5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Evet benimde sık sık akıntım oluyor.Normaldir diye üzerinde durmadım ama doktorumuza sorsak mı bu konuyu ?

Su formunda mı yoksa akıntı gibi yoğun mu bu onemli.
Benim bir ablam ikinci bebeğine hamile ve çamaşırı ıslanıyor die şüphelendi. Su olup olmadığını doktor turnusollu ped mi öyle birşey verdi ve o ped renk değiştiriyor ona gore anlıyorlar. Onunki maalesef bebeğin suyu çıkmıştı. Ama yatak istirahati verildi bebeğini hala kaybetmedi telaş etmeyin muayne ile anlaşılacaktır.

Canım bebeğin amniyon sıvısı olsa su gibi olur demişti doktorum bana. Geçenlerde çok öksürüyodum korktum dediğim şekilde su gibi geldi doktorda bebeğin sıvısı öyle kolay kolay akmaz idrardır o dedi ve alttan muayene etti Allaha şükür değilmiş. Akıntı olmasıda çok normal hatta ilerleyen dönemlerde daha çok oluyomuş. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz

bende de genelde oluyor hiç endişelenmek aklıma gelmemişti

Hayrlı sabahlar arkadaşlar,uyandığından beri çok şiddetli karın Ağrı'm var gaz sancısı çekiyorum afedersiniz tuvalete de çıktım ama hala devam ediyor çok Ağrı'm var lütfen dua edin bana korkuyorum bebeğime birşey olmasından

Allah korusun canım bir şey yoktur inşallah doktoruna ulaşıp sor istersen

Günaydınnnn hayırlı cumalar. benimde yarın kontrolum var ikili testi yarın yaparmı acaba dr. aç olmakmı gerekiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim . :)

Kızlar amnion sıvısı dediginiz çok aşırı mi oluyo arada bende de şu gibi akıntı geliyor hani çamaşır da kayısı büyüklüğünde islaklik oluyor

Kızlar amnion sıvısı dediginiz çok aşırı mi oluyo arada bende de şu gibi akıntı geliyor hani çamaşır da kayısı büyüklüğünde islaklik oluyor

Kuzum hareket ve ayaklarını yukarı dik azalıyor biraz ağrı

Tatlim gaz sancisi icin lavaboda otur bekle biraz bide eger bunu cok sk cekiyorsan doktora bi daniş yani

Gaz sancın için, sıcak su torbasını ayaklarının altına koy beline koy.Sıcaklık biraz rahatlatacaktır,ben sık sık yaşadığım için bu şekil bana iyi geliyor.İnşallah sana da iyi gelir geçmiş olsun..

Allah korusun canım bir şey yoktur inşallah doktoruna ulaşıp sor istersen
Numarasını aldım da kuzum evde kaldı bende annemdeyim,sıcak su torbası yaptım biraz iy geldi Allah razı olsun :)

Kuzum hareket ve ayaklarını yukarı dik azalıyor biraz ağrı
Denedim canım Allah razı olsun iyi geldi :)
Tatlim gaz sancisi icin lavaboda otur bekle biraz bide eger bunu cok sk cekiyorsan doktora bi daniş yani
Bekledim canım,kıvrandım ama şükür daha iyiyim şimdi Allah senden de razı olsun :)
Yaptım canım iyi geldi zaten izmirin bu sıcağında üşümüşüm ona da iyi geldi,Allah razı olsun :) inşallah tekrar yaşamam Rabbim yaşatmasın kimseye

geçmiş olsun canım çok dikkatli olmalıyız

Kızlar bugün sürekli yumurta akı gibi akıntı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…