yol veriyor. Bi markete falan girdiğimde çalışanlar bi şeyler ikram ediyor Güzel güzel

Ne scmalik ya meslegim geregi soylemem zaten oyle tatlim saglikli olsun yani ne bilim bkim ben sorucam 10+2 yarin goremedim derse gidip yumulcam pembelere

Ne scmalik ya meslegim geregi soylemem zaten oyle tatlim saglikli olsun yani ne bilim bkim ben sorucam 10+2 yarin goremedim derse gidip yumulcam pembelere
Canım kızsa eğer aldıranlar var diye doktorlar erken haftalarda cinsiyeti söylemiyor diye okumuştum mesleğim gereği derken bu yüzden olmalı.

Canım kızsa eğer aldıranlar var diye doktorlar erken haftalarda cinsiyeti söylemiyor diye okumuştum mesleğim gereği derken bu yüzden olmalı.
Sacma zaten artik kurtaj keyfi yere yasak degil mi ne bilim bana doktor oyle bise dese kavga edermisim gibi geldi kendime

Duyduğum kadarıyla kemik yapısından 10-11.haftada anlıyorlarmış ama söylemiyorlarmış ben 11+5 de gittim en son unutmuşum sormamışım o da bişey demedi 20 hazirandaki randevuda söyler artık herhalde ama randevusu erken olanlar önce öğrenecek sanırım:)bu arada içinizde Kayseri de olan var mı arkadaşlar

canım ben kayseride değilim ama kayseriliyimm ailem orada yani annem babam vs

kızlar hamilelik takvimi 11. hafta 6. güne bakarsanız hipokrat eskiden bebeğinin cinsiyetini belirlemek için şöyle bir tez ortaya atmış, bebek erkekse kadının sağ göğsü daha dolgun ve sıkı, bebek kızsa sol göğsü daha dolgun ve sıkı olur demiş bide göz için bebek erkekse sağ gözü daha parlak kız ise sol gözü daha parlak olur demiş. koskoca hipokrat vardır bir bildiği diyorum

Bana sağ göğsüm daha dolgun gibi geldi gözüme de yarın gündüz bakarım artık Şimdi bunu bir doktora söylesek bizimle dalga geçer,ne de olsa onlar 6 yıl okumuş

Bana sağ göğsüm daha dolgun gibi geldi gözüme de yarın gündüz bakarım artık Şimdi bunu bir doktora söylesek bizimle dalga geçer,ne de olsa onlar 6 yıl okumuş
söylemeyelim tabiiii sağ gözüm parlak oğlan bence doktor bey dersek dalga geçse yine iyi kızım bi daha gelme sen der keşke çocuk yapmasaydınız içinde dursa daha iyi olabilir de diyebilir belki kendi de okumuştur bunu evet hipokrat öyle demiş diyebilir sonuçta öyle yazıyo ne yapayım benimde sanki sağ göğüs gibi bu arada bakalım doğru çıkacak mı

Günaydın güzel anneler az önce uyandım ve lavaboya koştum şeffaf bir akıntı oldu tıpkı yumurtlama akıntısı gibi çok korkuyorum bebeğim sıvısı olabilir mi diye böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Akıntılar çok normal, benim her gün türlü türlü oluyor valla, beyaz, sarı, yeşilimsi, şeffaf.. Çok mu oldu ki senin? Çok değilse bence endişelenme ama kötü bir şey hissediyorsan tabii doktora bir sormak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…