Evet benimde sık sık akıntım oluyor.Normaldir diye üzerinde durmadım ama doktorumuza sorsak mı bu konuyu ?Akıntılar çok normal, benim her gün türlü türlü oluyor valla, beyaz, sarı, yeşilimsi, şeffaf.. Çok mu oldu ki senin? Çok değilse bence endişelenme ama kötü bir şey hissediyorsan tabii doktora bir sormak lazım.
Ara ara bende yaşıyorumarkadaslar su adet olacakmis gibi hissini bitek ben yasamiyorum dimi???
Su formunda mı yoksa akıntı gibi yoğun mu bu onemli.Günaydın güzel anneler az önce uyandım ve lavaboya koştum şeffaf bir akıntı oldu tıpkı yumurtlama akıntısı gibi çok korkuyorum bebeğim sıvısı olabilir mi diye böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Canım bebeğin amniyon sıvısı olsa su gibi olur demişti doktorum bana. Geçenlerde çok öksürüyodum korktum dediğim şekilde su gibi geldi doktorda bebeğin sıvısı öyle kolay kolay akmaz idrardır o dedi ve alttan muayene etti Allaha şükür değilmiş. Akıntı olmasıda çok normal hatta ilerleyen dönemlerde daha çok oluyomuş. Korkma Allahın izniyle bişey olmazGünaydın güzel anneler az önce uyandım ve lavaboya koştum şeffaf bir akıntı oldu tıpkı yumurtlama akıntısı gibi çok korkuyorum bebeğim sıvısı olabilir mi diye böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ben sordum. Sarı olduğunu felan da söyledim. İlk 3 ay ilaç veremem, 3 aydan sonra bakarız, dedi.Evet benimde sık sık akıntım oluyor.Normaldir diye üzerinde durmadım ama doktorumuza sorsak mı bu konuyu ?
bende de genelde oluyor hiç endişelenmek aklıma gelmemiştiGünaydın güzel anneler az önce uyandım ve lavaboya koştum şeffaf bir akıntı oldu tıpkı yumurtlama akıntısı gibi çok korkuyorum bebeğim sıvısı olabilir mi diye böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Allah korusun canım bir şey yoktur inşallah doktoruna ulaşıp sor istersenHayrlı sabahlar arkadaşlar,uyandığından beri çok şiddetli karın Ağrı'm var gaz sancısı çekiyorum afedersiniz tuvalete de çıktım ama hala devam ediyor çok Ağrı'm var lütfen dua edin bana korkuyorum bebeğime birşey olmasından
Aç tok fark etmiyor canımGünaydınnnn hayırlı cumalar. benimde yarın kontrolum var ikili testi yarın yaparmı acaba dr. aç olmakmı gerekiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim . :)
Kuzum hareket ve ayaklarını yukarı dik azalıyor biraz ağrıHayrlı sabahlar arkadaşlar,uyandığından beri çok şiddetli karın Ağrı'm var gaz sancısı çekiyorum afedersiniz tuvalete de çıktım ama hala devam ediyor çok Ağrı'm var lütfen dua edin bana korkuyorum bebeğime birşey olmasından
Tatlim gaz sancisi icin lavaboda otur bekle biraz bide eger bunu cok sk cekiyorsan doktora bi daniş yaniHayrlı sabahlar arkadaşlar,uyandığından beri çok şiddetli karın Ağrı'm var gaz sancısı çekiyorum afedersiniz tuvalete de çıktım ama hala devam ediyor çok Ağrı'm var lütfen dua edin bana korkuyorum bebeğime birşey olmasından
Gaz sancın için, sıcak su torbasını ayaklarının altına koy beline koy.Sıcaklık biraz rahatlatacaktır,ben sık sık yaşadığım için bu şekil bana iyi geliyor.İnşallah sana da iyi gelir geçmiş olsun..Hayrlı sabahlar arkadaşlar,uyandığından beri çok şiddetli karın Ağrı'm var gaz sancısı çekiyorum afedersiniz tuvalete de çıktım ama hala devam ediyor çok Ağrı'm var lütfen dua edin bana korkuyorum bebeğime birşey olmasından
Numarasını aldım da kuzum evde kaldı bende annemdeyim,sıcak su torbası yaptım biraz iy geldi Allah razı olsun :)Allah korusun canım bir şey yoktur inşallah doktoruna ulaşıp sor istersen
Denedim canım Allah razı olsun iyi geldi :)Kuzum hareket ve ayaklarını yukarı dik azalıyor biraz ağrı
Bekledim canım,kıvrandım ama şükür daha iyiyim şimdi Allah senden de razı olsun :)Tatlim gaz sancisi icin lavaboda otur bekle biraz bide eger bunu cok sk cekiyorsan doktora bi daniş yani
Yaptım canım iyi geldi zaten izmirin bu sıcağında üşümüşüm ona da iyi geldi,Allah razı olsun :) inşallah tekrar yaşamam Rabbim yaşatmasın kimseyeGaz sancın için, sıcak su torbasını ayaklarının altına koy beline koy.Sıcaklık biraz rahatlatacaktır,ben sık sık yaşadığım için bu şekil bana iyi geliyor.İnşallah sana da iyi gelir geçmiş olsun..
geçmiş olsun canım çok dikkatli olmalıyızNumarasını aldım da kuzum evde kaldı bende annemdeyim,sıcak su torbası yaptım biraz iy geldi Allah razı olsun :)
Denedim canım Allah razı olsun iyi geldi :)
Bekledim canım,kıvrandım ama şükür daha iyiyim şimdi Allah senden de razı olsun :)
Yaptım canım iyi geldi zaten izmirin bu sıcağında üşümüşüm ona da iyi geldi,Allah razı olsun :) inşallah tekrar yaşamam Rabbim yaşatmasın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?